Ne güzel de bence de. Benim eşim çok kardeşli bir aileden geliyor ve milyon tane yeğeni var çok bebek çocuk görmüş geçirmiş birisi. O yüzden böyle hassaslık falan ona doğru gelmiyor. Ben de tam tersi hassas biriyim, her konuda olmasa da.Ben derim mesela direk. Hiç de çekinmem. Zaten kocam benden pimpirikli
Ne kadar geç olursa bebiş o kadar güzel poz verir benceBen de 22+6 da detaylıya gireceğim
Sessiz sessiz nasıl hıçkıracaz acabaBenim ki ilk dışardan hareket gördüğünde ne çok hıçkırıyorsun demiştidedim sen onu hıçkırık mı sanıyordun be adam işimiz çok senle dedim
Haftaya kovanç ve beren in filmi gelecek. Bir de squid game yeni sezonEvet yaa Netflix buaralar psikopat belgeselleri ne ve korku filmlerine sardı böyle bı içine çekecek bir dizi bulamadım
Oyyy inşallah hepimiz güzel şeyler duyalımYaa vallahi bende çok heycanlıyım21+1 de girmiş olcam pazartesi günü neler olacak bakalım
Ben deDün izledik eşimle daha ,o çok bayilmadogi için sonuna kadar izlemedi uyuyakaldi ben jenerik müziğini bile izlioyrum
Canım bende anlaşılmayacak gibi olmuyor yani ikisinin de yeri yan yana olduğu için bir anda dalga oluyor ya da sadece biri hareket ettiğinde o taraf yukarı pıtlıyor bazen videoya çekiyorum anı kalsın diye. Elinle pıt pıt yaparsan aslında gelen tepkiden de anlayabilirsin. Geceleri daha çok benim yılan geziyor dedikleri durum sanki suyun içinde bir yılan ya da balık var geziyor gibi gündüzleri daha çok patlayan şeker var sanki patlıyor arada bi dalgalanıyor gibi zamanla ayırt ettim bendeBen hissedip hissedemediğimi hala anlayamadım ya doktoruma sorcam 20+4 olduk karnımda bişeyler dalgalanıyor ama bebiş mi değil mi anlayamıyorum
Gerçekten evlilik için çok önemli olduğunu bu dönemde anladım acayip tartışıyoruz kıvılcım çıkıyor aramızdaHahah doğrudur canım babalar da etkileniyor demek ki benimki biraz teğet geçmiş bu konuda. Ama cinsellik işi de önemsiz bir şey değil, misal bizim hayatımızı eminim etkilerdi diye düşünüyorum. Çünkü cinsellik bizim için küslügü bitirmek için bile bir araç gibiha tabiki elzem durumlar olur, doktor yasak koyar vs o bambaşka.
Amin kuzum inşallahOooh masallaaaahhsaglikla kucaklarimiza aldigimiz gunleride gorelim insallaaahhh
Ahahaha o da iyiymişSessiz sessiz nasıl hıçkıracaz acabauf benimki de hiç bilmiyor nasıl doğum yapacan diyor bana ya kocam onu ben mi seçiyorum saniyorsun bebe nasıl isterse öyle doğacak diyorum o nerden bilecek diyo çok komik oluyor ya bebek konuları erkekler çok düz mantık
Eşim başak burcu diyim sen anla kuzumNe güzel de bence de. Benim eşim çok kardeşli bir aileden geliyor ve milyon tane yeğeni var çok bebek çocuk görmüş geçirmiş birisi. O yüzden böyle hassaslık falan ona doğru gelmiyor. Ben de tam tersi hassas biriyim, her konuda olmasa da.
Of benim bi tane azıcık sıkışsa içerden yitiyor karnimi sıpa gerim gerim geriliyorumİkisi aynı anda tekmeleyince göbek yerinde durmuyor canım benimkileri gece görsen ben bazen korktum ilk günler her yeri su dalgalanması gibi oldu sonraki günler alıştım sola yattığımda sıkışıyorlar o zaman ikisi de aşırı tekmeliyor birbirlerini
Şuana kadar hiç yüzünü göremedik zaten nazlı yarimin. İnşallah görelimNe kadar geç olursa bebiş o kadar güzel poz verir bencebiraz da kilo almış oluyorlar ya şöyle yanakları falan görünür olur azcik
Perinatologtan mı randevu aldınız?Ay kızlar yarın detaylı ultrasonum var çok çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum nolur dua edinn
Aminnn hepimize inşallah bugünler bize hep hatırlayacağımız güzel anılar olarak kalacak sağlıkla kucağımıza aldığımızda inşallah hepimiz içinOf benim bi tane azıcık sıkışsa içerden yitiyor karnimi sıpa gerim gerim geriliyorumAllah sana yardım etsin
Gerçekten yüklenmiyor ben kıyafet falan gösteriyorum bı yerden sonra ehh oluyor anlıyorum hormonlarda tavan zaten sen bebemizi sevmiyon mu diye ağlamaya başlıyorum delirmişim gibi bakiyo yüzüme valla anlamıyorum şuan bı doğsun o zaman görürsün diyo ama geçen bebek arabası geldi öğren nasıl açılır kapanır sen kullanacan dedim ilgiyle yaptı çok hoşuma gittiAhahaha o da iyiymişcidden erkekler düz mantık ve asla bebeği kucağına alana kadar bence babalık yüklenmiyor bunlara
Ahahahaha çok tatlısınGerçekten yüklenmiyor ben kıyafet falan gösteriyorum bı yerden sonra ehh oluyor anlıyorum hormonlarda tavan zaten sen bebemizi sevmiyon mu diye ağlamaya başlıyorum delirmişim gibi bakiyo yüzüme valla anlamıyorum şuan bı doğsun o zaman görürsün diyo ama geçen bebek arabası geldi öğren nasıl açılır kapanır sen kullanacan dedim ilgiyle yaptı çok hoşuma gittiyine ağladım
Eşim bu aralar beni ikna derdinde aile apartmanına tasınalım yatılı kadın tutarız diyorAslında çok uyumuyordu da saatleri fena değildiilk zamanlar sürekli kucaktaydi ama yine de 3 4 aydan sonra uyku düzeni oluşturmaya başlamıştım sizin de aklınızda bulunsun. 8 gibi falan yatiriyordum, tabiki aralarda uyanıyordu ama yine de gece uykusuna o saatlerde geçmiş oluyordu. Hala öyle mesela en geç 9 da uyumuş olur. Çünkü dinlenmek için veya kendimize vakit ayırmak için onların uyuması gerek
Ya kıyamam bu ağlama seansları bizim şimdiden başladıGerçekten yüklenmiyor ben kıyafet falan gösteriyorum bı yerden sonra ehh oluyor anlıyorum hormonlarda tavan zaten sen bebemizi sevmiyon mu diye ağlamaya başlıyorum delirmişim gibi bakiyo yüzüme valla anlamıyorum şuan bı doğsun o zaman görürsün diyo ama geçen bebek arabası geldi öğren nasıl açılır kapanır sen kullanacan dedim ilgiyle yaptı çok hoşuma gittiyine ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?