2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-22-15-27-55-11_8e92da805446de3460a04639a669955c.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar canım çok nar istedi ya bir kase yesem ne olur? Derler ya nar düşük yapar falan doktora da bu soruyu sormaya çekindim ilk zamanlar ilk 3 ay nar suyu içme derdi ama şimdi canım nar istedi

Kızlar canım çok nar istedi ya bir kase yesem ne olur? Derler ya nar düşük yapar falan doktora da bu soruyu sormaya çekindim ilk zamanlar ilk 3 ay nar suyu içme derdi ama şimdi canım nar istedi
Canım ben çok nar yedim ve yemeğe devam ediyorum ama sanmıyorum çok abartmadığımız sürece bişey olmaz

Canım ben çok nar yedim ve yemeğe devam ediyorum ama sanmıyorum çok abartmadığımız sürece bişey olmaz
Ay çok sağol canım var ya aklımdan çıkaramadım yani illa yiyeceğim canım çok istedi dediğin gibi abartmadan 1 kase bile yesem yeter benim için

Ay çok sağol canım var ya aklımdan çıkaramadım yani illa yiyeceğim canım çok istedi dediğin gibi abartmadan 1 kase bile yesem yeter benim için
Bencede hergün kase kase olmadığı sürece ben hiçbir besinin sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum afiyet olsun

Arkadaşlar e bebek outlet var hepsınde var mı bilmiyorum ama çok güzek ürünler çıkıyor eğer güzel bakarsanız belki yardımcı olur diye haber vermek istedim çok ucuza cok güzel şeyler aldım. sanırım tek kalan ürünleri koyuyorlar defosu falan yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…