2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Valla korkuyorumNormal doğum istiyorum ama bebek nasıl gelmek isteyecek bilmiyorum tabiiSen neden normal doğum istemedin ya da doktorun uygun mu bulmadı gelişini falan sebep neydi tam olarak?

Kız benimki de öyle ya nefret ediyorum ben o huyundan bazen hatta en çok tartıştığımız konu olabilir

Akıl sagligim yerinde olursa cekicem ahhahah bizim ev çok fena bir aslan bir ikizler bir yay bide balık geliyor sen bana musait bı zamanda huni linki at kuzum ben onunla çekerim resimleri
Cnm oğlun kaç yaşında bnımki 11'i bitirdi bu ay
Oğlum akrep, eşim aslan ben yay
Bide balık geliyor
Ayy ne ortak yönümüz var

Tecrübeli annelerden doğum eğitimi istiyoğğruzİlk doğum nasıl geçti ne olur anlatın ya ben de çok korkuyorum
Cnm emin olun bilmeden girmek daha iyi ilk dogumlar bence o yuzden daha korkusuzca oluyor ben hamileligimde hiç doğum korkusu yaşamamıştım mesela

Valla korkuyorumNormal doğum istiyorum ama bebek nasıl gelmek isteyecek bilmiyorum tabiiSen neden normal doğum istemedin ya da doktorun uygun mu bulmadı gelişini falan sebep neydi tam olarak?
Ben çok genç anne oldum o zamanlar bu kadar sosyal medya bilgi akışı da yoktu bende çok bilincsizdim kuzum şunu zannediyordum doğum başlatılınca normal doğum olur bende şuan normal doğum bekliyorum kızım annesini üzmez kolay kolay vaktinde gelir inşallah

Cnm oğlun kaç yaşında bnımki 11'i bitirdi bu ay
Oğlum akrep, eşim aslan ben yay
Bide balık geliyor
Ayy ne ortak yönümüz var
Oğlum 6 yaşında canım ayy ben yay burcu çok severim oğlumdan dolayı huyu suyu güzel oluyor yayların bakalım kızlarimiz nasıl olacak balık olarak evet yaa ne tesadüf

Doktorum bir tık çıksa da değişen bir şey olmaz dedi çok net konuştu ben de anlamadım bu kadar erken bu tanı konulabiliyor mu?
Hayir açıkçası benim arastirdigim kadarıyla koyulamiyor. Hatta ben farklı dr a gittiğimde söylemesi için bile çok erken demişti. Taninin koyulması 25 hafta civarındaymş

Riskli bir durumunuz yoktur umarım
Bizde plesanta biraz onde ama henüz kesin tanısı koyulmadigi için perintaloga yonlendirmedi doktorum. Ben detaylı ultrason yaptıran arkadaşlarımdan hep perinatalogta yaprirdiklarini duymuştum o yüzden özellikle perinatalog araştırdım.

ahahahahhahaa çok iyi. Çekeriz çekeriz. Koç da olursa çok inat oluyorlarmış. Sen sezeryan mı olacaksın kuzum yoksa normal olacak mısın? Yapanlar var okumuşsundur kesin sdsv mi ne deniyordu ya
Hahaha yaa yerim seniii ssvd ama senin ki de güzel oldu normal doğum bekliyoruz kuzum inşallah benim sezaryen sonrası 2. Vajinal doğum oluyor ss2vd daha çok kafan karışsın

Mcd bag çok güzel görünüyor. Bende onu tercih edeceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…