Ohhhh ne güzel yerlerden ne güzel yerlere atanmışsın kuzumBelediyeye atandım canım mimar olarak. Ankara'da yaşıyorum ama İstanbul'a atandım. 3 ay çalışacağım için evimi bozmadım gittim geri döndüm şu an hala ankaradayimama nasipse tabi bu bebeğim için iznimi kullandıktan sonra başlayacağım ise ve gideceğiz İstanbul'a
Kuzum 58 kilo idim çok aşırı spor yapıyordum vücudum aşırı sıkı idi. Görsen 58 demezdin bildiğin karın Kasım falan vardıKuzum boyun posun maşallah kaldırıyor. Hiç görünmüyor bile senin +7. Ya da çok zayıftın
kız lohusalık benim en korktuğum şey ben bazen bazı şeylere adapte olmakta zorlanıyorum evlilik de dahildi bir zamanlar. Ya çocuğuma da adapte olamazsam, kabullenemezsem korkuları naşladı şimdidenTamamen lohusaliga güveniyorumoğlumda 51 kilo ile hamile kaldim 12 kilo aldım doğumdan bir hafta sonra 47 kiloya düştüm lohusaligin dibine vurmustum
Kuzum çok güzel düşünüyorsun onun için en güzelini istiyorsun tabiki, bizde şöyle oldu kendisi kardeş istemeye başladı bir yalnizliklik hissi oluştu ben tekim demeye başladı parkta yada kuzenlerinde baktı ki herkesin kardeşi var onları bir arada gördüğünde nasıl içi giderek bakıyor beni yanına çağırıp anne benim kardeşim olmayacak mı diye kulağıma soruyor falan yani bazen senin kararına kalmıyor kuzum onu öyle görünce haksızlık ediyormussun gibi hissediyorsunBenim de döngülerim çok uzun be düzensiz bir ay 28 günde olurdum bir ay 34. Ama böyle dediğin gibi iki ay olmadığım olmadı hiç.
Oyyy kuzum bilmiyorum ki ya. Ben çok çocuk severim ama benim düşüncem şu en güzel şekilde tüm imkanlarımızla büyüsün. İkinci de olunca maddiyat ikiye bölünüyor. Herşeyi olsun hiçbir şeyden geri kalmasın kafamdaki bu yani
Yine olacak kuzum. Seneye yine yaparsın sporKuzum 58 kilo idim çok aşırı spor yapıyordum vücudum aşırı sıkı idi. Görsen 58 demezdin bildiğin karın Kasım falan vardışimdi yürümek bile yasak ama şükür diyorum yine
Normal kilo olarak alsan kötü olurda göbüs büyüyor ya güzel oluyor o yüzden doğumdan sonra zaten her türlü veriliyor hic dert etmeYaaa ben 31 yasindayim ve hayatimda hic 60kg olmadim. Kesin 60'i gececegim ve simdiden cok korkuyorum
Yani böyle birşey hissedersem ben de çok üzülürüm. Biz de benim tarafımda ilk çocuk göreceği böyle birşey yok. Eşim tarafında görümcemin 2 çocuğu var onlar da büyüdü tabi. Baya yaş farkları olacak. Bir de çok uzak onlar da Antalya da. Bilmiyorum böyle düşünür müKuzum çok güzel düşünüyorsun onun için en güzelini istiyorsun tabiki, bizde şöyle oldu kendisi kardeş istemeye başladı bir yalnizliklik hissi oluştu ben tekim demeye başladı parkta yada kuzenlerinde baktı ki herkesin kardeşi var onları bir arada gördüğünde nasıl içi giderek bakıyor beni yanına çağırıp anne benim kardeşim olmayacak mı diye kulağıma soruyor falan yani bazen senin kararına kalmıyor kuzum onu öyle görünce haksızlık ediyormussun gibi hissediyorsun
Hahaha bende bendee diyordum ki ayyy karnım nasıl çıktı hemen çok mutlu oluyordum meğer gazmis iki aylık bebek nerde karın cikaricakHahah ilk aylarda ben de çok gaz doluydum da şükür geçtio zamanlar hatta göbeğimi bebek sanıyordum meğer değilmiş gerçek göbeğim çıkınca farkettim
Kuzum illaki bir alışma sürecin olacak bir tek seninde değil bebeğin de bu dünyaya sana alışacakkız lohusalık benim en korktuğum şey ben bazen bazı şeylere adapte olmakta zorlanıyorum evlilik de dahildi bir zamanlar. Ya çocuğuma da adapte olamazsam, kabullenemezsem korkuları naşladı şimdiden
Tabi kuzum cevrenin de önemi büyük bizde maşallah herkes doğuruyor anam çocukta etkilendi hepYani böyle birşey hissedersem ben de çok üzülürüm. Biz de benim tarafımda ilk çocuk göreceği böyle birşey yok. Eşim tarafında görümcemin 2 çocuğu var onlar da büyüdü tabi. Baya yaş farkları olacak. Bir de çok uzak onlar da Antalya da. Bilmiyorum böyle düşünür müeşimle konuşur 1 yaşına gelince düşünürüz bu konuyu yani kesinlikle demiyoruz ama ben çocuk bakarken bu şekilde hamilelik düşünemiyorum ben kalkamıyorum halsizlikten çünkü
ay öyle tabi ama korkular da güm yüzüne çıkmaya başlıyo doğum yaklaştıkça..Daha 9 ayımız var diyorduk şimdi yolun yarısını geçtik bileKuzum illaki bir alışma sürecin olacak bir tek seninde değil bebeğin de bu dünyaya sana alışacakbunun normal olduğunu düşün korkutma hiç kendini sipalar öyle kolay ve hızlı kendine bağlıyor ki o uykularında gulmeleri, agulamaları, gözünün içine bakıp seni tanımaya çalışmaları ayy şuan gözümde canlanıyor resmen dünyanın en güzel şeyi evlat sevgisi gerçekten
Ya benim 6. Haftada bi mide yanmam oldu aşırı bir daha da hiç olmadı çok şükür ne yersem fark etmiyor şuan midem yanmıyor ilginç normalde gebelik öncesi de reflü vardı şuan sıfır etki harikayımSen de benim gibi yedikten sonra mideni düşünsenin yanmıyor mu kuzum miden? Ben mahvoluyorum ya
Evet yaa ama azalsin istiyorum Mart hemen gelsinay öyle tabi ama korkular da güm yüzüne çıkmaya başlıyo doğum yaklaştıkça..Daha 9 ayımız var diyorduk şimdi yolun yarısını geçtik bile
Kizz sus maşallah de sonra yarın yazarsın miğde yanmasına ne iyi gelir diyeYa benim 6. Haftada bi mide yanmam oldu aşırı bir daha da hiç olmadı çok şükür ne yersem fark etmiyor şuan midem yanmıyor ilginç normalde gebelik öncesi de reflü vardı şuan sıfır etki harikayımsenin ne zaman başladı ya o mide yanması çekilmez bi durum
Bnımde hormonlarda bişy yok, ultrasonda pcos var, adetım duzensiz 40 gunde 1 falanAynii bende senin gibiyim sadece ultrasonda pcos görünümü var ama adet düzensizlikleri stres yada kilo alma durumlarında başlıyordu üç dört periyod canıma okuyordu heleki hamile kalmak istiyorsam sürekli acaba hamile miyim suphesi oluyordu ve çok yoruyordu psikolojik olarak, oğlumda iki ay adet görmedim düşün rabbimin işi yumurtam iki ayın sonunda çatlamış ve oğlum oldu mucize gibiydiaklında olsun kuzum pcosta eğer ara vermezsen ikinci bebiş hemen oluyor ama ara verirsen tekrar aynı bekleme süresini yaşıyorsun kendimde ve çevremde hep öyle gördüm sen ikincide kararsizsin ya aklında olsun
Benimde öyleydi canım gaviscon bana iyi geldi. Dr yazdıKizz sus maşallah de sonra yarın yazarsın miğde yanmasına ne iyi gelir diyetü tü tü çok kötü bişey ya şuan benim yanıyor sanki asit döktüler bogazima
Maşallah kuzumYa benim 6. Haftada bi mide yanmam oldu aşırı bir daha da hiç olmadı çok şükür ne yersem fark etmiyor şuan midem yanmıyor ilginç normalde gebelik öncesi de reflü vardı şuan sıfır etki harikayımsenin ne zaman başladı ya o mide yanması çekilmez bi durum
bana da daha doğmadan 2.yi hemen yapın ilerde zor oluyor diyolar ama birini okula göndermeden diğerini yapmamEvet yaa ama azalsin istiyorum Mart hemen gelsinyaş ilerledikçe hamislik gerçekten zorluyor oğlumda erken anne oldum dört nala koşardım bunda iki adım atınca bitiyorum
Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım da birTabi kuzum cevrenin de önemi büyük bizde maşallah herkes doğuruyor anam çocukta etkilendi hepo konuda kesinlikle arkandayım küçük bebekle hamile kalmak kesinlikle çok daha zor aynen öyle kuzum sizin ve bebişin duygusal durumuna göre karar verirsiniz
kız benimde aynı ne yesem midem yanardı eğilemezdim bile acı sular yüzünden ama gebeliğimin başından beri yok, yok oldu resmenYa benim 6. Haftada bi mide yanmam oldu aşırı bir daha da hiç olmadı çok şükür ne yersem fark etmiyor şuan midem yanmıyor ilginç normalde gebelik öncesi de reflü vardı şuan sıfır etki harikayımsenin ne zaman başladı ya o mide yanması çekilmez bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?