2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende de azcık bi tuvaletim gelsin hemen altıma kaçırıyorum snki bi damla fln son aylar nasıl olur bilmiyorm

Benimde öyle canım . Her gittiğimde bebek çok mu aşağıda diye soruyorum ama yoook gayet olması gerektiği yerde diyor doktor
Allah Allah acaba makat pozisyonda falan duruyorlar da ondan mı ayaklar hep aşağıda anlayamadım bana da hiç bebek aşağıda demedi ama yine de soracağım inşallah gittiğimde

Bende genel olarak hep aşağıda hissediyorum hatta hiç yukarıda hissetmedim galiba bize öyle aşağıdaymış gibi geliyor
Yani ben de çok nadir işte zaten. Genelde sağ kasik sol kasık veya vajinaya baskı yapacak şekilde tekmeliyor hep. İlk gebeligimde oğlum bu haftalarda karnımın içinde depar atardı resmen ta yukarlarda olurdu ve dışardan bile görürdüm hareket ettiği yerleri bu kız sakin galiba bilemedim

Kızlar sizin de eliniz şişti mi? Benim alyansım olmuyor çıkardım. Özellikle sabahları. Tontik oldu parmaklarım tek taşım oluyor biraz da onu takim dedim Eki Görüntüle 3339637
Şimdilik yok bende ama dün akşam banyo yaparken şaşırdım kaldım çıkarken dedimki yok ben artık zorlanıyorum banyo yapmayı

Şimdilik yok bende ama dün akşam banyo yaparken şaşırdım kaldım çıkarken dedimki yok ben artık zorlanıyorum banyo yapmayı
Neden zorlandın kuzum? Ben de akşam çorabımı çıkartırken zorlandım sanki baslı oluyor karnıma

Ay benim geçen gün bir şişti bir şişti zorla çıkardım tuzlu da yemiyorum. Yani hiç tuzsuz değil ama normal yiyorum. Ekstra tuz atmıyorum tuzsuz gelince de
Ödemli hamilelik zor oluyor canım. İlk hamileliğimde ben de çalışıyordum 37 haftaya kadar çalıştım. Ayaklarım falan balon gibi olurdu ya aşırı sismistim alyans falan hak getire tabiki

Oyyy hadi inşallah güzel haberlerle gel
İnşallah canım
Benim de 3randevum var kizlarrr , detaylı herşey yolundadir inşallah
Ayyy hadi inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz
Allah Allah acaba makat pozisyonda falan duruyorlar da ondan mı ayaklar hep aşağıda anlayamadım bana da hiç bebek aşağıda demedi ama yine de soracağım inşallah gittiğimde
Hatta detaylıdan sonra falan da dedi bak çok aşağıda hissediyorum diyorsun ama anormal bir durum yok diye

Ödemli hamilelik zor oluyor canım. İlk hamileliğimde ben de çalışıyordum 37 haftaya kadar çalıştım. Ayaklarım falan balon gibi olurdu ya aşırı sismistim alyans falan hak getire tabiki
Ben de kar durumuna göre 37ye kadar çalışırım diyorum. Ama çok kar olursa mecbur bırakcam dışarıda düşme tehlikesini göze alamam. Yani zorlanırım ama raporla uğraşmam. Diğer türlü 2 hafta rapor almam gerekecek haziran da

Ben sanırım gebe olduğumu unutuyorum hep eskisi gibi olucam diye sanıyorumhiç eğilemedim istediğim gibi banyomu yapamadım mesela hatda dedimki kendime 2 günce banyoda öyle diğildim
Kuzum tabure al istersen bir tane daha rahat olur

Kuzum ben oglanda 32 haftadan sonra olan yalancı kasilmayi hatırlıyorum bütün karnım komple taş gibi olurdu kısa süre sonra yumusardi onu anlayamamak imkansız bildiğin taş gibi
Ayy o bndede oluyordu, dedıgın gbı 32. Haftadan sonra bırden kenara toplanıp taş gbı olup, Bn poposunu ittirıyor sanıyordum, ozmn bılmıyorum tabii
Sonra 7-8 sn sonra yavastan çözülüyor
Ama o taş olduğunda acıyordu benım çok

Öyle olunca mesela hastaneye mi gitmemiz lazım

Benim yaza gelmişti canım ama evet kar falan olursa sıkıntı olur. Ben doğum iznim uzasın diye dayanabildigim kadar çalıştım

Cnm Bnde hareketleri hep aşağıda hıssedıyorum sol kasıkta, hıc yukarıda hıssetmedım, hareketleri degıstı artık pıt pıt seklinde değil yuvarlanıyor gbı..
Dalgalanıyor gbi.
T tweeetyyy cnm bnde 2 gundur şiştim eller özellikle sabahları şiş hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…