Bunun için doğuruyoruz iki tane minnoşa dokunacaksın attıkBen tam tersi temas bağımlısıyım eşime illa dokunup uyumam lazım yoksa no
Aynen eşimden bebelere transfer olacağım inşallahBunun için doğuruyoruz iki tane minnoşa dokunacaksın attıkhem de mis kokuluuuu
Valla korkuyorumHahahbenim ilki sezaryen oldu canim doktorum karambole getirdi saolsun haftam daha dolmamış şu gün gel dogurtucam seni dedi ağzım kulaklarımda gittim fitil ile doğum başlattı 7 saat sonra açılma yok deyip sezaryene aldı megersem fitille başlatılan doğumlarda genelde 24 saat sonra açılma baslarmis ahh cahillik sezaryen güzel geçti spinal yapıldı ben hemşireye ameliyat ne zaman başlayacak dedim bebek çıkmak üzere dedi sonrası çok değişikti insanın belden aşağısını hissetmemesi çok değişikmis rabbim bu durumu ömür boyu yaşayan insanlarin yardımcısı olsun o an aklıma ilk gelen buydu kademe kademe his gelmeye başladı hemen ağrı kesici yaptılar hiç ağrım olmadı tuvalete hemen ayağa kalktığımda çıktım gazda da sıkıntı olmadı çok şükür yürümek beni çok zorladı yani ameliyat sonucta tabiki zorlukları var ama geçiyor hepsi ya bebise odaklanmak iyi geliyor daha çabuk toparlanmani sağlıyor çünkü onun için iyi olmaliyim diyorsun hiç korkma kuzum hep iyi düşün iyi olsun
Kız benimki de öyle ya nefret ediyorum ben o huyundan bazenBenimkinin herkese açık inanılmaz açık asla bir limiti yok malesef benim aileme de öyle kendi ailesine de özellikle ihtiyaç varsa en pahalısini alır böyle olmasıda çok kötü herşeyi ben sıralanıyorum o yüzde ben araştırmak xorunda kalıyorum
İnşallah kuzumAynen eşimden bebelere transfer olacağım inşallah
Uyuyana kadar öper sarılır severim ama aslaa parmağım değse uyuyamamBen tam tersi temas bağımlısıyım eşime illa dokunup uyumam lazım yoksa no
Borca sokunKız benimki de öyle ya nefret ediyorum ben o huyundan bazenhatta en çok tartıştığımız konu olabilir
Cnm oğlun kaç yaşında bnımki 11'i bitirdi bu ayAkıl sagligim yerinde olursa cekicem ahhahahbizim ev çok fena bir aslan bir ikizler bir yay bide balık geliyor sen bana musait bı zamanda huni linki at kuzum ben onunla çekerim resimleri
Cnm emin olun bilmeden girmek daha iyi ilk dogumlar bence o yuzden daha korkusuzca oluyor ben hamileligimde hiç doğum korkusu yaşamamıştım meselaTecrübeli annelerden doğum eğitimi istiyoğğruzİlk doğum nasıl geçti ne olur anlatın ya ben de çok korkuyorum
Kesinlikle katılıyorumCnm emin olun bilmeden girmek daha iyi ilk dogumlar bence o yuzden daha korkusuzca oluyor ben hamileligimde hiç doğum korkusu yaşamamıştım mesela
Senin hunini ben hediye edicem hahahahBizde de Başak Yay Akrep İkizler var Balık geliyor
Çok muhteşem fikir gerçektenBorca sokunonu ödemekten parası kalmasın
Ben çok genç anne oldum o zamanlar bu kadar sosyal medya bilgi akışı da yoktu bende çok bilincsizdim kuzum şunu zannediyordum doğum başlatılınca normal doğum olurValla korkuyorumNormal doğum istiyorum ama bebek nasıl gelmek isteyecek bilmiyorum tabii Sen neden normal doğum istemedin ya da doktorun uygun mu bulmadı gelişini falan sebep neydi tam olarak?
Oğlum 6 yaşında canım ayy ben yay burcu çok severim oğlumdan dolayı huyu suyu güzel oluyor yaylarınCnm oğlun kaç yaşında bnımki 11'i bitirdi bu ay
Oğlum akrep, eşim aslan ben yay
Bide balık geliyor
Ayy ne ortak yönümüz var
Hayir açıkçası benim arastirdigim kadarıyla koyulamiyor. Hatta ben farklı dr a gittiğimde söylemesi için bile çok erken demişti. Taninin koyulması 25 hafta civarındaymşDoktorum bir tık çıksa da değişen bir şey olmaz dedi çok net konuştu ben de anlamadım bu kadar erken bu tanı konulabiliyor mu?
Bizde plesanta biraz onde ama henüz kesin tanısı koyulmadigi için perintaloga yonlendirmedi doktorum. Ben detaylı ultrason yaptıran arkadaşlarımdan hep perinatalogta yaprirdiklarini duymuştum o yüzden özellikle perinatalog araştırdım.Riskli bir durumunuz yoktur umarım
Hahaha yaa yerim seniii ssvdahahahahhahaa çok iyi. Çekeriz çekeriz. Koç da olursa çok inat oluyorlarmış. Sen sezeryan mı olacaksın kuzum yoksa normal olacak mısın? Yapanlar var okumuşsundur kesin sdsv mi ne deniyordu ya
Kerem olan her isim favorimBu sabah önüme çıkan iki isimle sizden fikir istiyorum canlar
Ali Kerem
Yada
Kerem Ali
Nasıl sizce
Mcd bag çok güzel görünüyor. Bende onu tercih edeceğim sanırım.Ben bunların çantalarını beğendim eğer iyisini bulmasam burdan alıcam..senin gönderdiğin çok küçük bana göre ve sanki kumaşı kışlık gibi ve kirlenirse silinmez kuzumLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ah KeremlerKerem olan her isim favorimoglusumun adı huyu suyu karakteri herşeyi çok iyi oluyor keremlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?