2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yani surdan anliyorum kaburgama vurduğunda orda hareket ediyordu sonra bi anda aci girdi gecti dedim vurdu bu heralde eger seninde oyleyse saniyelik girip cikiyosa bebektir bence

Kizlaaar saç boyatan var miii ben ombre yaptırmak istiyorum diplerim açık kumral diplerine balyaj falanda yaptirmasam sadece ombre yaptırsam olur mu kii
Ya benim diplerde beyazlarım çok iyice belli olmaya başladı. Psikolojim bozuluyor gördükçe doktoruma sorup doğal icerikli bi boyayla boyamak istiyorum

Yok yok ben anlamadım bu olayı vallahi nasıl yapmışlar naz da yapmıyorum ha. Gerçekten ağrıyor oram buram naz yapsam eşim hergün rapor aldırır bana

Hahah kız bende bebeğe almaktan kendime gecemedim benimde streç bot alasim var sinir şey bı indirime girmedi Bershka ve stra'da olan model varya ondan istiyorum bide mont almam lazımm zarada bı tane yumos yumos kaban denedim ayy çok güzeldi 24 Kasım'da inşallah girerler indirime bende öyleyim kartı cokerttim arada da o kadar alışverişin içinde bunuda fark etmez diyip aldiklarimda var ahahaha

Vallahi sepete ekleyip ekleyip çıkarıyorum deminden beri annelik çok zormuş normalde ben kasımda eve kendime yağmalardım herşeyi
23 Kasım online da kuzum. 23ü sabah ekle sepetine. 5 gibi girecekmiş bazı mağazalar takipte kalalım 5de evde olurum zaten ben. 24ü de boş günüm bol bol bakarız ama ben o indirimden de zara ve hm bebek ürünlerine bakmak istiyorum

Rica ederim ne demek,Olmaz ins okadardan yükleme de güzel geçerse hiç sıkıntı olmaz
İnşallah zaten ben hamur işi beyaz ekmek ve şekerli şeyler çok tüketmiyorum hatta nerdeyse hiç tüketmiyorum nadir, zayıfım da daha gebelik öncesi kiloma bile ulaşamadım sağlıklı beslendiğim için diye düşünüyorum o yüzden inşallah beni çok etkilemez

Bu marka muslinden alanlar olmuştu çok beğenmişler canım. Emzirme yastığı da dediğin gibi ilerleyen zamanda ince gibi olursa ekleme yaparsın içine. Benim aldığım da sanki bebek büyüyünce biraz ince kalacak gibi bende aynı senin düşündüğün gibi. Elimde elyaf var doldururum dedim. Her türlü aynı görevi gorecekler sonuçta. Güle güle kullan

Ayy benim canım çok istiyor böyle şeyler ama midem yanar diye yiyemiyorum. Bazen yiyorum ve tabi ki yanıyor

Kızlar merhaba nasılsınız, çatlak oluşmaya başladı mı sizde ?

Sen içinin rahat etmesi açısından doktora görün mutlaka. Çünkü ben bütün anormal ağrılarımı önemsedim ve gittim doktora bir şey olmasa bile içim rahat ediyordu. O yüzden sen yine de ihmal etme. Bebişinin hareketlerini takip et. Bu arada benim de sol tarafım daha sert bebiş poposunu oraya dayamış o yüzden orada toparlanma var bacaklarımdaki ağrı da gece oluyor dediğin gibi dize kadar ama sızı şeklinde oluyor. Ben hep aynı yöne yattığım için ve gece hareketsizlikten olduğunu düşünüyorum çünkü uyanıp yürüyünce geçiyor benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…