- 3 Ocak 2023
- 699
- 714
- 33
- 33
canım ben de sımdı farkettım h&m uye oldum guzel dustu sectım ıkı uc parca , coguda bedenlerı bıtmısAyyy ne aldın kuzum bir takım hariç bi şey alamadımçok indirimli ürün de göremedim
aynen yenı farkettım ben de yazmak ıcın gırdım sen yazmıssın canım:)Kızlar yazan oldu mu bilmiyorum hm member üyelerine özel kendi sitesinde tüm ürünlerde sepette %20 indirim var ben bir şeyler kaptım biraz bazı istediklerim de tükenmiş tükenmeden almak istediklerinizi alın isterseniz
Sepette görünüyor indirimler canımAyyy ne aldın kuzum bir takım hariç bi şey alamadımçok indirimli ürün de göremedim
Keşke daha erken fark etseydikaynen yenı farkettım ben de yazmak ıcın gırdım sen yazmıssın canım:)
Yaaa ağladım ama çok duygusal bir anKız kadın arabada doğurdu ya ben bu kadar soğukkanlı kalamazdım hadi ben kaldım diyelim eşim çoktan ruhunu teslim edip bayılmıştı
Bende ağladım valla dayanamadım annenin benim üşümesin diye hemen arabanın kapısını kapatması bile beni ağlatmaya yettiYaaa ağladım ama çok duygusal bir an
Ben dün yazmıştım kuzum dün başladı oranın indirimiSepette görünüyor indirimler canımama ben pek yetişemedim sepetime koyduğum ürünlerin çoğu tükendi şimdi çok bir şey kalmadı 5li zıbın aldım 2li bere aldım bir tane de alt üst takım aldım ama almamla bitmesi bir oldu ama almak istediklerimin çoğunu alamadım tükettiler geç fark ettim indirimi
Ben eşime dedim biz arabayla gitmeyelim doğuma ben paniğim sen daha paniksin. Taksiyle gidelim diyeKız kadın arabada doğurdu ya ben bu kadar soğukkanlı kalamazdım hadi ben kaldım diyelim eşim çoktan ruhunu teslim edip bayılmıştı
Ben yazdan üye olmuştum o kalpli takım içincanım ben de sımdı farkettım h&m uye oldum guzel dustu sectım ıkı uc parca , coguda bedenlerı bıtmıs
Ay tüh keşke görseydim dün hastalıktan uçuyordu beynim o yüzden pek giremedimBen dün yazmıştım kuzum dün başladı oranın indirimi
Ben de bebek ağlayınca ağladımBende ağladım valla dayanamadım annenin benim üşümesin diye hemen arabanın kapısını kapatması bile beni ağlatmaya yetti
Güle güle giysin kuzumAy tüh keşke görseydim dün hastalıktan uçuyordu beynim o yüzden pek giremedimneyse kısmetimize düşenleri aldık artık
Canım yani benim fikrim hastaneye bu durumlarda olabildiğince yakın yerlerde olman ve daha yeni kanama yaşadın uzun yolculuk ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum bırak kanamayı ben kasılmalarım var diye 30 dk dan fazla doktorum yolculuk yasakladı ve kayınvalideme gidemiyorum 4 kar merdiven çıkamayacağım için asansör de yok apartmanların da Gitmiyorum o yüzden. Yani eşine bunu en azından sakinlikle hastaneye ne kadar yakın olursanız daha sağlıklı olacağını tekrar kötü bir olay yaşamak istemediğini çok panik olup endişelendiğinde söyle istersenKızlar ya canım sıkıldı yine. Ben bu kanama olayından sonra anneme geçtim doğal olarak, hem kendi evime yakın hem de hastaneme yakın 2 3 dk mesafede. Eşim az önce gelmiş diyor ki birkaç gün de annemde kalalim. Annesi hem bana 1 saat mesafede, yani şu an neden 1 saat de olsa yolculuk yapayım ki. Ayrıca kendisine yakın hiçbir hastane yok acil bir şey olsa bir saat yol gelmem gerekecek. Hayır dedim tabiki gitmem yani. Tek derdi sürekli annemde kalmam batıyor gözüne. Çok canım sıkıldı.
Oh be tek değilim süper22. Haftadayım 15 kilo +
Doğru söylüyorsun da tahmini 4 ayda ne kadar daha alınır22. Haftamdayim ben de sanırım 4+ kg aldım. Yalnız değilsinfakat doğuma daha 4 ay var ve asıl kilolar genelde o zaman geliyor o yüzden biraz kontrollü git canım, kendi iyiliğin için
Canım, doktorun kim ? Bizde bir doktor delik gördü, perinatoloji görmedi dün tekrar baktı görmedi. 6 aralıkta bizi kardiyoloji heyetine çağırdı. İnşallah bebeklerimizde birsey olmaz. Tedirgin olma bana dediler ama olmayacak gibi değil ki
Öyle söyledim zaten hem uzak dedim hem de yolculuk yapmak istemiyorum dedim yani ne gerek var. Bana diyor bu süreçte çok canım sıkılacak belli ki. Ya beni strese sokmayim diye uğraşmıyor da saçma sapan laflar söylüyor, gerçekten üzgünümCanım yani benim fikrim hastaneye bu durumlarda olabildiğince yakın yerlerde olman ve daha yeni kanama yaşadın uzun yolculuk ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum bırak kanamayı ben kasılmalarım var diye 30 dk dan fazla doktorum yolculuk yasakladı ve kayınvalideme gidemiyorum 4 kar merdiven çıkamayacağım için asansör de yok apartmanların da Gitmiyorum o yüzden. Yani eşine bunu en azından sakinlikle hastaneye ne kadar yakın olursanız daha sağlıklı olacağını tekrar kötü bir olay yaşamak istemediğini çok panik olup endişelendiğinde söyle istersen
Bende 5 li aldım bir 5 li daha alacağım hastaneden çıkarken biz giydirelim diye ama benimkinin iç zıbını yok 10 lular çok gereksiz pahalı ben birde beyaz battaniye aldımOlur tabi çok güzelmiş, benimki de tamamen beyaz değil
5li aldım ,10li alır mıyım bilmiorum, bı battaniye alırım açık renk sanırım
Eki Görüntüle 3340635
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?