2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amerika'da bu best sellermiş, bunu aldım ben umarım yanılmamışımdır oto koltuğu ne almalıyız? Bebek arabasının içindeki yenidoğan haricinde de lazım olacak değil mi?

Eklentiler

• IMG_9930.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar dün ateşlendim parolla kontrol altına aldık duşa girdim vs düştü sonra akşam tekrar yükseldi yine parol içtim soğuk kompresle yine düşürdük. Bu sabahta yutkunurken çok fena boğaz acısı yaşıyorum muhtemelen dün bu yüzden ateşlendim. Boğaz enfeksiyonu olup ilaç kullanmadan atlatan var mı bebeğe bir zararı olur mu internette rahim içi enfeksiyona sebep olabilir vs yazıyor doktora gitmeli miyim

Çocuk kardiyoloji doktoru evren semizel bursada bende kontrole 6 aralıkta gidicem bakalım. Sende bi doktor gördü detaylıda görünmedi mi
Evet bende bir doktor gördü o riski gebelik uzmanı, o perinatlog Recep has iki kere baktı deliği görmedi. O yüzden bizi 6 aralıkta kardiyoloji heyetine çağırdı. İnşallah yavrularımızın Birseyi yoktur. Ben cok üzülüyorum öyle böyle değil

Canım ben geçen gün yazdım buraya son günler bazen orda hiss ediyorum damar atan gibi

Kızlar günaydın, ben dün devlet hastanesinde bi randevu buldum oraya gittim. Bağırsakta biraz parlaklık görüyorum dedi bir de AFP deperim 101 çıkmış. Doktor bi sonraki kontrolde tekrar bakalım hatırlat dedi ama çok tedirginim böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Geçmiş olsun canım çok sık sık boğazım ağrıyor benim yeni hamile kaldığım zaman ağrıdı bende gripte olmuştum doktoruma sordum bana parol bile izin vermedi kullanmaya sadece dedi meyve ye..bende götürdüm su bal limon karışımı içtim günde 2 defa ve yeşil elmayı tuza bastırarak yedim sanırım tuzun faydasını gördüm ben gargara edemiyorum sen ede biliyorsun et öyle atlattım ben

Ahahhahaha minnaklar hareketleniyor ben razıyım vallahi. Yeter ki hissedim aşırı hoşuma gidiyor bazen böyle tekme atarken konuşuyorum onunla hemen köpüşüm onu seviyorum sanıyor koşarak geliyor

Kardeşimin görev yeri Bitlis'e çıktı nasıl şehir (jandarma olarak)
Hayırlı olsun yani şehir kötü ama zorlanacağını sanmam. Polisler ve askerler rahat. Komşum da polis oradan biliyorum. Normal illerdeki kurallar pek yok. Etliye sütlüye karışmıyor polis de asker de. Kışı çok sert hayatında görmediği kadar kar ve soğuk görecek

Kızlar ben bebeği genel olarak hep aşağıda hissediyorum ya normal mi ben de bilemiyorum. Hani arada sırada değil hep nerdeyse kasıklarımda. Var mı böyle olan ? Çok nadiren yukarlari tekmeliyor
Benimde öyle canım . Her gittiğimde bebek çok mu aşağıda diye soruyorum ama yoook gayet olması gerektiği yerde diyor doktor

Reactions: The
Canım ben geçen gün yazdım buraya son günler bazen orda hiss ediyorum damar atan gibi
çok garip damar gibide değil sanki içe çekiliyormuş gibi mesaneye baskı falan yapıyor sonra da sanırım cünkü anında cişşş
Kızlar ben bebeği genel olarak hep aşağıda hissediyorum ya normal mi ben de bilemiyorum. Hani arada sırada değil hep nerdeyse kasıklarımda. Var mı böyle olan ? Çok nadiren yukarlari tekmeliyor
Bende genel olarak hep aşağıda hissediyorum hatta hiç yukarıda hissetmedim galiba bize öyle aşağıdaymış gibi geliyor

Geçmiş olsun cnm Allah acil sifa versin inşallah bir an önce iyilesirsin

Yok o zaman çişim gelmiyorama sanki tap tap ora vuruyor durmadan sanki çıkacak gibi

Kızlar gunaydin bende şeker yüklemesi için geldim sağlık ocağına bakalım nasıl olacak ilk hamileligimde çok zorlamisti 6 sene önce şekerli suyun tadı fln ozmn çok kötüydü şimdi meyveliymis sizden duyduklarım kadar bildigm kadaryla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…