2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aile apartmanı dedi mi kaç canım valla çok iyi de anlaşsan aynı bina bile olsa olmuyor ben kayınvalidemle altı üstlü oturuyorum hamileliğin başımdan beri kabgalıyız konuşmuyoruz korkutmak istemem ama en güzel günlerini mahvetme yani

Hiç üzülme benim eşim de böyleydi. Yani hamilelikte benim kadar ilgilenmedi kıyafettir bilmem nedir. Ama doğduktan sonra masallah güzel bir baba oldu. Çoğu zaman o uyuttu, o oynadı ben yoruluyorum diye. Yani babalık hamileyken tam manasıyla kavranmiyor bence de.

No no nooo. Ben olsam kabul etmem. Aile apartmanına taşınınca birden size servet mi konuyor kız yatılı bakıcı, arabalar falan öyle dahi olsa ben asla istemezdim.

İnşallah bakalım çok hevesli çok bekledi inşallah güzel olur

Reactions: The
benim canım hiç ama hiç istemiyor ( denemek bile istemiyorum

Reactions: The
Ahhahahahah ay çok tatlıyız bence sen de daha fazladır kuzum senin vitaminleri iki minnoş emiyor çünkü

Bende öyleyim sanıyorum sevinmiyor gerçi sonra hep bana diyor sevinmeyi bile korkuyorumama yatak gelince ben dedim sen başla kurmaya bende geliyorum yok dedi gel bir baktım gözleri dolmuş ağlıcak durumda yatak gelince sanki anladıki oğlu olucakama genelde erkekler bizim gibi diğiller biz daha çok hassas boşunamı diyorlar anne gibi kimse olamaz

Bebek arabası tak çıkar mekanik bir iş gibi ya o yüzden seviyolar bence beşik,araba kurma gibi işleri .Benimki de ilgiyle yaptı .ama zıbın tulum biberon emzik anlamıyor güzelmiş diyor geçiyor

Aile apartmanı zor olur. Rahat bi zamanın olmaz canım. Kavga etsen duyarlar ,gülüşsen duyarlar. Kv,elti ile küslüğünüz olsa apartmanda karşılaşınca kötü olur. Ben istemezdim hiç

No no nooo. Ben olsam kabul etmem. Aile apartmanına taşınınca birden size servet mi konuyor kız yatılı bakıcı, arabalar falan öyle dahi olsa ben asla istemezdim.
şimdi kiradayız kuzucum kiralar da uctu gitti o paraya kadın tutalım kendi evimize gecelim diyor sana da yardımcı olsun diyor onların evin ordan otobüs dolmus vs gecmiyor arabasız bakkala bile gidilmez en yakın bakkal bile yürüyerek 15 dakika zaten ev dışında hiçbirsey yok market vs bile yok (

İzledim kuzum. Son sezonu çok beğenmedim açıkçası. İlk sezonlar güzeldi halbuki
Ay son sezon resmen rezaletti. Son sezon sadece küfürlerden ibaretti midem bulandı yani küfür dinlemekten sadece küfür replikleri ezberlenmiş başka konuşma repliği yok sahneler aşırı saçma resmen telefonla sanki karlılarına geçip çekmişler oysaki gerçekten ilk 2 sezon mük ama son sezon resmen boşa vakit kaybıydı hele son sezonun son bölümü 28 dk için onu ayrı bölüm yapmaya bile gerek yoktu boşa uzatılmış

Hele o son bölümde dimitri nin konuşmaları onlar da çok iğrençti gerçekten. Biri en yakın arkadaşı biri karısı. Olay tamam saçma ama onun konuşma tarzı çok da kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…