Vallahi keşke hep vursalarAy iyi bari cimcime ya
Rica ederim ne demek,Olmaz ins okadardan yükleme de güzel geçerse hiç sıkıntı olmazAaa bilmiyordumçok teşekkür ederim bilgi için aslında sürekli sulu şeyler de yiyorum ama çocuğun suyuna faydası olmadı maalesef o zaman bir fincan içeyim sadece havuç suyunu bir şey olur mu öyle de
Ben yaşıyorum devamlı ağrım var belimi desteklemezsem ve çok ayakta durursam benim de ağrıyor. Zaten bu haftalardan sonra karın iyice gerildiği için sertlik oluyormuş özellikle zayıfsan ondan olabilir benim 20. Haftadan beri sert ben de son adete göre 24. haftadayım. Bacağım da geceleri ağrıyor benim. Karın ağrısı için ufak ufak yürüyüş yapabilirsin ben de gaz sancısı çok yaşıyorumKızlar merhaba.24. Haftamdayım.Dünden beri belimde bacaklarımda ağrı var.Karnım da ağrıyor gaz sancısı gibi ama emin değilim. Karnımda sertlik hissediyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?
Gerçekten ya derdim hamileyken şöyle giyinicem böyle giyinicem şöyle bakıcam kendimeortama eşimin ve babaanne pijamalarımla giriş yapıyorum koala gibi yuvarlanıp yatıyorum tepede bi topuz
Hahah kızlar siz eşittir benAhhhh ahhhh bakımlı ve şık olacaktımhayaller hayatlar. Makyaj yaparsam şükür geçen öğrencilerim diyor ki hocam oje zarar vermez mi bebeğe ama Banu çiftçi diyor ki anne mutlu olmalı. Ne istiyorsa yapmalı güzellik anlamında. Bir zararı yok diyor
Aynen ya hep bu instamom dedikleri yüzünden bizim pijamaları beğenmez oldukHahah kızlar siz eşittir benhayaller hayatlar olduk bu ecnebi gacilari topuklularla daracık elbiselerle ojeli makyajlı falan geziyorlar bence top o gerçek bebek değil ben inanmıyorum artık eşim geçen diyorki heeh giymissin yine babannemin donu gibi pjama sırf o yüzden T tweeetyyy senin paylaştığın pjamalari aldım hahaha
Benim gecen kaburgama denk geldi bi anda şok etkisi yaptıBebek içerde iç organlara falan da vuruyor mudur. Karnımın değişik yerlerine ağrılar giriyor çıkıyor. Organlara vurulduğu hissedilmiyor ama ağrılar oluşuyor çok ilginç
Ay evet yaaaaa ben elimi koydugum zaman kipir kipir birisine gel oynuyo bak diyorum saniyesinde duruyoBizde hissediyoruz artıkk eşimde bir kaç kez hissettii ben dokununca daha çok hareket ediyor babaya o kadar tepki vermiyoranneci benim oğlum daha karnımda başladı
İzledim canım ciddi bir durummuş ama dediğin gibi doktorum b bin suyumun miktarı o kadar ciddi olsa uyarırdı beni bu durumda. Benim doktorum suyu az diyemem ama daha çok olabilirdi su iç bol bol diyor aynı şekilde farklı 3 doktor da aynı şeyi dedi. Suyu az değil ama çok da değil biraz daha olsa iyi olurdu mantığında gidiyorlar hep. Cumartesi kontrolde içimi rahatlatın ben çok takıyorum diyeceğim bakalımwomi bak kuzum bu doktordu gördüğüm. Su azlığı 1-2-3 story çekmiş izle istersen tabi sen burada sadece 1. Story izle diğerileri ciddi şu azlığından bahsedilen bir durum onları dinleyip kafanı bulandırma o kadar ciddi bir durumda doktorun zaten seni uyarır lütfen onları o kadar ciddiye alma bu doktor sadece görüşebilen durumları dile getirmiş. Mesela benimde bir dönem suları azalmıştı hatırlarsan o zaman bebek hareketleri de çoktu çünkü hareket edecekleri alan yok demişti doktorum ama detaylıda bakıldı plasenta kordon kan akışları damarlar normal bir müdahale yapılmadı mesela benimki bana su iç sola yat dedi yani her doktorun görüşü da farklı sanırım bu konuda hepsinin kendi yöntemleri var. Benim ciddi bir azalmaydı o dönem ağır enfeksiyon geçiriyordum 1 hafta da 3 kez kontrole girdim hastanede yatıyordum zaten ama detaylıda sorun yok denilince kan sulandırıcıları da bıraktım yani bebeğin hareket edeceği alan kadar su varsa onu ultrasonda gösteriyorlar zaten benim öyle olmuştu çok kafanı karıştırma moralini bozma elinden geleni tabiki yap ama strese girme doktorunu dinle ona güven
🗣️🎤 #3 = @drburakhazine
See Instagram '🗣️🎤 #3' highlights from Op. Dr. Burak Hazine (@drburakhazine)www.instagram.com
Kuzum ben Fisher emzirme minderi aldım diğerleri daha az dolu gibi geldi, birde yuvarlak değil böyle kare gibi geliyor bebek daha iyi yatar diye düşündüm, kılıfı da yikanabiliyor olması önemli onu kontrol et kuzum güzel gunlerde kullanınYataş 75tl kupon ile 200 e geldi, fiyatları çok iyi geldiği için aldım,muslinde 4katli olunca yine fiyat çok iyi. Umarım geldiğinde beğenirim. Alip memnun olan var mıydı? Elimde biraz elyaf vardi annemden, yastık ince olursa sonradan Bebek büyüdükçe katarim dedim
Geçmiş olsunBen yaşıyorum devamlı ağrım var belimi desteklemezsem ve çok ayakta durursam benim de ağrıyor. Zaten bu haftalardan sonra karın iyice gerildiği için sertlik oluyormuş özellikle zayıfsan ondan olabilir benim 20. Haftadan beri sert ben de son adete göre 24. haftadayım. Bacağım da geceleri ağrıyor benim. Karın ağrısı için ufak ufak yürüyüş yapabilirsin ben de gaz sancısı çok yaşıyorum
Ahahhahahahahhahahahah kahkaha attımHahah kızlar siz eşittir benhayaller hayatlar olduk bu ecnebi gacilari topuklularla daracık elbiselerle ojeli makyajlı falan geziyorlar bence top o gerçek bebek değil ben inanmıyorum artık eşim geçen diyorki heeh giymissin yine babannemin donu gibi pjama sırf o yüzden T tweeetyyy senin paylaştığın pjamalari aldım hahaha
Kılıfı fermuarlı değişiyor canim, dolgusuna gelince bı bakacağım , ilk zamanlar yumuşak tercih ederim hafif olur bebek, sonrasında ekleme yaparım biraz sanırım çok hesaplı geldi.Kuzum ben Fisher emzirme minderi aldım diğerleri daha az dolu gibi geldi, birde yuvarlak değil böyle kare gibi geliyor bebek daha iyi yatar diye düşündüm, kılıfı da yikanabiliyor olması önemli onu kontrol et kuzum güzel gunlerde kullanın
Müslin bu marka var ben de kuzum çok güzelYataş 75tl kupon ile 200 e geldi, fiyatları çok iyi geldiği için aldım,muslinde 4katli olunca yine fiyat çok iyi. Umarım geldiğinde beğenirim. Alip memnun olan var mıydı? Elimde biraz elyaf vardi annemden, yastık ince olursa sonradan Bebek büyüdükçe katarim dedim
Oooo ben daha neler paylaşırım da abartmayalım diyorum
Allahın İzniyle bir sorun yoktur düzelir inşallah canım stres yapma yeter kiİzledim canım ciddi bir durummuş ama dediğin gibi doktorum b bin suyumun miktarı o kadar ciddi olsa uyarırdı beni bu durumda. Benim doktorum suyu az diyemem ama daha çok olabilirdi su iç bol bol diyor aynı şekilde farklı 3 doktor da aynı şeyi dedi. Suyu az değil ama çok da değil biraz daha olsa iyi olurdu mantığında gidiyorlar hep. Cumartesi kontrolde içimi rahatlatın ben çok takıyorum diyeceğim bakalım
Vallahi bence de en güzeli. Sosyal medya aşırı kullanıyorum malesefBiz de sosyal medya kullanmıyoruz sadece fake ortak hesabımız varbir de wp var en temizi
İç kısımları vurduklarını anlayabiliyor musun canım ? Benim aniden bi ağrı giriyor bikaç saniye sonra geçiyor. Dün dediğin gibi kaburgama ani ağrı girdi o uzun sürdü ama bak geçmesiBenim gecen kaburgama denk geldi bi anda şok etkisi yaptıdun gecede mesaneme vurdu gucleniyorlar gün geçtikçe
Ay evet yaaaaa ben elimi koydugum zaman kipir kipir birisine gel oynuyo bak diyorum saniyesinde duruyonerden anliyolarsa baskasinin eli oldugunu
Hahah kız bende öyleyim şaka maka dün avmye götürdüm oğlumu oturup aglayacaktim kendime sinir oluyorum artık YÜ RÜ YE Mİ YO RUMAhahhahahahahhahahahah kahkaha attımyaaaa ben pijamaylayım ama takım pijamamı giyerim her daim oje de sürüyorum. Saç topuz, makyaj yok ama sürekli oram ağrıyor buram ağrıyor modum açık ne topuklusuuuu belim kopar topukluyla böyle bile ölüyorum ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?