- 30 Eylül 2022
- 2.572
- 3.453
- 63
Söyledim valla direk oda bozulur gibi oldu ama sonunda benim zorlanacağımı babasının huysuz olduğunu biliyor hayır kendi bile babasının yanında duramaz daralır akşam yemekten sonra odaya gider falan bide benden bekleyemez yani bunu bir buçuk ay yeni doğum yapmış halimle ben onları mı çekeceğim babamın evine giderim çok net benim ipler kopar ordaKesinlikle haklısın kuzum. Eşine de sert ol bu konuda
Ayyy aynı benim kp ya. Kocamla da hiç anlaşamazlar. Kocam da tahammül edemiyor. Benimki de annesine üzülüyormuş babasından dolayı o yüzden yanlarında olmak istiyor. Ama ben istemiyorumSöyledim valla direk oda bozulur gibi oldu ama sonunda benim zorlanacağımı babasının huysuz olduğunu biliyor hayır kendi bile babasının yanında duramaz daralır akşam yemekten sonra odaya gider falan bide benden bekleyemez yani bunu bir buçuk ay yeni doğum yapmış halimle ben onları mı çekeceğim babamın evine giderim çok net benim ipler kopar orda
Ay 5xl kıyafet olduğunu bile bilmiyordumAyy benim kp de böyle kv de her şeyi en iyi o bilir havası.. kp niye bu kadar su içiyorsun diyor çok dediği 3-4 lt doktor öyle istedi diyorum açıklıyorum bilimsel yönden yok yok zararlı o kadar su içme diyor susuyorum diyorum yok yok az önce içtin şimdi içme diyor.. canım meyve istemiyor o an zorla meyve ye meyvesiz olmaz yemediğim sevmediğim meyveleri alıp veriyor çöp oluyor hepsi millete dağıtıyoruz elim zaten muz hariç meyve yemez. Kv yemek yapar mısın diyorum şap gibi tuz koydurmuş kp eşim diyor tuz yağ yasak yemiyor yok tok tuzsuz yağsız yemek olmaz hop o yemekte çöp ya da annemlere veriyorum. Kv geçen bana pijama almış alma dedim zorla almış 5 xl kızlar abartmıyorum dedim bunu kim giyecek eşim güldü artık dayanamadı ikizsin ya ileriki aylarda anca olur diyor dedim 50 kilo almacam ki alacağım kilo Max 20 olur yok sen bilmiyorsun sana öyle geliyor giy rahat rahat diyor eşim zaten hamile pijamaları aldık onları giyiyor diyor bir de ben takıntılıyım pijamalarım alt üst uyumlu renk olacak yani pijama değil tüm kıyafetlerim öyle takıntılıyım saçma sapan model almış anneme verdim gizli gizli. Bebeklere dolap askısı almış cart pembe ya çocuk dolabı beyaz yanları ahşap pespembe askı nedir ben beyaz ya da şeffaf istiyorum en kötü tatlı pudra pembe olabilirdi sormadan almış kafasına göre.. kp zaten ne desek bizim tersimizi savunuyor yazın yazlığa geleceksiniz ya bebeklerle diyor bilin bakalım bundan kimin haberi yok bebeklerin annesi benim haberim yok.. ay gıcık oluyorum
Ayy bilemedimki sen yazınca ben kendi kv şükür ediyorum benimkide evde doğurmuş çocuklarını ama bir defa bile demedi sizde öyle yapın diye kendisi kendi kv çok çekmiş hep demiş gelinlerimin işine karışmam gerçektende hiç karışmıyor..bazen şaka olarak diyoruz gel bize kaynanalık yap diyeBalım o kadar normal o kadar sakin ve ılımlı konuşuyor ki acayip avcuna alıyor eşimi oğlum biz bı kere bile hastaneye gitmedik sürekli gitmeyin ultrason zararlı oğlum devlette doğumu yapar boşuna para vermeye gerek yok biz ebeyle doğurduk oğlum oğlum aklina giriyo ben gene hem devlet hem özel ilerliyorum ama bakacağım nasıl olacak
Eşlerimize net olmamız o çizgiyi çekmemiz gerekiyor gerçekten lohusa psikolojisi hamilelik zaten zor bide kimsenin anasını eğleyemem zaten ömür boyu idare ediyoruz bizim idare edilmemiz gereken dönemde eşimiz de bizi idare etsin ilk defa yaşayacağımız en kıymetli dönemleri burnumuzdan getirmesinlerAyyy aynı benim kp ya. Kocamla da hiç anlaşamazlar. Kocam da tahammül edemiyor. Benimki de annesine üzülüyormuş babasından dolayı o yüzden yanlarında olmak istiyor. Ama ben istemiyorum
Kız eşin sen ikizler hep beraber giyer yatarsınız hahahah hep mi gıcık olurlar yaAyy benim kp de böyle kv de her şeyi en iyi o bilir havası.. kp niye bu kadar su içiyorsun diyor çok dediği 3-4 lt doktor öyle istedi diyorum açıklıyorum bilimsel yönden yok yok zararlı o kadar su içme diyor susuyorum diyorum yok yok az önce içtin şimdi içme diyor.. canım meyve istemiyor o an zorla meyve ye meyvesiz olmaz yemediğim sevmediğim meyveleri alıp veriyor çöp oluyor hepsi millete dağıtıyoruz elim zaten muz hariç meyve yemez. Kv yemek yapar mısın diyorum şap gibi tuz koydurmuş kp eşim diyor tuz yağ yasak yemiyor yok tok tuzsuz yağsız yemek olmaz hop o yemekte çöp ya da annemlere veriyorum. Kv geçen bana pijama almış alma dedim zorla almış 5 xl kızlar abartmıyorum dedim bunu kim giyecek eşim güldü artık dayanamadı ikizsin ya ileriki aylarda anca olur diyor dedim 50 kilo almacam ki alacağım kilo Max 20 olur yok sen bilmiyorsun sana öyle geliyor giy rahat rahat diyor eşim zaten hamile pijamaları aldık onları giyiyor diyor bir de ben takıntılıyım pijamalarım alt üst uyumlu renk olacak yani pijama değil tüm kıyafetlerim öyle takıntılıyım saçma sapan model almış anneme verdim gizli gizli. Bebeklere dolap askısı almış cart pembe ya çocuk dolabı beyaz yanları ahşap pespembe askı nedir ben beyaz ya da şeffaf istiyorum en kötü tatlı pudra pembe olabilirdi sormadan almış kafasına göre.. kp zaten ne desek bizim tersimizi savunuyor yazın yazlığa geleceksiniz ya bebeklerle diyor bilin bakalım bundan kimin haberi yok bebeklerin annesi benim haberim yok.. ay gıcık oluyorum
Herseyime aklına gelecek herseyime karışıyor malesef bu benim gençlik ve cahilliğime geldi 20 yaşındaydım evlendiğimde kimsemde yoktu anne bildim ama öyle olmuyormuş şimdi herşeyi hak görüyor kendine ve o kadar melek gibi ki aklın şaşarAyy bilemedimki sen yazınca ben kendi kv şükür ediyorum benimkide evde doğurmuş çocuklarını ama bir defa bile demedi sizde öyle yapın diye kendisi kendi kv çok çekmiş hep demiş gelinlerimin işine karışmam gerçektende hiç karışmıyor..bazen şaka olarak diyoruz gel bize kaynanalık yap diye
Ya gerçekten şaka gibi sinirlerim bozulduAy 5xl kıyafet olduğunu bile bilmiyordumkv’n bebekler doğunca ailecek içine sığmanzı sağlayacak bir pijama almış sana daha ne istiyorsun kız
Eşimle ben aynı anda sığarız aslında öyle mi düşündü naptı neyin kafası buKız eşin sen ikizler hep beraber giyer yatarsınız hahahah hep mi gıcık olurlar ya
Eşime çocukken seneye de giyer diye aldığın şeyleri kocam sayende hala giyiyo bana bari yapmasaydın deyip dalga geçseydin djdjsjsj cahil bile diyemiyorum komik yaYa gerçekten şaka gibi sinirlerim bozulduahahahaha kıyafet değil yani çuval bildiğin diyor ki ağ kısmı geniş geniş ne güzel demi
Yaaa anladım şimdi senin durumunu işte ondan öyle ediyor zamanında anne bildin kendisini ondan istediğini yapıyor..malesef ona şimdi ne desen bile suç sende olucak çok yakına bıraktın kendisini..bak benim burda kimsem yok tüp bebek tedavimde ve ya kürtajdan sonrada kimseden yardım istemedim kolay diğil tabi eşime yaslandım ağladım hep ondan şimdi eşim hep diyorki annesine bu kız tek başına ayağa kalkıyor öyle deyince de onlar tabi ben haklıyım diyorlarHerseyime aklına gelecek herseyime karışıyor malesef bu benim gençlik ve cahilliğime geldi 20 yaşındaydım evlendiğimde kimsemde yoktu anne bildim ama öyle olmuyormuş şimdi herşeyi hak görüyor kendine ve o kadar melek gibi ki aklın şaşar
Kesinlikle iş eşimizde bitiyor. Güzel güzel tatlı dille işle. Kötü konuşursan kötü sen olursun kuzumEşlerimize net olmamız o çizgiyi çekmemiz gerekiyor gerçekten lohusa psikolojisi hamilelik zaten zor bide kimsenin anasını eğleyemem zaten ömür boyu idare ediyoruz bizim idare edilmemiz gereken dönemde eşimiz de bizi idare etsin ilk defa yaşayacağımız en kıymetli dönemleri burnumuzdan getirmesinler
Ahhahaha kız aklıma gelse derdim dalgasına surat asardı sonra ama olsunEşime çocukken seneye de giyer diye aldığın şeyleri kocam sayende hala giyiyo bana bari yapmasaydın deyip dalga geçseydin djdjsjsj cahil bile diyemiyorum komik ya
Kuzum eşinle de güzelce konuş. Anne babalığın ilk günlerinin tadını çıkarmaktan kimsenin mahrum etmesine izin vermeyin. İlla gelip yardım edecekse, ev işlerini yapsın, gelen giden olursa ağırlasın. Bizim bebeklerimize annelik yapmaya çalışmasınlar. Çok sinirlendim ya kv ne .Yok balım ben hizmet edecem o bebeğime bakacak ya yanında bile uyutur gorumceminkini öyle yapıyordu sürekli yanına alıyordu gece deliriririm ben yemin ederim asla sınırlarını bilen bir kadın değil bebek yokken bile pat pat odamıza dalıyor zaten bebek olunca çocuğumu vermez ban
Ayyy kadına bak ya. Nasıl bu kadar saçmalıklar kayınvalidelerde toplanıyor aklım almıyor benimAhhahaha kız aklıma gelse derdim dalgasına surat asardı sonra ama olsunartık diyecek laf bulamıyorum ona. Geçen dedim ki eşim İzmir köfte istedi kv normalde aşırı güzel yapar İzmir köfte hakkını yemiyim o konuda dedik yapar mısın. İki mırın kırın etti dışardan yiyin dedi bende dışardan yemeyle çocuk büyümüyor dedim zorla yaptı neyse eşim aldı geldi bi tencere İzmir köfte. Eşimde ne bilsin direk ocağa koyup ısıtmaya başlamış kısıkta dedim hadi koy da yiyelim olmuştur eşim bi gelsene dedi bana kalktım gittim tencere bana ben eşime eşim bana bakıyor eşim dedi bu ne dedim ne bileyim köfteye benziyor bu pişmemiş ki dedi.. oysaki eşim dedi ki anne çok iyi pişir Cansu pişmemiş kıyma yiyemez yasak öyle şeyler dedi üstüne basa basa uyardı. Kv patatesleri domatesleri pişirmiş ama köfteler bildiğin pembe bize bakıyor kendi anneme gönderdim o yemeği ben kendi annemden başka yemek aldım onun yerine bir daha da kv yemek istemedim yani işine gelmedi yapmak gıcıklığına yaptı biliyorum huyunu 65 yaşında kadın köfte pişirmeyecek mi Allah aşkına o kadar da güzel yapıyordu ki işine gelmedi inat.. geçen de arıyor yemek istemiyorsunuz hayırdır şu hayırdır lafından nefret ediyorum annem yapıyor sağolsun yiyoruz dedim
Ya iyi de bende bunu anlamıyorum . Normalde anneler de kvler de yedireyim içireyim ister yani . Bu kadının gamsızlığı beni bile rahatsız etti artıkAhhahaha kız aklıma gelse derdim dalgasına surat asardı sonra ama olsunartık diyecek laf bulamıyorum ona. Geçen dedim ki eşim İzmir köfte istedi kv normalde aşırı güzel yapar İzmir köfte hakkını yemiyim o konuda dedik yapar mısın. İki mırın kırın etti dışardan yiyin dedi bende dışardan yemeyle çocuk büyümüyor dedim zorla yaptı neyse eşim aldı geldi bi tencere İzmir köfte. Eşimde ne bilsin direk ocağa koyup ısıtmaya başlamış kısıkta dedim hadi koy da yiyelim olmuştur eşim bi gelsene dedi bana kalktım gittim tencere bana ben eşime eşim bana bakıyor eşim dedi bu ne dedim ne bileyim köfteye benziyor bu pişmemiş ki dedi.. oysaki eşim dedi ki anne çok iyi pişir Cansu pişmemiş kıyma yiyemez yasak öyle şeyler dedi üstüne basa basa uyardı. Kv patatesleri domatesleri pişirmiş ama köfteler bildiğin pembe bize bakıyor kendi anneme gönderdim o yemeği ben kendi annemden başka yemek aldım onun yerine bir daha da kv yemek istemedim yani işine gelmedi yapmak gıcıklığına yaptı biliyorum huyunu 65 yaşında kadın köfte pişirmeyecek mi Allah aşkına o kadar da güzel yapıyordu ki işine gelmedi inat.. geçen de arıyor yemek istemiyorsunuz hayırdır şu hayırdır lafından nefret ediyorum annem yapıyor sağolsun yiyoruz dedim
Benimki de babadan dolayı üzülüyor. Babası çok çektirmiş eskiden annesine . Çok şiddet uygulamış. Şimdi ayrılar anne babası. O yüzden de hep üzülüyor acıyor. Ben de eşime üzülüyorum bu kadar sorumluluk hissetmesine anlam veremiyorum. Kendine zarar veriyor bu.Ayyy aynı benim kp ya. Kocamla da hiç anlaşamazlar. Kocam da tahammül edemiyor. Benimki de annesine üzülüyormuş babasından dolayı o yüzden yanlarında olmak istiyor. Ama ben istemiyorum
Ay resmen köfteyi bilerek çiğ bırakmış. Hamile kızın çiğ yemiyceni bildiği halde. Gıcık kadın yaAhhahaha kız aklıma gelse derdim dalgasına surat asardı sonra ama olsunartık diyecek laf bulamıyorum ona. Geçen dedim ki eşim İzmir köfte istedi kv normalde aşırı güzel yapar İzmir köfte hakkını yemiyim o konuda dedik yapar mısın. İki mırın kırın etti dışardan yiyin dedi bende dışardan yemeyle çocuk büyümüyor dedim zorla yaptı neyse eşim aldı geldi bi tencere İzmir köfte. Eşimde ne bilsin direk ocağa koyup ısıtmaya başlamış kısıkta dedim hadi koy da yiyelim olmuştur eşim bi gelsene dedi bana kalktım gittim tencere bana ben eşime eşim bana bakıyor eşim dedi bu ne dedim ne bileyim köfteye benziyor bu pişmemiş ki dedi.. oysaki eşim dedi ki anne çok iyi pişir Cansu pişmemiş kıyma yiyemez yasak öyle şeyler dedi üstüne basa basa uyardı. Kv patatesleri domatesleri pişirmiş ama köfteler bildiğin pembe bize bakıyor kendi anneme gönderdim o yemeği ben kendi annemden başka yemek aldım onun yerine bir daha da kv yemek istemedim yani işine gelmedi yapmak gıcıklığına yaptı biliyorum huyunu 65 yaşında kadın köfte pişirmeyecek mi Allah aşkına o kadar da güzel yapıyordu ki işine gelmedi inat.. geçen de arıyor yemek istemiyorsunuz hayırdır şu hayırdır lafından nefret ediyorum annem yapıyor sağolsun yiyoruz dedim
Aynen oğlunun baba olacağının farkında değil ne yazık kiYa iyi de bende bunu anlamıyorum . Normalde anneler de kvler de yedireyim içireyim ister yani . Bu kadının gamsızlığı beni bile rahatsız etti artıkama kuzum şöyle bir gerçek var ki; hepimizin eşlerinin ailesinin bir kusuru var . Yani bizim de vardır illaki , kendi ailelerimizin de vardır. Ama sanırım onlarınki bize daha çok batıyor . çok kafaya takmamak lazım ya. Çünkü ben gerçekten benim kv kp müko insanlar hiçbir kusuru yok, bize karışmaz falan diyen duymadım yani senin kv’nde çok iyi olan bir huy belki benim kv’de de en çok dert yandığım şey. Ya da seninkinin kötü bir huyu benimkinde mükemmel bilemiyorz. İyi yönlerine odaklanalım insanlık bizde kalsın artık napalım bizimkiler de biliyorsun işte hep anlatıyorum herb*kolog. Her şeyi bilirler bir fikirleri vardır kendi oğulları gözünde çocuk anlıyorum ama artık baba olcak keşke farkedebilseler:)
Kız ben yesem eşim hayatta onu bana yedirmez neyseki annesini savunmadı yoksa trip şovAy resmen köfteyi bilerek çiğ bırakmış. Hamile kızın çiğ yemiyceni bildiği halde. Gıcık kadın yavalla geçen Instagram'da gördüm hamileye istediği şeyi yedirip içirmek hacca gitmek gibi sevapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?