2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Olabilir canım bebiş hareket ettiği için üstünde durmadım da haftaya cumartesi günü şeker yüklemesi olacak o zaman sorayım doktoruma

Ahahahah ben doğalgazı yaktığımız için midir bilmem üşümüyorum onla. Güle güle giy kuzum ben de doğum sonrası için küçük bedenini de alcam. Şuan bendeki büyük. Olmadı onu veririm kayınvalideme pembesini alcam doğum sonrası için tam emzirme için ideal model dimi

Selam kızlar kızım size bir merhaba demek istiyor bugün ayrıntılı USG çekildik doktor yanakları tombul elleri uzun çok tatlı bir bebek dedi çok şükür bir sorunumuz yokmuş birde doktor masallah çok hareketli dedi ultrason da bir ordan bir burdan zor çektik ya ayak ayak üstüne atmış elini emiyordu yada kordonunu çekiştriyordu çok şükür aklımızda şüphe kalmadı

Eklentiler

• IMG-20231117-WA0015.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG-20231117-WA0014.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 61
Beni aramadılar ben ptesi bi gidicem soracağım Niye aramadılar anlamadım

Oyyy maşallah kuzummmm

Ya benimki geçiyor, tekrar oluyor belki kızların kullanıp memnun olduğu bir şey vardır diye sorayım dedim

Ya benimki geçiyor, tekrar oluyor belki kızların kullanıp memnun olduğu bir şey vardır diye sorayım dedim
Kuzum okuduğum kitapta ilaç kullanılmaz bu dönemde sivilcelere yazıyor. Tek bildiğim bu ama kontrole gidince doktoruna bir danışırsın istersen

Güle güle giy canım benimkiler daha gelmedi sabırsızlıkla bekliyorum

Saol kuzumm sende güle güle giy ben düğmelerini bir tık ileri aldım önü çok açılmasın diye hahaha kayınvalide yaşadı evet çok pratik onu dugmeli olanlar çok uğraştığı geliyor habire ilikle çöz yapamam bunda bir düğmeyi açmak yeterli olur saol kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…