2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Az kaldı kuzum bu ay bitiyor nöbetlerim sonra şubat tatiline kadar sadece ders. Sonrasında da gidemem galiba 37ye tamamlamak istiyordum ama olmayacak gibi bu ağrılarla
Ooo süper çok sevindim senin adına sen nasıl rahat ediceksen öyle yap kuzum bide 7. Aydan sonra ağırlasmaya basliycaz iyice

Ayy benim canım çok istiyor böyle şeyler ama midem yanar diye yiyemiyorum. Bazen yiyorum ve tabi ki yanıyor
Benim yemediğim halde yanıyor sabaha kadar uyuyamıyorum o yüzden yastıklarımı yükselttim faydası oluyor ama tamamen geçirmiyor maalesef hafta sonu onun için de ilaç isteyeceğim çok kötü bir şey mide yanması

Ya benim diplerde beyazlarım çok iyice belli olmaya başladı. Psikolojim bozuluyor gördükçe doktoruma sorup doğal icerikli bi boyayla boyamak istiyorum
Benim kuzenim ilk haftadan beri boyuyor aslında oturuyorum camın önüne boyuyorum organik boyayla dedi ama diplere cesaret edemiyorum sende bir sor bakalım kuzum doktoruna

Yaa ben trendyoldan triko siyah alt üst takım almıştım 1.75 boy 77 kg altı kısa ve dar oldu aşırı mutsuzum iade edip büyük beden alıcam o kadar da bekledim gelsin diye
Hangisinden almıştın kuzum. Bende istiyorum triko takımlardan ama hangisinden alacağıma karar veremedim bi türlü

Benim de yemediğim halde kötü kuzum. Gönlüm hep yemek istese de ilaç da çok fayda etmiyor bana verdi rennie duo. Yastıklarımı yükselttim birkaç gündür ama sırtım ağrıyor böyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…