Evet herkes herşeyi farklı değerlendiriyor aslinda stok yapmayıp farklı bezler alıp denesek daha mantıklı olacak.Ama ben elledigimde Molfix bariz kalın yani..bezi bebekte çok bekletmemek gerekir ince bezlerde bu sefer de sık degisecek daha çabuk biter bez
Kızlar yaaa gece ben yatarken çok rahatsız olmaya başladım, yani sola doğru yatmaya çalışıyorum ama bir uyanıyorum ki sırt üstüyüm sonra azcik sağa yatayım diyorum sonra vicdan yapıp yine soluma dönüyorum, bir de yatınca affedersiniz ama çok ekşilik geliyor yaaa
Kız yok ya bilmiyorum sleepyde hiç mi hiç yaşamadım şu sızdırma meselesini. Kaldı ki yenidoğan ne kadar çiş yapabilir ki yani o bez dolsun da taşsın. Dolana kadar her türlü kaka yapar değişir zaten
Aynen ilk zamanlar en az 7 8 defa bez değişiyor günlük. O bez öyle sızdıracak kadar taşması için saatlerceeee durması lazım ki eminim hiçbirimiz bunu yapmayız
Kız yok ya bilmiyorum sleepyde hiç mi hiç yaşamadım şu sızdırma meselesini. Kaldı ki yenidoğan ne kadar çiş yapabilir ki yani o bez dolsun da taşsın. Dolana kadar her türlü kaka yapar değişir zaten
Henüz almadım canım ama ya normal sleepy alırım ya da bionatural ama normal sleepy de kalitesiz değil yani almakta çekince etmem, oğluma hep kullandım bezi bırakana kadar. Çok 1 numara almam en fazla 1 2 paket. Gerisini 2 alırım. Stok yapmak istersem de 3 ve 4 alırım ama evimde o kadar yer yok