2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ohhhh ne güzel yerlerden ne güzel yerlere atanmışsın kuzum benim de şöyle güzel oldu ki bu haziranda 3.senem doluyor yani tayin isteyebileceğim ama seneye anca çünkü eşim yanıma eş durumu yaptı onun da geldiği yerde 3 sene kalma zorunluluğu var. En azından diyorum bebiş 1 yaşına gelir memleket tarafına geçeriz

Reactions: The
Kuzum boyun posun maşallah kaldırıyor. Hiç görünmüyor bile senin +7. Ya da çok zayıftın
Kuzum 58 kilo idim çok aşırı spor yapıyordum vücudum aşırı sıkı idi. Görsen 58 demezdin bildiğin karın Kasım falan vardı şimdi yürümek bile yasak ama şükür diyorum yine

[/QUOTE]
Tamamen lohusaliga güveniyorum oğlumda 51 kilo ile hamile kaldim 12 kilo aldım doğumdan bir hafta sonra 47 kiloya düştüm lohusaligin dibine vurmustum
kız lohusalık benim en korktuğum şey ben bazen bazı şeylere adapte olmakta zorlanıyorum evlilik de dahildi bir zamanlar. Ya çocuğuma da adapte olamazsam, kabullenemezsem korkuları naşladı şimdiden

Kuzum çok güzel düşünüyorsun onun için en güzelini istiyorsun tabiki, bizde şöyle oldu kendisi kardeş istemeye başladı bir yalnizliklik hissi oluştu ben tekim demeye başladı parkta yada kuzenlerinde baktı ki herkesin kardeşi var onları bir arada gördüğünde nasıl içi giderek bakıyor beni yanına çağırıp anne benim kardeşim olmayacak mı diye kulağıma soruyor falan yani bazen senin kararına kalmıyor kuzum onu öyle görünce haksızlık ediyormussun gibi hissediyorsun

Yani böyle birşey hissedersem ben de çok üzülürüm. Biz de benim tarafımda ilk çocuk göreceği böyle birşey yok. Eşim tarafında görümcemin 2 çocuğu var onlar da büyüdü tabi. Baya yaş farkları olacak. Bir de çok uzak onlar da Antalya da. Bilmiyorum böyle düşünür mü eşimle konuşur 1 yaşına gelince düşünürüz bu konuyu yani kesinlikle demiyoruz ama ben çocuk bakarken bu şekilde hamilelik düşünemiyorum ben kalkamıyorum halsizlikten çünkü

Hahah ilk aylarda ben de çok gaz doluydum da şükür geçti o zamanlar hatta göbeğimi bebek sanıyordum meğer değilmiş gerçek göbeğim çıkınca farkettim
Hahaha bende bendee diyordum ki ayyy karnım nasıl çıktı hemen çok mutlu oluyordum meğer gazmis iki aylık bebek nerde karın cikaricak

Reactions: The
kız lohusalık benim en korktuğum şey ben bazen bazı şeylere adapte olmakta zorlanıyorum evlilik de dahildi bir zamanlar. Ya çocuğuma da adapte olamazsam, kabullenemezsem korkuları naşladı şimdiden
Kuzum illaki bir alışma sürecin olacak bir tek seninde değil bebeğin de bu dünyaya sana alışacak bunun normal olduğunu düşün korkutma hiç kendini sipalar öyle kolay ve hızlı kendine bağlıyor ki o uykularında gulmeleri, agulamaları, gözünün içine bakıp seni tanımaya çalışmaları ayy şuan gözümde canlanıyor resmen dünyanın en güzel şeyi evlat sevgisi gerçekten

Tabi kuzum cevrenin de önemi büyük bizde maşallah herkes doğuruyor anam çocukta etkilendi hep o konuda kesinlikle arkandayım küçük bebekle hamile kalmak kesinlikle çok daha zor aynen öyle kuzum sizin ve bebişin duygusal durumuna göre karar verirsiniz

ay öyle tabi ama korkular da güm yüzüne çıkmaya başlıyo doğum yaklaştıkça..Daha 9 ayımız var diyorduk şimdi yolun yarısını geçtik bile

Sen de benim gibi yedikten sonra mideni düşün senin yanmıyor mu kuzum miden? Ben mahvoluyorum ya
Ya benim 6. Haftada bi mide yanmam oldu aşırı bir daha da hiç olmadı çok şükür ne yersem fark etmiyor şuan midem yanmıyor ilginç normalde gebelik öncesi de reflü vardı şuan sıfır etki harikayım senin ne zaman başladı ya o mide yanması çekilmez bi durum

ay öyle tabi ama korkular da güm yüzüne çıkmaya başlıyo doğum yaklaştıkça..Daha 9 ayımız var diyorduk şimdi yolun yarısını geçtik bile
Evet yaa ama azalsin istiyorum Mart hemen gelsin yaş ilerledikçe hamislik gerçekten zorluyor oğlumda erken anne oldum dört nala koşardım bunda iki adım atınca bitiyorum

Kizz sus maşallah de sonra yarın yazarsın miğde yanmasına ne iyi gelir diye tü tü tü çok kötü bişey ya şuan benim yanıyor sanki asit döktüler bogazima

Bnımde hormonlarda bişy yok, ultrasonda pcos var, adetım duzensiz 40 gunde 1 falan
Yaşta var 39,
eşim 46
7 ay korunmadık ve bu 7 ayda 3 kımyasalım var, çok sukur rabbıme kolay hamile kalıyordum ama kımysal oluyordu üst üste, son kımyasaldan sonra adet olmadan bu gebeliğim oldu çok şukur

Maşallah kuzum 6.haftadan beri var sağolsun hiç geçmedi

Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım da bir inşallah ondan sonrasına bakacağız kuzum

kız benimde aynı ne yesem midem yanardı eğilemezdim bile acı sular yüzünden ama gebeliğimin başından beri yok, yok oldu resmen gebelik bize yaradı cnsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…