2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım Allah yardımcın olsun . İnşallah gelmezler sen kendini toparlayana kadar. Çok düşüncesizce yeni doğum yapmış birinin evine ailecek de gidilip kalınmaz .

Bende kapalıyım canım şimdi bile eve misafir gelince mecbur kapanıyorum daralıyorum lohusalıkta hiç aklım almıyor birde zaten zor hamileliğimiz geçiyor iğnelerle izin versinler bir nefes alak bu kadar olmazki
Ben söyleyeceğimi söyledim kayınvalideye ama benimkinin tavrı bu gayet normal birşey söylüyormuş gibi davranıp oğlunu da manipüle ediyor ciddi ciddi kavga edeceğim bu güne kadar hep iyi olayım dedim ama işte fazla iyilik böyle oluyor

Sırf eşimin babası diye evlendikten sonra hayatıma dahil olan bir adamın yanında rahat olamam kimse kusura bakmasın değil mi ki bu mahrem olması gereken bir durum açıkta olsaydım kendi babamın yanında da rahat edemezdim

Canım şuan fark ettim seninle 2022 Aralık transfer grubundaymişiz ya şimdi yine beraber bebeklerimizi bekliyoruz
Aaa senin de mi tüp bebiş canım duygulandım bak çok üzülmüştüm o zamanlar kaybettiğim için Allah yüzümüze yeniden aynı anda gülmüş sağlıkla vakitlice kucağımıza alalım inşallah

Tabiki canım bende kp yanında rahat edemem lohusayız dk başı emzireceğiz sezeryansa hele ağrısı acısı lohusa psikolojisi evde don atlet gezicem belki kime ne yani ee bunun gaz çıkarması var sürekli evi de toplayamam kimse için kendimi eşime ve bebeklerime ayırmak istiyorum inşallah öyle olur

Oğluyla konuşsa bile eşin sonuçta anlasınki annesinin dedikleri akıla sığmaz haraketler ne kadar annesi olsa bile

Doğumdan önce gelip ramazanı bayramı bende geçirmeyi dusunuyorlarmış ciddi ciddi
Doğum sezaryen olursa tarih alırsan falan gününü söyleme onlara. O tarihlerde gelecek de olabilirler onay beklemeden. Hatta sezaryen olursan onu da söyleme . Ben öyle yapıcam sezaryen olur da doktor tarih verirse kimseye söylemicem
Bi de ramazanı orda geçirecekler. Senden hizmet de beklerler. Ben anlamıyorum bu insanları ya gidin kendi evinizde rahat rahat yatın oturun.orucunuzu tutun.nasıl uyuycaksınız bi de evde hep ağlayan küçük bebek olacak . Ben hep rahatsız olmuşumdur başkasının evinde uzun kalmaktan çok yakınım da olsa.

Benim o zaman 3. Tüp bebeğimdi 8+5 te kalbi durmuştu bu defa kendiliğinden oldu çok şükür altı ay sonra aynı yollardan geçmişiz gibi çok şükür yeniden nasip oldu

İnşallah ya gerçekten en büyük isteğim bu eşime de anlattım senin sıcağını sever bebeğimiz sen onu koynunda uyutursun ben emziririm sana veririm beraber bakarız alışırsın çok bekledik annen bize vermez çocuğu dedi bebeğini koynuna alıp uyutma fikri çok hoşuna gitti he ya annemler perişan olurlar gelmesinler diyo bakalım inşallah oğlunu arayıp aklına girmez

Oğluyla konuşsa bile eşin sonuçta anlasınki annesinin dedikleri akıla sığmaz haraketler ne kadar annesi olsa bile
Balım o kadar normal o kadar sakin ve ılımlı konuşuyor ki acayip avcuna alıyor eşimi oğlum biz bı kere bile hastaneye gitmedik sürekli gitmeyin ultrason zararlı oğlum devlette doğumu yapar boşuna para vermeye gerek yok biz ebeyle doğurduk oğlum oğlum aklina giriyo ben gene hem devlet hem özel ilerliyorum ama bakacağım nasıl olacak

Kesinlikle haklısın kuzum. Eşine de sert ol bu konuda

Yok balım ben hizmet edecem o bebeğime bakacak ya yanında bile uyutur gorumceminkini öyle yapıyordu sürekli yanına alıyordu gece deliriririm ben yemin ederim asla sınırlarını bilen bir kadın değil bebek yokken bile pat pat odamıza dalıyor zaten bebek olunca çocuğumu vermez ban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…