2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aaa bilmiyordum çok teşekkür ederim bilgi için aslında sürekli sulu şeyler de yiyorum ama çocuğun suyuna faydası olmadı maalesef o zaman bir fincan içeyim sadece havuç suyunu bir şey olur mu öyle de
Rica ederim ne demek,Olmaz ins okadardan yükleme de güzel geçerse hiç sıkıntı olmaz

Kızlar merhaba.24. Haftamdayım.Dünden beri belimde bacaklarımda ağrı var.Karnım da ağrıyor gaz sancısı gibi ama emin değilim. Karnımda sertlik hissediyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?
Ben yaşıyorum devamlı ağrım var belimi desteklemezsem ve çok ayakta durursam benim de ağrıyor. Zaten bu haftalardan sonra karın iyice gerildiği için sertlik oluyormuş özellikle zayıfsan ondan olabilir benim 20. Haftadan beri sert ben de son adete göre 24. haftadayım. Bacağım da geceleri ağrıyor benim. Karın ağrısı için ufak ufak yürüyüş yapabilirsin ben de gaz sancısı çok yaşıyorum

Gerçekten ya derdim hamileyken şöyle giyinicem böyle giyinicem şöyle bakıcam kendime ortama eşimin ve babaanne pijamalarımla giriş yapıyorum koala gibi yuvarlanıp yatıyorum tepede bi topuz
Hahah kızlar siz eşittir ben hayaller hayatlar olduk bu ecnebi gacilari topuklularla daracık elbiselerle ojeli makyajlı falan geziyorlar bence top o gerçek bebek değil ben inanmıyorum artık eşim geçen diyorki heeh giymissin yine babannemin donu gibi pjama sırf o yüzden T tweeetyyy senin paylaştığın pjamalari aldım hahaha

Yataş 75tl kupon ile 200 e geldi, fiyatları çok iyi geldiği için aldım,muslinde 4katli olunca yine fiyat çok iyi. Umarım geldiğinde beğenirim. Alip memnun olan var mıydı? Elimde biraz elyaf vardi annemden, yastık ince olursa sonradan Bebek büyüdükçe katarim dedim

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-18-10-50-41-212_trendyol.com.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2023-11-18-10-49-59-082_com.pozitron.hepsiburada.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 57
Aynen ya hep bu instamom dedikleri yüzünden bizim pijamaları beğenmez olduk

Bebek içerde iç organlara falan da vuruyor mudur. Karnımın değişik yerlerine ağrılar giriyor çıkıyor. Organlara vurulduğu hissedilmiyor ama ağrılar oluşuyor çok ilginç
Benim gecen kaburgama denk geldi bi anda şok etkisi yaptı dun gecede mesaneme vurdu gucleniyorlar gün geçtikçe
Bizde hissediyoruz artıkk eşimde bir kaç kez hissettii ben dokununca daha çok hareket ediyor babaya o kadar tepki vermiyor anneci benim oğlum daha karnımda başladı
Ay evet yaaaaa ben elimi koydugum zaman kipir kipir birisine gel oynuyo bak diyorum saniyesinde duruyo nerden anliyolarsa baskasinin eli oldugunu

İzledim canım ciddi bir durummuş ama dediğin gibi doktorum b bin suyumun miktarı o kadar ciddi olsa uyarırdı beni bu durumda. Benim doktorum suyu az diyemem ama daha çok olabilirdi su iç bol bol diyor aynı şekilde farklı 3 doktor da aynı şeyi dedi. Suyu az değil ama çok da değil biraz daha olsa iyi olurdu mantığında gidiyorlar hep. Cumartesi kontrolde içimi rahatlatın ben çok takıyorum diyeceğim bakalım

Kuzum ben Fisher emzirme minderi aldım diğerleri daha az dolu gibi geldi, birde yuvarlak değil böyle kare gibi geliyor bebek daha iyi yatar diye düşündüm, kılıfı da yikanabiliyor olması önemli onu kontrol et kuzum güzel gunlerde kullanın

Geçmiş olsunKarnımdaki sertlik sol tarafta toplanıyor genelde sağa sola dönerken ağrım artıyor bilmiyorum gaz sancısına benziyor ağrısı ama iki gündür herhangi bir azalma yok muhtemelen değil. Bacaklarımdaki ağrı da dizlerime kadar uzanıyor.

Ahahhahahahahhahahahah kahkaha attım yaaaa ben pijamaylayım ama takım pijamamı giyerim her daim oje de sürüyorum. Saç topuz, makyaj yok ama sürekli oram ağrıyor buram ağrıyor modum açık ne topuklusuuuu belim kopar topukluyla böyle bile ölüyorum ağrıdan

Kılıfı fermuarlı değişiyor canim, dolgusuna gelince bı bakacağım , ilk zamanlar yumuşak tercih ederim hafif olur bebek, sonrasında ekleme yaparım biraz sanırım çok hesaplı geldi.

Müslin bu marka var ben de kuzum çok güzel diğerini bilmiyorum ama yataş iyidir

Biz sosyal medya kullanmıyoruz Allah'tan bitek WhatsApp var zaten rehberimde 35 kişi var ama T tweeetyyy saolsun beni adepte etti
Oooo ben daha neler paylaşırım da abartmayalım diyorum ekonomik çöküş yaşarız topluca mesela az önce vans spor ayakkabı 1200 e düşmüştü çok gitttim geldim almamak için. Başardım ve almadım bu ay mahvoldum

Allahın İzniyle bir sorun yoktur düzelir inşallah canım stres yapma yeter ki

Ö
İç kısımları vurduklarını anlayabiliyor musun canım ? Benim aniden bi ağrı giriyor bikaç saniye sonra geçiyor. Dün dediğin gibi kaburgama ani ağrı girdi o uzun sürdü ama bak geçmesi ama vurduğu için mi ağrıyor yoksa kendi ağrılarım mı anlamadım

Hahah kız bende öyleyim şaka maka dün avmye götürdüm oğlumu oturup aglayacaktim kendime sinir oluyorum artık YÜ RÜ YE Mİ YO RUM Kasıklarım ağrıyor, çişim geliyor habire, oğlum dur beş dk oturayım diyorum bu sefer sinirleniyor oda bu tarlada çalışıp doğuran kadınlarımız nasıl yapıyormuş benden bir tırt olmaz ben iptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…