Kız bana kendi diyor bebek başka yerde o başka yerde ben araştırdım doktor videoları izledim diyor bebegin gelisimiyle ilgili video izle desem izlemez ama
Ben taa 17 haftalık gittiğimde 300 gramdi ve doktor bana zayıf ama uzun bir bebeğin olacak demişti. Aradan 4 5 hafta geçti şimdi o bebeğin en az 500 600 olması gerekmez mi ama onda imkansız henüz ya ölçüm yanlıştı ya doktor yanlış yorumladi bilemedim.
Ben taa 17 haftalık gittiğimde 300 gramdi ve doktor bana zayıf ama uzun bir bebeğin olacak demişti. Aradan 4 5 hafta geçti şimdi o bebeğin en az 500 600 olması gerekmez mi ama onda imkansız henüz ya ölçüm yanlıştı ya doktor yanlış yorumladi bilemedim.
Anladım canım yerinde olsam sanırım bu sene gitmezdim onları evime davet ederdim sırayla küçük bebekle anne evi dahi olsa bana zor geliyor açıkçası artık
Aaaa izle kuzum hazır boşken dicem ama senin oğluşun var game of thrones onun yanında izleme Vikingleri izlemedim ben de. Ben KPSS sürecinde çok izlerdim herşeyi izlerdim. Çalışmadığım için gün bitmiyor gibi gelirdi çünkü
O zaman çocuk uyuyunca keyif vakti olarak izleyim Vikingler çok çok iyiydi ya çok gerçekçi sahneleri var biraz mide sağlam olması lazım çok kan var ama o dönemde ki gelenekleri tam yansitmislar bende evdeyim ya canım sıkılıyor seda sayan gelin evi yemekteyiz izlemekten bıktım yeni dizi lazım bana