- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Bizim de dişi kedimiz var evde üç kız oluyoruz inşallah şimdi :)Biz de eşimle kız istedikhele eşim aşırı kız istiyordu bir tane dişi köpüşümüz var iki kızımız olmuş olacak nasipse
Evet bende bir doktor gördü o riski gebelik uzmanı, o perinatlog Recep has iki kere baktı deliği görmedi. O yüzden bizi 6 aralıkta kardiyoloji heyetine çağırdı. İnşallah yavrularımızın Birseyi yoktur. Ben cok üzülüyorum öyle böyle değilÇocuk kardiyoloji doktoru evren semizel bursada bende kontrole 6 aralıkta gidicem bakalım. Sende bi doktor gördü detaylıda görünmedi mi
Anladım kuzum o zaman bu başka birşeyKuzum ben oglanda 32 haftadan sonra olan yalancı kasilmayi hatırlıyorum bütün karnım komple taş gibi olurdu kısa süre sonra yumusardi onu anlayamamak imkansız bildiğin taş gibi
Biz de öyleBizim de dişi kedimiz var evde üç kız oluyoruz inşallah şimdi :)
Canım ben geçen gün yazdım buraya son günler bazen orda hiss ediyorum damar atan gibiKızlarr garip bir şeyler oluyor bugün ya hareketleri bugün sertleşti biraz tekme atıyor şu an tekme attıkça vajinada da hissediyorum acıtır gibi oluyor yani bebeğin hareketlerinin o kadar aşağıda olması nornal mi?
Geçmiş olsun canım çok sık sık boğazım ağrıyor benim yeni hamile kaldığım zaman ağrıdı bende gripte olmuştum doktoruma sordum bana parol bile izin vermedi kullanmaya sadece dedi meyve ye..bende götürdüm su bal limon karışımı içtim günde 2 defa ve yeşil elmayı tuza bastırarak yedim sanırım tuzun faydasını gördüm ben gargara edemiyorum sen ede biliyorsun et öyle atlattım benKızlar dün ateşlendim parolla kontrol altına aldık duşa girdim vs düştü sonra akşam tekrar yükseldi yine parol içtim soğuk kompresle yine düşürdük. Bu sabahta yutkunurken çok fena boğaz acısı yaşıyorum muhtemelen dün bu yüzden ateşlendim. Boğaz enfeksiyonu olup ilaç kullanmadan atlatan var mı bebeğe bir zararı olur mu internette rahim içi enfeksiyona sebep olabilir vs yazıyor doktora gitmeli miyim
Ahahhahaha minnaklar hareketleniyorTekme ile uyandirma servisimiz hizmete açılmıştırmerak eden arkadaşlar vardı nasıl oluyor diye rüyama girdi artık baktım bu rüya değil gerçek uyandım uyumaya devam ettirmiyor yani öyle diyim baya karnımın içi güm pat hiç acımıyor zalımın kızı
Hayırlı olsunKardeşimin görev yeri Bitlis'e çıktı nasıl şehir (jandarma olarak)
Benimde öyle canım . Her gittiğimde bebek çok mu aşağıda diye soruyorum ama yoook gayet olması gerektiği yerde diyor doktorKızlar ben bebeği genel olarak hep aşağıda hissediyorum ya normal mi ben de bilemiyorum. Hani arada sırada değil hep nerdeyse kasıklarımda. Var mı böyle olan ? Çok nadiren yukarlari tekmeliyor
Oyyy hadi inşallah güzel haberlerle gelKızlarrr 9’da randevum var. İnşallah güzel haberlerle glelim
Benim de 3randevum var kizlarrr , detaylı herşey yolundadir inşallahKızlarrr 9’da randevum var. İnşallah güzel haberlerle glelim
çok garip damar gibide değil sanki içe çekiliyormuş gibi mesaneye baskı falan yapıyor sonra da sanırım cünkü anında cişşşCanım ben geçen gün yazdım buraya son günler bazen orda hiss ediyorum damar atan gibi
Bende genel olarak hep aşağıda hissediyorum hatta hiç yukarıda hissetmedim galiba bize öyle aşağıdaymış gibi geliyorKızlar ben bebeği genel olarak hep aşağıda hissediyorum ya normal mi ben de bilemiyorum. Hani arada sırada değil hep nerdeyse kasıklarımda. Var mı böyle olan ? Çok nadiren yukarlari tekmeliyor
Geçmiş olsun cnm Allah acil sifa versin inşallah bir an önce iyilesirsinKızlar dün ateşlendim parolla kontrol altına aldık duşa girdim vs düştü sonra akşam tekrar yükseldi yine parol içtim soğuk kompresle yine düşürdük. Bu sabahta yutkunurken çok fena boğaz acısı yaşıyorum muhtemelen dün bu yüzden ateşlendim. Boğaz enfeksiyonu olup ilaç kullanmadan atlatan var mı bebeğe bir zararı olur mu internette rahim içi enfeksiyona sebep olabilir vs yazıyor doktora gitmeli miyim
Yok o zaman çişim gelmiyorçok garip damar gibide değil sanki içe çekiliyormuş gibi mesaneye baskı falan yapıyor sonra da sanırım cünkü anında cişşş
Bende genel olarak hep aşağıda hissediyorum hatta hiç yukarıda hissetmedim galiba bize öyle aşağıdaymış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?