Senin dediğin garip bir durummuş canım anlayamadım benim de göbek deliğim içe çökük ama dokunmayacak bir ağrım olmadı ama belki vücut büyümeye farklı tepki verip göbek deliğin hassaslaşmış olabilir
Ttweeetyyy
kuzum pjamalarim geldi iyi ki s söylemişim m üstten büyük olurdu ve boydan, son aylarda giyemem altı daha dar uzerine göre ama doğumdan sonra çok rahat olur şuanda da giyerim hojjdııır beğendim (içine taytla giydim çaktırma )
Ahahahah ben doğalgazı yaktığımız için midir bilmem üşümüyorum onla. Güle güle giy kuzum ben de doğum sonrası için küçük bedenini de alcam. Şuan bendeki büyük. Olmadı onu veririm kayınvalideme pembesini alcam doğum sonrası için tam emzirme için ideal model dimi
Selam kızlar kızım size bir merhaba demek istiyor bugün ayrıntılı USG çekildik doktor yanakları tombul elleri uzun çok tatlı bir bebek dedi çok şükür bir sorunumuz yokmuş birde doktor masallah çok hareketli dedi ultrason da bir ordan bir burdan zor çektik ya ayak ayak üstüne atmış elini emiyordu yada kordonunu çekiştriyordu çok şükür aklımızda şüphe kalmadı
Bana tok gel dedi sağlık ocağı başın dönebilir aşıdan sonra aç olursan dedi ben tok gittim. Randevu almadım beni aradılar şu vakitler arasında gelmeniz gerek dedi bende şu zaman gelirim dedim tamam dediler öyle oldu
Selam kızlar kızım size bir merhaba demek istiyor bugün ayrıntılı USG çekildik doktor yanakları tombul elleri uzun çok tatlı bir bebek dedi çok şükür bir sorunumuz yokmuş birde doktor masallah çok hareketli dedi ultrason da bir ordan bir burdan zor çektik ya ayak ayak üstüne atmış elini emiyordu yada kordonunu çekiştriyordu çok şükür aklımızda şüphe kalmadı
Oyyyy maşallah. Ben de 21+5 im. Verdiklerimi aldım sadece. Yiyemiyorum ama gerçekten. Canımın istediğini dahi yemeye korkuyorum kilodan değil mideden korkuma yiyemiyorum
Bennnn 6. Haftadan beri resmen ergenlik sivilcelerimi çıkarıyorum resmen ama hiçbir şey süremiyorum korkuyorum nedense öyle geçiyor kendiliğinden. Normalde 18 yaşımda roaccutane tedavisi görmüştüm nerdeyse 10 yıldır hiç sivilcem olmadı regli dönemi bile ama hamilelikte pörtledim
Ttweeetyyy
kuzum pjamalarim geldi iyi ki s söylemişim m üstten büyük olurdu ve boydan, son aylarda giyemem altı daha dar uzerine göre ama doğumdan sonra çok rahat olur şuanda da giyerim hojjdııır beğendim (içine taytla giydim çaktırma )
Ahahahah ben doğalgazı yaktığımız için midir bilmem üşümüyorum onla. Güle güle giy kuzum ben de doğum sonrası için küçük bedenini de alcam. Şuan bendeki büyük. Olmadı onu veririm kayınvalideme pembesini alcam doğum sonrası için tam emzirme için ideal model dimi
Saol kuzumm sende güle güle giy ben düğmelerini bir tık ileri aldım önü çok açılmasın diye hahaha kayınvalide yaşadı evet çok pratik onu dugmeli olanlar çok uğraştığı geliyor habire ilikle çöz yapamam bunda bir düğmeyi açmak yeterli olur saol kuzumm