- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
HahahBilmiyorum ki tekme değil ama. Dolanıyor mu acaba içerideŞuan yok mesela. Ama garip birşeyler oldu ne oldu bilmiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahBilmiyorum ki tekme değil ama. Dolanıyor mu acaba içerideŞuan yok mesela. Ama garip birşeyler oldu ne oldu bilmiyorum
![]()
Aman hareket etsin de endişe etmimHahahne yapıyorsun kız sen bak annen çözemedi seni bıdık seniii
![]()
Kardeşimin görev yeri Bitlis'e çıktı nasıl şehir (jandarma olarak)Ben de Bitlis deyim kuzum bura da öyle. Ama bağışıklık için ben çıkarmak istiyorum
Çocuk kardiyoloji doktoru evren semizel bursada bende kontrole 6 aralıkta gidicem bakalım. Sende bi doktor gördü detaylıda görünmedi miCanım, doktorun kim ? Bizde bir doktor delik gördü, perinatoloji görmedi dün tekrar baktı görmedi. 6 aralıkta bizi kardiyoloji heyetine çağırdı. İnşallah bebeklerimizde birsey olmaz. Tedirgin olma bana dediler ama olmayacak gibi değil ki
Bebiş o bebişKızlar bende de şey oluyor 3-4 gündür, böyle göbeğimin alt kısımlarında hareket hissediyorum böyle içim bir hoş oluyor sonra da çok affedersiniz çişim geliyorama hareketi net hissediyorum yani
Ayaklarıyla mesaneye baskı yapıyor herhalde oğluşumBebiş o bebiş![]()
Kuzum ben oglanda 32 haftadan sonra olan yalancı kasilmayi hatırlıyorum bütün karnım komple taş gibi olurdu kısa süre sonra yumusardi onu anlayamamak imkansız bildiğin taş gibiAman hareket etsin de endişe etmimama yalancı kasılma nasıl keşke bilsem
geçen arkadaşıma sordum dedi ben hiç bilmiyorum gittim hastaneye nst ye bağladılar kasılma var diye doğuma aldılar ben hiç anlamamıştım
nasıl anlayacağız bilmiyorum vallahi
![]()
aynı durum bende de var sanki içimde kelebekler uçuyor gibi çok tuhaf geliyor tekmeden farklı bir hisKızlar bende de şey oluyor 3-4 gündür, böyle göbeğimin alt kısımlarında hareket hissediyorum böyle içim bir hoş oluyor sonra da çok affedersiniz çişim geliyorama hareketi net hissediyorum yani
Kız ben nerdeyse 2 aydır aynı şeyi yazıyorum gruba yaaaKızlarr garip bir şeyler oluyor bugün ya hareketleri bugün sertleşti biraz tekme atıyor şu an tekme attıkça vajinada da hissediyorum acıtır gibi oluyor yani bebeğin hareketlerinin o kadar aşağıda olması nornal mi?
Ağırlık hissi çok yoğun bir şekilde hala yaşıyorum. Ağrıyı da eğer ayakta çok kaldıysam fazla hissediyorum . Doktor cinsel ilişkiyi yasakladı daha da baskı hissedersin diyeKızlar birkaç haftadır sadece ayakta olduğumda bir ağırlık ve hafif bir ağrı oluyor. Doktor normal demişti ama böyle bir şey yaşayan var mı?
yaa hiç denk gelmedim. Kız tam dediğin gibi vakumlanıyo sankiKız ben nerdeyse 2 aydır aynı şeyi yazıyorum gruba yaaakaç kere doktora da sordum normalmiş . Vajinamda sürekli vakumlnma oluyor gibi
![]()
Aynı durumdayım bazen korkuyorum ama doktor normal dediği için de endişe etmemeye çalışıyorum. Normal o zaman bu durum ya, kafamıza takmayalımAğırlık hissi çok yoğun bir şekilde hala yaşıyorum. Ağrıyı da eğer ayakta çok kaldıysam fazla hissediyorum . Doktor cinsel ilişkiyi yasakladı daha da baskı hissedersin diye![]()
Ben ilk başlarda daha doktora da sormamıştım . Bir gün öyle bi vakumlanma oldu ki ay çocuk geliyo heralde dedimyaa hiç denk gelmedim. Kız tam dediğin gibi vakumlanıyo sankiiçe doğru bir çekiliş var gbi insan korkuyooo
Aynen canım. Bebek artık ağırlığını hissettiriyorAynı durumdayım bazen korkuyorum ama doktor normal dediği için de endişe etmemeye çalışıyorum. Normal o zaman bu durum ya, kafamıza takmayalım
Otururken ya da uzanırken yok ama değil mi?Ben ilk başlarda daha doktora da sormamıştım . Bir gün öyle bi vakumlanma oldu ki ay çocuk geliyo heralde dedim
Aynen canım. Bebek artık ağırlığını hissettiriyororada bi 5 kg ağırlık bağlı gibiydi benim de bugün
![]()
Yok tabi . O zaman ağırlık hissi falan olmuyor haliyle . Ama ayağa kalkınca bariz hissediyorum. Özellikle de tuvalet sorunu yaşadığım günlerde :)Otururken ya da uzanırken yok ama değil mi?
Hahahahaha yerim yaaa acıktı mı acabaTekme ile uyandirma servisimiz hizmete açılmıştırmerak eden arkadaşlar vardı nasıl oluyor diye rüyama girdi artık baktım bu rüya değil gerçek uyandım uyumaya devam ettirmiyor yani öyle diyim baya karnımın içi güm pat hiç acımıyor zalımın kızı
![]()