2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet yaz için molfix güzel olmuyormuş o yüzden pişik oluyormuş bebek

Ayni durumu bende yasiyorum. Son ay riskli oldugunu duydum sirt ustu uyumanin

İçeriği de önemli bence ya. Acaba mesela sık değiştirsek de sızdırır mı? Bu konuya karar veremiyorum asla
Kız yok ya bilmiyorum sleepyde hiç mi hiç yaşamadım şu sızdırma meselesini. Kaldı ki yenidoğan ne kadar çiş yapabilir ki yani o bez dolsun da taşsın. Dolana kadar her türlü kaka yapar değişir zaten

Kuzum zaten bence sık değiştirmek lazım özellikle ilk zamanlar . Çişli bez uzun süre kalırsa da pişik ihtimali artar, sızdırma ihtimali de .
Aynen ilk zamanlar en az 7 8 defa bez değişiyor günlük. O bez öyle sızdıracak kadar taşması için saatlerceeee durması lazım ki eminim hiçbirimiz bunu yapmayız

O zaman alayım mı ya? Kaç tane 1 numara mesela? Sen bionatural mi alacaksın kuzum

Reactions: The
O zaman alayım mı ya? Kaç tane 1 numara mesela? Sen bionatural mi alacaksın kuzum
Henüz almadım canım ama ya normal sleepy alırım ya da bionatural ama normal sleepy de kalitesiz değil yani almakta çekince etmem, oğluma hep kullandım bezi bırakana kadar. Çok 1 numara almam en fazla 1 2 paket. Gerisini 2 alırım. Stok yapmak istersem de 3 ve 4 alırım ama evimde o kadar yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…