2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar pimpirik ben geldim dün kan vermiştim sağlık ocağına ama bi kaç bişey yüksek çıkmış wbc ve neut# adında bi değer. Wbc en yüksek 10 olması lazım benim 16.58 çıkmış neut# en yüksek 6 olması lazım benim 13 ikisi de kanda enfeksiyon belirtisi hamilelikte de enfeksşyon biraz sıkıntılı sanırım doktoruma atsam mı napsam ben mi çok taktım kafaya bilemedim yardımmm lütfen

Benim 20lik dişim yavaştan ağrımaya sanki başlamış birde ben onu korkuyordum çıkartmaya doktora hep diyordum ne zaman şiddetli ağrısa o zaman gelirim şimdide dişin hiç görünen yeri kalmamış dua ediyorum doğuma kadar şiddetlenmesin en son başka bir dişimi çıkartınca çok iğne vuruldu..acaba bir tek tuzlu suyla uzata bilirmiyim doğuma kadargenetik olarak dişlerimiz hiç iyi diğil hep doktorlarda tedavi gördüm

Kızlar sleepy şerde 2.si indirim olayı var. Karar versem alcam alim mi yardım edin bana

Kızlar sleepy şerde 2.si indirim olayı var. Karar versem alcam alim mi yardım edin bana
Bio naturel öneriyorlar sleepy de canım araştır bi istersen normal sleepy de sorun yaşayanlar olmuş buradan bir arkadaş da demişti bio naturel primaya benzer diye

Bio naturel öneriyorlar sleepy de canım araştır bi istersen normal sleepy de sorun yaşayanlar olmuş buradan bir arkadaş da demişti bio naturel primaya benzer diye
Evet ama az önce arkadaşım dedi ki sızdırdı. Yani gerçekten herkes farklı fikirde. Buna karar vermek en en zoru

Kızlar şu şekilde temiz içerikli ürünleri araştıran mühendis bir hesap var oradan aldım görüntüleri bez bulamıyorum bir tek yaaa

Kızlar dün abimde bir kaç bez incelemesinde bulundum sleepy natural baby turco Molfix vardı şöyle sleepy ve baby turco ince ve birbirine benzer baby turco daha bi yumuşaktı ama yengem sleepyi tercih etme dedi ince ve çoğu zaman çiş tutmuyormus. Molfix de daha kalın bir tanesinin içi maviydi molfixlerin adını hatırlamıyorum ama standart mavi paket iyi geldi bana bir de bezlerde numara olarak molfixin 2 numarası diğerlerinin 3unden boyut olarak büyüktü ve üst kısımdaki bariyerler daha kalinolfixte diğerleri daha dar. Molfixi tuttum gibi en azından küçükken kullanılır daha sonra baby turco alırım diye düşündüm tecrübeli annelere de sorum hangi bezi kullanalim

İşte bak senin yengen de böyle demiş. Bana da molfix alma dediler sızdırıyor dediler. Sleepy de sızdırıyor diye başka biri dedi

İşte bak senin yengen de böyle demiş. Bana da molfix alma dediler sızdırıyor dediler. Sleepy de sızdırıyor diye başka biri dedi
Evet herkes herşeyi farklı değerlendiriyor aslinda stok yapmayıp farklı bezler alıp denesek daha mantıklı olacak.Ama ben elledigimde Molfix bariz kalın yani..bezi bebekte çok bekletmemek gerekir ince bezlerde bu sefer de sık degisecek daha çabuk biter bez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…