2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay tv de hiçbir şey yok zaten. Ben de yeni şeyler arıyorum ama yok

Pek sanmıyorum kv leree çok sorun yaşarım eminim ki
Ya benimkiler öpüp kokluyorlardi sürekli, bir de kış günüydü yani hasta edebilirlerdi bebegi o yüzden çok rahatsız oluyordum. Direk öpmeyin de diyemiyordum o karakterde değilim. Eşime söylüyordum o da açıkçası bu konuda bana hak vermiyordu en büyük sıkıntım bu olmuştu kvlere dair çocuk konusunda. Ha su an diledikleri kadar opsunler çocuk büyüdü ama minicik bebeği öpmeyi çok çirkin buluyorum. Ha bu bebeğimde de aynısı olacak mı , evet.

Benim karnım büyüyüp bebe tekme atmaya başladığindan beri eşim beni asker arkadaşı gibi görüyor adama çok tuhaf geliyor bebenin içerde kıpırdaması göbeğime dokunamıyor ya fafenk hayatımız biraz sekteye uğradı

Benim ki ilk dışardan hareket gördüğünde ne çok hıçkırıyorsun demişti dedim sen onu hıçkırık mı sanıyordun be adam işimiz çok senle dedim

Hahah doğrudur canım babalar da etkileniyor demek ki benimki biraz teğet geçmiş bu konuda. Ama cinsellik işi de önemsiz bir şey değil, misal bizim hayatımızı eminim etkilerdi diye düşünüyorum. Çünkü cinsellik bizim için küslügü bitirmek için bile bir araç gibi ha tabiki elzem durumlar olur, doktor yasak koyar vs o bambaşka.

Ben bebekler bir birini tekmeliyor gibi bir sahne vardı ya onu çok seviyorum ya ikiz annesi olmak isterdim o duyguyu yaşamak için
İkisi aynı anda tekmeleyince göbek yerinde durmuyor canım benimkileri gece görsen ben bazen korktum ilk günler her yeri su dalgalanması gibi oldu sonraki günler alıştım sola yattığımda sıkışıyorlar o zaman ikisi de aşırı tekmeliyor birbirlerini

Ben derim mesela direk. Hiç de çekinmem. Zaten kocam benden pimpirikli

Ben hissedip hissedemediğimi hala anlayamadım ya doktoruma sorcam 20+4 olduk karnımda bişeyler dalgalanıyor ama bebiş mi değil mi anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…