2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay kızlar bugün biri yazdı bana cinsiyet tahmini için bende erkek gibi duruyor dedim inşallah erkektir kaynanamlar cok baskı yapıyor dedi üzüldüm. Sözde laf açılınca laik bir ülkeyi müslüman ülkesi yaparlar, açık kız görünce çok müslüman oldukları için ayıplar namazlarını kılarlar ama Allah kız çocuk nasip ettiğinde ağız eğerler. Tam bizim ülkemizden cıkacak hareketler Komik olan da yaşlanınca hep kız cocuklarının bakması bunlara.

Mesela bu akşam hiç abur cubur tarzı yemedim. Ama midem çok kötü. Muz da geçirmiyor bunu. Geçmiyor yani geçmiyor bu yanma
kuzum rennie ya da gaviscon alın mutlaka çok yardımcısı oluyor benim mide fıtığı ve ülser yüzünden mide koruyucusu düzenli kullanmak zorunda kaldığım halde bazen duramıyorum yanmadan onlar bi nebze daha ferahlatıyor

Kullanıyorum kuzum rennie duo verdi doktor. Ama hep faydalı diyemem

Tabii tecrübeli biri de olsa iyi olur

Hala bu zihniyeti anlayamıyorum kızı erkeği ne farkeder, yeterki sağlıklı hayırlı olsun, hangisinin hayırlı olduğunu bilemeyiz, ben çok kızım olsun istedim iki kızımı da kaybettim, oğullarım benimle, inşallah sağlıkla hep hayırla

Benşm iki oğlumda da gamze var, bende ve eşimde de var ayva da yedim hangisi tuttu acaba ama ayvayı bir yerime sürmedim
Dün kursa bi arkadas ayva getirmiş
Bnımde tek yemediğim şeydir ayva
Ama okdr guzeldiki ağaçtan taze yedim hatta dedim ayy yanağıma sürsemmi acabaaa dediler ye ye kızın guzel olsun
Tabi sürmedım boyle seylere pek inanmam

Kızlar sanki bebişi hissetmiyorum sakin kalmaya çalışıyorum çünkü ayaktayım okuldayım. Dersim az bugün. Eve gidip çikolata falan yiyip uzancam inşallah hissederim

Kızlar sanki bebişi hissetmiyorum sakin kalmaya çalışıyorum çünkü ayaktayım okuldayım. Dersim az bugün. Eve gidip çikolata falan yiyip uzancam inşallah hissederim
Balım bu haftalarda böyle oluyor ya bende oğlumu hissedemiyorum gibi geliyor o kadar dinliyorum ki kendimi hissetsemde anlamıyorum galiba Yarın kontrolüm var daha çok küçükler 25 ten sonra netleşir hareketleri inşallah

Evet aslında dün akşam kitapta okudum. O yüzden sakinim panik yapmıyorum. Bebekler genelde siz uyurken hareketlenir o zaman da daha erken hissetmezsiniz diyordu. Bir de geçen hafta yatıyordum hissediyordum tatildi. Şimdi dün tüm gün okuldaydım hissetmemiş ee olabilirim

Ayaktayken sesleri soğukları çıkmıyor cnm rahat ol iyi düşün benim bebis de 2 gundr öyleydi ama bende hiç dinlenememstm dün kontrolüm vardı şükür bi sknti çıkmadı ve gece yatağa yattm kımıl kımıl başladı eve git yat dinlen başlayacaktır emin ol inslalah

Bende pek sevmem ayvayı, tatlısı güzel oluyor ama enteresandır tüm hamileliklerim de yedim bende sürülmeyle olacağına inanmıyorum
Çok normal evde dinlenince kıpırdanır, bu haftalarda daha düzenli hareket etmiyorlar

Gidince kontrol etcem kuzum inşallah tepinir de rahatlarım

Öyleymiş kuzum. Stres olmuyorum. Ama baktım evde de hissetmiyorum acile giderim akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…