Az kaldı kuzum bu ay bitiyor nöbetlerim sonra şubat tatiline kadar sadece ders. Sonrasında da gidemem galiba 37ye tamamlamak istiyordum ama olmayacak gibi bu ağrılarla
Yaa ben trendyoldan triko siyah alt üst takım almıştım 1.75 boy 77 kg altı kısa ve dar oldu aşırı mutsuzum iade edip büyük beden alıcam o kadar da bekledim gelsin diye
Benim yemediğim halde yanıyor sabaha kadar uyuyamıyorum o yüzden yastıklarımı yükselttim faydası oluyor ama tamamen geçirmiyor maalesef hafta sonu onun için de ilaç isteyeceğim çok kötü bir şey mide yanması
Yaa ben trendyoldan triko siyah alt üst takım almıştım 1.75 boy 77 kg altı kısa ve dar oldu aşırı mutsuzum iade edip büyük beden alıcam o kadar da bekledim gelsin diye
Benim kuzenim ilk haftadan beri boyuyor aslında oturuyorum camın önüne boyuyorum organik boyayla dedi ama diplere cesaret edemiyorum sende bir sor bakalım kuzum doktoruna
Benim yemediğim halde yanıyor sabaha kadar uyuyamıyorum o yüzden yastıklarımı yükselttim faydası oluyor ama tamamen geçirmiyor maalesef hafta sonu onun için de ilaç isteyeceğim çok kötü bir şey mide yanması
Benim de yemediğim halde kötü kuzum. Gönlüm hep yemek istese de ilaç da çok fayda etmiyor bana verdi rennie duo. Yastıklarımı yükselttim birkaç gündür ama sırtım ağrıyor böyle de
Benim kuzenim ilk haftadan beri boyuyor aslında oturuyorum camın önüne boyuyorum organik boyayla dedi ama diplere cesaret edemiyorum sende bir sor bakalım kuzum doktoruna
Oooo daha dur haftaya seminer mi ne varmış kesin beni göndermek isterler onca kişi arasından. Yani ben ne alaka bir kere matematikçiyim din öğretimi seminerinde ben napcam. Bir de hamileyim. Ama sağolsun okulum da sıfır tolerans