Bana tok gel dedi sağlık ocağı başın dönebilir aşıdan sonra aç olursan dedi ben tok gittim. Randevu almadım beni aradılar şu vakitler arasında gelmeniz gerek dedi bende şu zaman gelirim dedim tamam dediler öyle oldu
Bennnn 6. Haftadan beri resmen ergenlik sivilcelerimi çıkarıyorum resmen ama hiçbir şey süremiyorum korkuyorum nedense öyle geçiyor kendiliğinden. Normalde 18 yaşımda roaccutane tedavisi görmüştüm nerdeyse 10 yıldır hiç sivilcem olmadı regli dönemi bile ama hamilelikte pörtledim
Anladım canım benimki o tarz değil bildiğin ağrıyor ve sürekli olarak devam ediyor dünden beri. Göbek deliğimin yapısı içe doğru çökük şekilde acaba baskı mı yapıyor oraya çünkü çok gergin ve acıyor dokunamıyorum
Bennnn 6. Haftadan beri resmen ergenlik sivilcelerimi çıkarıyorum resmen ama hiçbir şey süremiyorum korkuyorum nedense öyle geçiyor kendiliğinden. Normalde 18 yaşımda roaccutane tedavisi görmüştüm nerdeyse 10 yıldır hiç sivilcem olmadı regli dönemi bile ama hamilelikte pörtledim
Anladım canım benimki o tarz değil bildiğin ağrıyor ve sürekli olarak devam ediyor dünden beri. Göbek deliğimin yapısı içe doğru çökük şekilde acaba baskı mı yapıyor oraya çünkü çok gergin ve acıyor dokunamıyorum
Senin dediğin garip bir durummuş canım anlayamadım benim de göbek deliğim içe çökük ama dokunmayacak bir ağrım olmadı ama belki vücut büyümeye farklı tepki verip göbek deliğin hassaslaşmış olabilir
Ttweeetyyy
kuzum pjamalarim geldi iyi ki s söylemişim m üstten büyük olurdu ve boydan, son aylarda giyemem altı daha dar uzerine göre ama doğumdan sonra çok rahat olur şuanda da giyerim hojjdııır beğendim (içine taytla giydim çaktırma )