- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Ya bende eskiden bütün söylediklerine o kadar takılırdım ki . Benim ailem bana çok fazla ‘’şöyle yap, böyle yap’’ demez çünkü o yüzden farklı gelirdi ama onlar dedikçe sinir olurdum. Eşime de derdim biz çocuk muyuz ya bu ne böyle direktif veriliyor sürekli diye. Bana hep ‘sen tamam öyle yaparız de geç eve gel bildiğini yap yine niye bu kadar üzülüyorsun’ derdi haklıymışAynen oğlunun baba olacağının farkında değil ne yazık kiartık sallamıyorum kuzum zaten he he bakarız diyip geçiyorum öyle susuyor mesafe koydum en temizi
Şanslısın canım eşin anlayışlı şükürYa bende eskiden bütün söylediklerine o kadar takılırdım ki . Benim ailem bana çok fazla ‘’şöyle yap, böyle yap’’ demez çünkü o yüzden farklı gelirdi ama onlar dedikçe sinir olurdum. Eşime de derdim biz çocuk muyuz ya bu ne böyle direktif veriliyor sürekli diye. Bana hep ‘sen tamam öyle yaparız de geç eve gel bildiğini yap yine niye bu kadar üzülüyorsun’ derdi haklıymışbir de eşim artık benim zaten çok fazla görüşmek istemediğimi de çok net biliyor kv lerin evi pazar pazarının hemen karşısında .. bulunduğumuz ilçede de hem çarşamba hem pazar günleri kuruluyor pazar yeri. Ama ben ısrarla eşimi çarşamba günleri gönderiyorum pazara. Geçende eşim diyo ki gülerek ‘aklın gidiyo pazar günleri falan gidicem diye , sırf bu yüzden pazar günü pazara bile çıkmıyoruz’ hahahah dedimm yaaaa ne kadar da beni tanıyan bir eş
Annesi resmen oğluna işkence yapıyor böyle yaparak farkında değil. Kendi ailesini mi mutlu etsin yoksa annesini miBenimki de babadan dolayı üzülüyor. Babası çok çektirmiş eskiden annesine . Çok şiddet uygulamış. Şimdi ayrılar anne babası. O yüzden de hep üzülüyor acıyor. Ben de eşime üzülüyorum bu kadar sorumluluk hissetmesine anlam veremiyorum. Kendine zarar veriyor bu.
Yani benimki aslında ailesini çok iyi tanıyor ama bana asla belli etmemeye çalışıyor. Ağzında hep bi ‘kötü niyetle söylemediler, kötü niyetle yapmadılar’ lafı varŞanslısın canım eşin anlayışlı şükür
Ah gülüm ah ben de hepsinde yalnızdım kürtajdan eve geldim eşimin anaannesi 100 küsur yaşındaydı hastaydı eşimi aradı kayınvalidem anaannen son nefesini veriyor diye biz zaten evladımızı kaybetmişiz eşime baktım git istesen dedim beni eşim o dakika bırakıp gitti yapayanliz kaldım ben hep yanlız kaldım benim hiç bir zor anımda yanımda yoktularYaaa anladım şimdi senin durumunu işte ondan öyle ediyor zamanında anne bildin kendisini ondan istediğini yapıyor..malesef ona şimdi ne desen bile suç sende olucak çok yakına bıraktın kendisini..bak benim burda kimsem yok tüp bebek tedavimde ve ya kürtajdan sonrada kimseden yardım istemedim kolay diğil tabi eşime yaslandım ağladım hep ondan şimdi eşim hep diyorki annesine bu kız tek başına ayağa kalkıyor öyle deyince de onlar tabi ben haklıyım diyorlar
Savunacak bişeyi yokmuş ki zaten eşin kendisi de yiyememişKız ben yesem eşim hayatta onu bana yedirmez neyseki annesini savunmadı yoksa trip şov
Öyle canım. Yılların yükünü çocuklarına yüklüyorlar sanki. Yaşanmış bitmiş napabiliriz yani. Niye bu kadar duygu sömürüsü yapıp çocuklarını üzerler anlamamAnnesi resmen oğluna işkence yapıyor böyle yaparak farkında değil. Kendi ailesini mi mutlu etsin yoksa annesini mi
Ben de anlamıyorum. Ben bazen söyleme diye uyarıyorum. Üzülüyor falan diyorumÖyle canım. Yılların yükünü çocuklarına yüklüyorlar sanki. Yaşanmış bitmiş napabiliriz yani. Niye bu kadar duygu sömürüsü yapıp çocuklarını üzerler anlamam
Ah gülüm ah ben de hepsinde yalnızdım kürtajdan eve geldim eşimin anaannesi 100 küsur yaşındaydı hastaydı eşimi aradı kayınvalidem anaannen son nefesini veriyor diye biz zaten evladımızı kaybetmişiz eşime baktım git istesen dedim beni eşim o dakika bırakıp gitti yapayanliz kaldım ben hep yanlız kaldım benim hiç bir zor anımda yanımda yoktular
Konuşuyorum balım inşallah anlar zamanla doğuma kadar benim cengaver gibi herşeyin üstesinden geldigimide biliyor görüyor bana güveniyor bu konudaKuzum eşinle de güzelce konuş. Anne babalığın ilk günlerinin tadını çıkarmaktan kimsenin mahrum etmesine izin vermeyin. İlla gelip yardım edecekse, ev işlerini yapsın, gelen giden olursa ağırlasın. Bizim bebeklerimize annelik yapmaya çalışmasınlar. Çok sinirlendim ya kv ne .
Balım bu saatten sonra olursa olur olmazsa babamın evine dönerimahhh kuzum çok üzüldüm gerçekten eşin biraz fazla anne kuzusu. Onu çekip çıkartman lazım bu dünyadan
Deme öyle kuzum ya hamilesin de şimdiBalım bu saatten sonra olursa olur olmazsa babamın evine dönerim
9Deme öyle kuzum ya hamilesin de şimdi
Kaç senelik evlisiniz?
Haklısın. Ama konuşarak çözülür bunlar diye düşünüyorum. Önemli olan nasıl konuşacağın seçeceğin cümleler. Bunlar çok önemli. Olmadı çift terapisine başvurabilirsiniz belki9çok bekledim bu bebeği çok istedim çok uğraştım valla hiç burnumdan gelsin istemiyorum benim için çok kıymetli o ilk zamanlar o ana kimsenin gölge düşürmesini istemiyorum ben çok taviz verdim bu evlilik için çok fedakarlık yaptım eşim bunları görür yanımda olursa olur eğer bana babam anam diye tutturursa giderim benimde anam var babam var bende insanim çekemem hiç
Yok balim gider orada dogururumHaklısın. Ama konuşarak çözülür bunlar diye düşünüyorum. Önemli olan nasıl konuşacağın seçeceğin cümleler. Bunlar çok önemli. Olmadı çift terapisine başvurabilirsiniz belki
Hayırlısı olsun kuzum inşallah hakkınızdaYok balim gider orada dogururumsonra gelir alır o beni zaten uzak yaşıyoruz bayramdan bayrama anca görüşürüz baya olaylı olur ama kafam rahat olur
Keşki öyle yapmasaydı kuzum benim eşim yanımda olmasa zor günümde ben çoktan çıkıb gitmiştim bir tane bile tanıdığım yok her şeyimi koydum geldim..bunu hep kendisinede söylüyorum bizim evin içinde neler oluyor bunu kv kp görümce kimse bilmez kürtaj oldum geldim 1 ayda 2 defa adet oldum ve kalkıncada su gibi kanamam geliyordu doktor dedi uzanıcak yemeklerimizi dışardan yedik kv hiç demedi yardıma ihtiyacın varmı nefesim kesilene kadar ağlıyordum..ondan şimdi kimse bu çocuk işine karışamaz hayatda izin vermem o günleri unutmadımAh gülüm ah ben de hepsinde yalnızdım kürtajdan eve geldim eşimin anaannesi 100 küsur yaşındaydı hastaydı eşimi aradı kayınvalidem anaannen son nefesini veriyor diye biz zaten evladımızı kaybetmişiz eşime baktım git istesen dedim beni eşim o dakika bırakıp gitti yapayanliz kaldım ben hep yanlız kaldım benim hiç bir zor anımda yanımda yoktular
Kuzum lc waikiki de cok guzel bebek panduflari var orayada bak ben 2 tane aldim yarin gelecek bakalimLink istiyorum kuzumbiraz da siz beni masrafa sokun
Sabahları parmaklarımı açıp kapatırken şişmiş oluyor canım benim doktorum ödem normal dedi uyanınca oluyor bir süre sonra geçiyor ama kireçlenme gibi acı sızı değilKızlar selam .. iki haftadır parmaklarımda bir gariplik var .. hamilelikten mi bilmiyorum ama sabahları daha belirgin oluyor . Parmaklarımın eklem yerlerinde sıkıntı var sanki kireçlenmiş gibi böyle kapatıp açarken takılıyor ağrıyor da çok garip . Yaşayan ya da etrafından duyan var mı endişelenmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?