2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ohhh gözünaydın kuzum kaç haftalık gittin boy kilo nasıl
Ben taa 17 haftalık gittiğimde 300 gramdi ve doktor bana zayıf ama uzun bir bebeğin olacak demişti. Aradan 4 5 hafta geçti şimdi o bebeğin en az 500 600 olması gerekmez mi ama onda imkansız henüz ya ölçüm yanlıştı ya doktor yanlış yorumladi bilemedim.

Sanki doktor yanılmış gibi canım ben 16 haftalık gittim en son 154 gramdı bebiş gayet iyi demişti doktorum

Reactions: The
Anladım canım yerinde olsam sanırım bu sene gitmezdim onları evime davet ederdim sırayla küçük bebekle anne evi dahi olsa bana zor geliyor açıkçası artık
Haklısın ben de istemem ama burada napcaz çok sıkılıyoruz sevmiyoruz burayı biz kuzum

Sanki doktor yanılmış gibi canım ben 16 haftalık gittim en son 154 gramdı bebiş gayet iyi demişti doktorum
Allah Allah bilemedim şimdi 200 gram dedi de ben mi yanlış hatırlıyorum acaba o da olabilir

O zaman çocuk uyuyunca keyif vakti olarak izleyim Vikingler çok çok iyiydi ya çok gerçekçi sahneleri var biraz mide sağlam olması lazım çok kan var ama o dönemde ki gelenekleri tam yansitmislar bende evdeyim ya canım sıkılıyor seda sayan gelin evi yemekteyiz izlemekten bıktım yeni dizi lazım bana

Ben de 18+ da gittiğimde 234 gr boyu 18-19 cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…