2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaa kiyamam neden sana tolerans göstermiyorlar ki hamissin sonuçta anlayışlı olmaları lazım

Salı günü kontrole gidicem şeker yüklemem var. Gidince bi sorayım valla çok bunaltmaya başladı bu durum beni
Kaç haftalık oluyorsun canım ben 26da gidicem ama benim doktorum glikoz icirmiyor sanirim açlık tokluk bakacakmis hadi inşallah izin verir kuzum evet insani çok etkiliyor haklısın

Kaç haftalık oluyorsun canım ben 26da gidicem ama benim doktorum glikoz icirmiyor sanirim açlık tokluk bakacakmis hadi inşallah izin verir kuzum evet insani çok etkiliyor haklısın
24+5 oluyor salı günü kuzum. Benim doktorum şeker yüklemesi yapalım dedi. Geçenlerde şubat annelerinde mi ne okudum tam hatırlamıyorum ama birisi yükleme konusunda kararsızmış. Açlık tokluk baktırmış. Onda bi sıkıntı çıkmamış. Bebeğin gelişimide olması gerektiği gibiymiş su fazlalığı yokmuş, gelişimi öndende gitmiyormuş. Ama sonra içine sinmemiş yükleme yaptırmış ve o zaman değerler yüksek çıkmış. Sinsi ilerleyebiliyormuş. Bende anlamadım riske atmıyım yaptırayım dedim

Ne kadar kötü ama yaptıkları şey tmm normal şartlarda yine nasıl yapıyorlarsa öyle yapsınlar ama yani sen hamilesin. Biraz ince düşünmeleri lazım
Malesef kuzum buralar biraz tuhaf. Kadınla erkeğe yapılan muamele de çok farklı mesela burada. Sevmiyorum burayı

Benim de yemediğim halde kötü kuzum. Gönlüm hep yemek istese de ilaç da çok fayda etmiyor bana verdi rennie duo. Yastıklarımı yükselttim birkaç gündür ama sırtım ağrıyor böyle de
Çok zor çok her süreci zorluyor annelerin hakkı ödenmez derlerdi doğruymuş gerçekten. Bebişler zamanında gelsin de sağlıkla vücudumuz bir kendine gelir zamanla

Çok zor çok her süreci zorluyor annelerin hakkı ödenmez derlerdi doğruymuş gerçekten. Bebişler zamanında gelsin de sağlıkla vücudumuz bir kendine gelir zamanla
Amin kuzum inşallah sağlıkla gelsinler sonrasında da gaz yapmasın diye seçeceğiz yemekleri. İnşallah alerjik olmazlar bir de

Cnm gündüz bebekler biz hareketli olduğumuz için genelde uyuyorlar gece ben yattım gbi bebis başlıyor harekete maşallah benim de uykumu kaçırıyor hareket ettikçe insan mutlu oluyor

Bu zamana kadar canım ne reçel ne çikolata hiç bisey istemezdi midem bulandırdı. Haftaya salı şeker yüklemem var şaka gibi bi kaç gündür kahvaltıda canım inanılmaz reçel ve Nutella istiyor yaa

Bu zamana kadar canım ne reçel ne çikolata hiç bisey istemezdi midem bulandırdı. Haftaya salı şeker yüklemem var şaka gibi bi kaç gündür kahvaltıda canım inanılmaz reçel ve Nutella istiyor yaa
Bende hiç marketten biskvi yemezdim hep kendim yapardım şimdi ama çok canım istiyor ekmek canım hep istiyor bende şeker çıkarsa ben ne yapıcam diye düşünüyorum

canım ben 3 hafta perişandım geçti çok şükür grip olmayan hamile hemen hemen yoktur korkma

Bizde hissediyoruz artıkk eşimde bir kaç kez hissettii ben dokununca daha çok hareket ediyor babaya o kadar tepki vermiyor anneci benim oğlum daha karnımda başladı
erkek bebeler hep anneci oluyo zaten
Benimki de kesin babacı olur. Klasik kız çocukları Köpüşümüz de dişi. O da babacı. Birdiler iki oldular diyorum
ikimize de düşkün oksun ben kıskanırım

Ben aşırı yedim 2 hafta her sabaha reçel bal çikolata 2 hafta resmen yanaklarım kıpkırmızı ayaklarım ekstra şişti kızardı sonra dedim kendine gel kestim şekeri sütlaç yiyorum 2-3 günde bir o kadar rahatladım bir anda çok yedim nedense

Bende çok kararsızım, ben sağlık ocağında normal şekere baktırdım açlık 78 çıktı mesela pazartesi doktora sorcam, bir de kilo da almadım 3 kilo almişimdir yani onla alakası var mı bilmiyorum ama kararsızım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…