Aile apartmanı dedi mi kaç canım valla çok iyi de anlaşsan aynı bina bile olsa olmuyor ben kayınvalidemle altı üstlü oturuyorum hamileliğin başımdan beri kabgalıyız konuşmuyoruz korkutmak istemem ama en güzel günlerini mahvetme yaniEşim bu aralar beni ikna derdinde aile apartmanına tasınalım yatılı kadın tutarız diyorbazwn de mantıklı geliyor yatılı kadın kaynanam işim çok kolaylaşır ama sıkılır mıyım bilemedim ( abiler eltiler bir de evin orda toplu taşıma yok araba da alırmışmış :)
Hiç üzülme benim eşim de böyleydi. Yani hamilelikte benim kadar ilgilenmedi kıyafettir bilmem nedir. Ama doğduktan sonra masallah güzel bir baba oldu.Gerçekten yüklenmiyor ben kıyafet falan gösteriyorum bı yerden sonra ehh oluyor anlıyorum hormonlarda tavan zaten sen bebemizi sevmiyon mu diye ağlamaya başlıyorum delirmişim gibi bakiyo yüzüme valla anlamıyorum şuan bı doğsun o zaman görürsün diyo ama geçen bebek arabası geldi öğren nasıl açılır kapanır sen kullanacan dedim ilgiyle yaptı çok hoşuma gittiyine ağladım
No no nooo.Eşim bu aralar beni ikna derdinde aile apartmanına tasınalım yatılı kadın tutarız diyorbazwn de mantıklı geliyor yatılı kadın kaynanam işim çok kolaylaşır ama sıkılır mıyım bilemedim ( abiler eltiler bir de evin orda toplu taşıma yok araba da alırmışmış :)
İnşallah bakalım çok hevesli çok bekledi inşallah güzel olurHiç üzülme benim eşim de böyleydi. Yani hamilelikte benim kadar ilgilenmedi kıyafettir bilmem nedir. Ama doğduktan sonra masallah güzel bir baba oldu.Çoğu zaman o uyuttu, o oynadı ben yoruluyorum diye. Yani babalık hamileyken tam manasıyla kavranmiyor bence de.
Benim de 30 Kasım randevum,kendi doktorum baktı bir sorun yok her şey olması gerektiği gibi dedi ama perinatog da önerdi.Siz kendi doktorunuza muayene oldunuz mu yoksa direkt perinatolog mu bakacak?Aaa ben senden önce gidiyorum o halde24 kasımda benim
Lohusalık nasil olacak bakalım çok farklı ruh hallerine girip uçlarda yaşıyorum şuan o zaman yumuşacık oluruz inşallahYa kıyamam bu ağlama seansları bizim şimdiden başladı
benim canım hiç ama hiç istemiyorHahah doğrudur canım babalar da etkileniyor demek ki benimki biraz teğet geçmiş bu konuda. Ama cinsellik işi de önemsiz bir şey değil, misal bizim hayatımızı eminim etkilerdi diye düşünüyorum. Çünkü cinsellik bizim için küslügü bitirmek için bile bir araç gibiha tabiki elzem durumlar olur, doktor yasak koyar vs o bambaşka.
AhhahahahahBir de geçen gün eşim browni kek almış marketten hazır paket bende yemediğim için mutfakta yanımda paketi açıp koyunca bir çatal alayım tadımlık nefsim körelsin dedim sağolsun kocam da pakettekinden ye benimkinden yeme dedi bende çatalı bıraktım küstüm gittim yatak odasına sessiz sessiz ağladım bu da beni WC ye gittim sanmış bir süre sonra geldi yanıma neden ağlıyorsun dedi dedim bana vermedin ben seninle her şeyimi paylaşıyorum diye 3 saat oturdum ağladım şaka gibi şuan gülerek anlatıyorum ama 3 saat ağladımunuttuğum şey eşim o zaman gribal enfeksiyondan hasta ve antibiyotik kullanıyor adam bana hastalık geçmesin diye evde maskeyle geziyor ben bunu unut otur ağla ay şaka gibiydi bazen de musluğu açık bırakıp gidiyorum 2-3 gündür sonra su sesi nerden geliyor diye bakmak için kalkıyorum meğer WC nin suyunu açık bırakıyorum bu aralar neden böyle unutuyorum bilmiyorum
Ay ben daha hissedemedimKızlar çok şükür iki üç gündür hareketlerini net hissediyorum karnım sıkışacak şekilde oturunca itiyor içerden ölecem aşkındannasıl güzel bir his bu çok şükür
Deneme zaten. Yerleştikten sonra taşınması da öyle kolay olmaz emin ol. Hem çocuğuna kendin bakınca da ölüp bitmiyorsun ya merak etme rahat olacağım diye eş ailesi 7/24 çekilmez bence bilmiyorum..benim canım hiç ama hiç istemiyor( denemek bile istemiyorum
Bende öyleyim sanıyorum sevinmiyor gerçi sonra hep bana diyor sevinmeyi bile korkuyorumGerçekten yüklenmiyor ben kıyafet falan gösteriyorum bı yerden sonra ehh oluyor anlıyorum hormonlarda tavan zaten sen bebemizi sevmiyon mu diye ağlamaya başlıyorum delirmişim gibi bakiyo yüzüme valla anlamıyorum şuan bı doğsun o zaman görürsün diyo ama geçen bebek arabası geldi öğren nasıl açılır kapanır sen kullanacan dedim ilgiyle yaptı çok hoşuma gittiyine ağladım
Bebek arabası tak çıkar mekanik bir iş gibi ya o yüzden seviyolar bence beşik,araba kurma gibi işleri .Benimki de ilgiyle yaptı .Gerçekten yüklenmiyor ben kıyafet falan gösteriyorum bı yerden sonra ehh oluyor anlıyorum hormonlarda tavan zaten sen bebemizi sevmiyon mu diye ağlamaya başlıyorum delirmişim gibi bakiyo yüzüme valla anlamıyorum şuan bı doğsun o zaman görürsün diyo ama geçen bebek arabası geldi öğren nasıl açılır kapanır sen kullanacan dedim ilgiyle yaptı çok hoşuma gittiyine ağladım
Aile apartmanı zor olur. Rahat bi zamanın olmaz canım. Kavga etsen duyarlar ,gülüşsen duyarlar. Kv,elti ile küslüğünüz olsa apartmanda karşılaşınca kötü olur. Ben istemezdim hiçEşim bu aralar beni ikna derdinde aile apartmanına tasınalım yatılı kadın tutarız diyorbazwn de mantıklı geliyor yatılı kadın kaynanam işim çok kolaylaşır ama sıkılır mıyım bilemedim ( abiler eltiler bir de evin orda toplu taşıma yok araba da alırmışmış :)
şimdi kiradayız kuzucum kiralar da uctu gitti o paraya kadın tutalım kendi evimize gecelim diyor sana da yardımcı olsun diyor onların evin ordan otobüs dolmus vs gecmiyor arabasız bakkala bile gidilmez en yakın bakkal bile yürüyerek 15 dakika zaten ev dışında hiçbirsey yok market vs bile yokNo no nooo.Ben olsam kabul etmem. Aile apartmanına taşınınca birden size servet mi konuyor kız yatılı bakıcı, arabalar falan öyle dahi olsa ben asla istemezdim.
İyi bari izlenecek biseyler geliyorHaftaya kovanç ve beren in filmi gelecek. Bir de squid game yeni sezon
İzledim kuzum. Son sezonu çok beğenmedim açıkçası. İlk sezonlar güzeldi halbukiİyi bari izlenecek biseyler geliyorterziyi izledin mi kuzum
Ay son sezon resmen rezaletti. Son sezon sadece küfürlerden ibaretti midem bulandı yani küfür dinlemekten sadece küfür replikleri ezberlenmiş başka konuşma repliği yok sahneler aşırı saçma resmen telefonla sanki karlılarına geçip çekmişler oysaki gerçekten ilk 2 sezon mük ama son sezon resmen boşa vakit kaybıydı hele son sezonun son bölümü 28 dk için onu ayrı bölüm yapmaya bile gerek yoktu boşa uzatılmışİzledim kuzum. Son sezonu çok beğenmedim açıkçası. İlk sezonlar güzeldi halbuki
En son yaratılan dizisini izledik. Beğendim ben açıkçası onuİyi bari izlenecek biseyler geliyorterziyi izledin mi kuzum
Hele o son bölümde dimitri nin konuşmalarıAy son sezon resmen rezaletti. Son sezon sadece küfürlerden ibaretti midem bulandı yani küfür dinlemekten sadece küfür replikleri ezberlenmiş başka konuşma repliği yok sahneler aşırı saçma resmen telefonla sanki karlılarına geçip çekmişler oysaki gerçekten ilk 2 sezon mük ama son sezon resmen boşa vakit kaybıydı hele son sezonun son bölümü 28 dk için onu ayrı bölüm yapmaya bile gerek yoktu boşa uzatılmış
Çok şükür 20+2 oldum bugün plesanta arka duvardaymis o yüzden net hissediyorum karın bölgemde yağ yok gebelikte 4 kilo aldım 60 kiloyum şuan o yüzden net dedi doktorAy ben daha hissedemedimKaç haftalıksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?