2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim evimde yer çok aslında. Bir oda boş yani oraya depo yaparım. Ama korkum elimde patlaması. O zaman ben 128 tane 1 alsam çok olur mu?

Reactions: The
Annem de küçük kardeşime hep molfix kullandı aslında ama işte şimdi herkes başka konuşuyor kafam çorba oluyor
Deneyimleyip öğreneceğiz kuzum ben de böyle düşündüm ama belki de bebeğe uymayacak

Bende sleepy ecologic ve molfix Pure&Soft arasında kararsız kaldım. Hangisini alsam diye düşünüp duruyorum
Ya ben aşkında bir doktor takip ediyorum kadın doğum doktoru ama kendi kızına bunları kullanıp böyle sıralamış. Mesele ecologic ile bionatural arası fark ne

Ya ben aşkında bir doktor takip ediyorum kadın doğum doktoru ama kendi kızına bunları kullanıp böyle sıralamış. Mesele ecologic ile bionatural arası fark neEki Görüntüle 3336160
Ecologic daha doğal içerikliymiş sanırım. Açıklamasında saf su doğal bambu organik pamuk yazıyor. Kız kardeşim oğluna ecologic kullaniyor çok memnun

Kızlar dün sağlık ocağında kan vermiştim. Ferritinim 9 a düşmüş. Hgb de normal değerin altında. Demir ilacını 10 gündür kullanıyorum. Ne zaman etki eder ki bu. Kalp çarpıntısı yaşıyordum . Yüksek ihtimalle kanım düşmeye başladığından olmuş.

Kuzum pekmez de ye bence yanında, kaç günde etki eder bilmiyorum ama bazen serum takviyesi yapıyor doktorlar buna

Kızlar bez konusunda heerkes farklı fikirde, cunku bi bebeğe molfix kötü geliyorsa diğerine prima kötü olabılıyor.
Dun arkadasım molfix sakın alma bnım oğlumu pişik yaptı dedi fotosunu attı hatta, grcekten çok kötü olmuştu poposu

Bı dıger arkadasım ven bimin bezıyle başladım hiç pişik olmadı ve devam ettım dedi yani uygun fıyatlıdan baslayıp bnce hangisi pişik yapmassa ona devam etmk en mantıklısı dıye dusunuyorum

Bez olayını yasayıp göreceğiz bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…