2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar selam, göbek deliği ağrısı yaşayan var mı aranızda

Tetanoz aşısında aç veya farkediyor mu kızlar bide randevusuz direk gidip olunuyor mu aşı ? Bilgilendirebilirmisiniz aşı olanlar
Bana tok gel dedi sağlık ocağı başın dönebilir aşıdan sonra aç olursan dedi ben tok gittim. Randevu almadım beni aradılar şu vakitler arasında gelmeniz gerek dedi bende şu zaman gelirim dedim tamam dediler öyle oldu

Kızlar sivilce problemi olan var mı, krem vs tavsiyesi olan?
Bennnn 6. Haftadan beri resmen ergenlik sivilcelerimi çıkarıyorum resmen ama hiçbir şey süremiyorum korkuyorum nedense öyle geçiyor kendiliğinden. Normalde 18 yaşımda roaccutane tedavisi görmüştüm nerdeyse 10 yıldır hiç sivilcem olmadı regli dönemi bile ama hamilelikte pörtledim

Benim bebekler hareket edince göbek deliğimi sanki ittiriyorlar canım o zaman göbek değilim sızlıyor uyuşuyor gibi oluyor ağrıyor ama sonra geçiyor
Anladım canım benimki o tarz değil bildiğin ağrıyor ve sürekli olarak devam ediyor dünden beri. Göbek deliğimin yapısı içe doğru çökük şekilde acaba baskı mı yapıyor oraya çünkü çok gergin ve acıyor dokunamıyorum

Ahaa bende 15 sene önce roacutane tedavisi gördüm aynen benimde bu haftalarda sivilcelerim çıktı 23. Haftada coştu

Ayyyy ne kadar Samsunlu var çok mutlu oldum Samsun’a aşık biri olarak

Kız dövmüyorum. Düdüklüde fazla pişiriyorum sadece. Suyunu böyle çeke çeke. Sonra üzerine yağ oldu bitti
Evett ayy çok güzel yer Samsun ya köye gidince huzur buluyoruz ben aslen sivasliyim cenaze hariç gitmiyorum her yer dağ taş

Senin dediğin garip bir durummuş canım anlayamadım benim de göbek deliğim içe çökük ama dokunmayacak bir ağrım olmadı ama belki vücut büyümeye farklı tepki verip göbek deliğin hassaslaşmış olabilir

Ahaa bende 15 sene önce roacutane tedavisi gördüm aynen benimde bu haftalarda sivilcelerim çıktı 23. Haftada coştu
Ne yaparsak yapalım peşimizi bırakmıyorlar canım bizim bu kaderimiz sen gel aylarca tedavi ol şimdi pırtlasın bebişlerimizin canı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…