2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben derim mesela direk. Hiç de çekinmem. Zaten kocam benden pimpirikli
Ne güzel de bence de. Benim eşim çok kardeşli bir aileden geliyor ve milyon tane yeğeni var çok bebek çocuk görmüş geçirmiş birisi. O yüzden böyle hassaslık falan ona doğru gelmiyor. Ben de tam tersi hassas biriyim, her konuda olmasa da.

Benim ki ilk dışardan hareket gördüğünde ne çok hıçkırıyorsun demişti dedim sen onu hıçkırık mı sanıyordun be adam işimiz çok senle dedim
Sessiz sessiz nasıl hıçkıracaz acaba uf benimki de hiç bilmiyor nasıl doğum yapacan diyor bana ya kocam onu ben mi seçiyorum saniyorsun bebe nasıl isterse öyle doğacak diyorum o nerden bilecek diyo çok komik oluyor ya bebek konuları erkekler çok düz mantık

Ben hissedip hissedemediğimi hala anlayamadım ya doktoruma sorcam 20+4 olduk karnımda bişeyler dalgalanıyor ama bebiş mi değil mi anlayamıyorum
Canım bende anlaşılmayacak gibi olmuyor yani ikisinin de yeri yan yana olduğu için bir anda dalga oluyor ya da sadece biri hareket ettiğinde o taraf yukarı pıtlıyor bazen videoya çekiyorum anı kalsın diye. Elinle pıt pıt yaparsan aslında gelen tepkiden de anlayabilirsin. Geceleri daha çok benim yılan geziyor dedikleri durum sanki suyun içinde bir yılan ya da balık var geziyor gibi gündüzleri daha çok patlayan şeker var sanki patlıyor arada bi dalgalanıyor gibi zamanla ayırt ettim bende

Gerçekten evlilik için çok önemli olduğunu bu dönemde anladım acayip tartışıyoruz kıvılcım çıkıyor aramızda akşam hamile kimliğinden sıyrılayım ben bi yoksa önümüzdeki 4 ayda birbirimizi kesecez

Ahahaha o da iyiymiş cidden erkekler düz mantık ve asla bebeği kucağına alana kadar bence babalık yüklenmiyor bunlara

Reactions: The
Eşim başak burcu diyim sen anla kuzum

Reactions: The
Of benim bi tane azıcık sıkışsa içerden yitiyor karnimi sıpa gerim gerim geriliyorum Allah sana yardım etsin

Of benim bi tane azıcık sıkışsa içerden yitiyor karnimi sıpa gerim gerim geriliyorum Allah sana yardım etsin
Aminnn hepimize inşallah bugünler bize hep hatırlayacağımız güzel anılar olarak kalacak sağlıkla kucağımıza aldığımızda inşallah hepimiz için

Ahahaha o da iyiymiş cidden erkekler düz mantık ve asla bebeği kucağına alana kadar bence babalık yüklenmiyor bunlara
Gerçekten yüklenmiyor ben kıyafet falan gösteriyorum bı yerden sonra ehh oluyor anlıyorum hormonlarda tavan zaten sen bebemizi sevmiyon mu diye ağlamaya başlıyorum delirmişim gibi bakiyo yüzüme valla anlamıyorum şuan bı doğsun o zaman görürsün diyo ama geçen bebek arabası geldi öğren nasıl açılır kapanır sen kullanacan dedim ilgiyle yaptı çok hoşuma gitti yine ağladım

Ahahahaha çok tatlısın

Bir de geçen gün eşim browni kek almış marketten hazır paket bende yemediğim için mutfakta yanımda paketi açıp koyunca bir çatal alayım tadımlık nefsim körelsin dedim sağolsun kocam da pakettekinden ye benimkinden yeme dedi bende çatalı bıraktım küstüm gittim yatak odasına sessiz sessiz ağladım bu da beni WC ye gittim sanmış bir süre sonra geldi yanıma neden ağlıyorsun dedi dedim bana vermedin ben seninle her şeyimi paylaşıyorum diye 3 saat oturdum ağladım şaka gibi şuan gülerek anlatıyorum ama 3 saat ağladım unuttuğum şey eşim o zaman gribal enfeksiyondan hasta ve antibiyotik kullanıyor adam bana hastalık geçmesin diye evde maskeyle geziyor ben bunu unut otur ağla ay şaka gibiydi bazen de musluğu açık bırakıp gidiyorum 2-3 gündür sonra su sesi nerden geliyor diye bakmak için kalkıyorum meğer WC nin suyunu açık bırakıyorum bu aralar neden böyle unutuyorum bilmiyorum

Eşim bu aralar beni ikna derdinde aile apartmanına tasınalım yatılı kadın tutarız diyor bazwn de mantıklı geliyor yatılı kadın kaynanam işim çok kolaylaşır ama sıkılır mıyım bilemedim ( abiler eltiler bir de evin orda toplu taşıma yok araba da alırmışmış :)

Ya kıyamam bu ağlama seansları bizim şimdiden başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…