2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kargocunun iç sesini merak ettim onda sendeyim haberi uçur hemen indirim halinde

Canım ben trendyolda baktım pahalı geldi bana 1290 di favoriye aldım da indirime girer belki diye stokta bitti görünüyor başka siteden de bakmadım
Yok kuzum o dediğin site var ya orda 2.500 fazla olmuş bende sandımki ordan alıcam

Mesela bu akşam hiç abur cubur tarzı yemedim. Ama midem çok kötü. Muz da geçirmiyor bunu. Geçmiyor yani geçmiyor bu yanma
Benim de öyle. Eskiden gebelik öncesi arada olurdu karbonatlı su içerdim geçerdi. Şimdi hep oluyor bikaç kez denedim karbonatlı suyu biraz geçiriyor sonra yine başlıyor yanma . Gebelik sonrası biter inşallah bu yanmalar

he ben hiç bilmiyorum ve hiç araştırmıyorum çünkü doğumdan çok korkuyorum ufacık bir şeyi merak edip baksam korkunç şeyler görüyorum bana geçenlerde arkadaşım mutlaka annen ya da tecrübeli biri kalsın yanında hem emzirmek altına almak hemde gaz çıkarman tuvalete çıkman gerekiyor demişti bende o iş akşam oluyor sandım

Fazlaydı evet havuç içmiyorum İn şa Allah düzelmiştirbebek ama önden gitmiyordu en son
havuç benim bildiğim kadarıyla su azsa çoğaltıyor çoksa azaltıyor yani dengeleme yapıyor sadece arttırma değil ben bir beslenme uzmanından ara sıra destek alıyorum o belirtmişti haftada 3-4 kez ya havuç suyu tüket ya da havuç ye diye ayrıca sosyal medyada takip ettiğim bir gebe vardı oda diyetiysen öğünlerini paylaşıyordu çoğu sabah kahvaltısında havuç vardı

İnşallah kuzum ya vallahi perişan midem

Detaylıya kadar su az diğildi bende detaylıya girmeden önce 5 gün toplamda havuç suyu içtim ve bir tık fazla çıktı ondan hiç yemiyorum bile korkumdan şimdi bu hafta bakıcam ne söylicek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…