2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
aynen yenı farkettım ben de yazmak ıcın gırdım sen yazmıssın canım:)

Ayyy ne aldın kuzum bir takım hariç bi şey alamadım çok indirimli ürün de göremedim
Sepette görünüyor indirimler canım ama ben pek yetişemedim sepetime koyduğum ürünlerin çoğu tükendi şimdi çok bir şey kalmadı 5li zıbın aldım 2li bere aldım bir tane de alt üst takım aldım ama almamla bitmesi bir oldu ama almak istediklerimin çoğunu alamadım tükettiler geç fark ettim indirimi

Ben dün yazmıştım kuzum dün başladı oranın indirimi

Kızlar ya canım sıkıldı yine. Ben bu kanama olayından sonra anneme geçtim doğal olarak, hem kendi evime yakın hem de hastaneme yakın 2 3 dk mesafede. Eşim az önce gelmiş diyor ki birkaç gün de annemde kalalim. Annesi hem bana 1 saat mesafede, yani şu an neden 1 saat de olsa yolculuk yapayım ki. Ayrıca kendisine yakın hiçbir hastane yok acil bir şey olsa bir saat yol gelmem gerekecek. Hayır dedim tabiki gitmem yani. Tek derdi sürekli annemde kalmam batıyor gözüne. Çok canım sıkıldı.

Canım yani benim fikrim hastaneye bu durumlarda olabildiğince yakın yerlerde olman ve daha yeni kanama yaşadın uzun yolculuk ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum bırak kanamayı ben kasılmalarım var diye 30 dk dan fazla doktorum yolculuk yasakladı ve kayınvalideme gidemiyorum 4 kar merdiven çıkamayacağım için asansör de yok apartmanların da Gitmiyorum o yüzden. Yani eşine bunu en azından sakinlikle hastaneye ne kadar yakın olursanız daha sağlıklı olacağını tekrar kötü bir olay yaşamak istemediğini çok panik olup endişelendiğinde söyle istersen

Reactions: The
22. Haftamdayim ben de sanırım 4+ kg aldım. Yalnız değilsin fakat doğuma daha 4 ay var ve asıl kilolar genelde o zaman geliyor o yüzden biraz kontrollü git canım, kendi iyiliğin için
Doğru söylüyorsun da tahmini 4 ayda ne kadar daha alınır

Merhaba canım, Nisan annelerindenim ben. Arada sizleri de takip ediyorum yüksek ihtimal Mart ayında doğum yapacağım sanırım nasipse ben de

Ben 12. Haftadan itibaren kalp ile alakalı sıkıntılar yaşayan bir anneyim, şu an 20 haftalık olduk, hatta ultrasona göre 21, kalbimiz de teşhisini koyamadıkları bir sorundan bahsediyor doktorlar, kardiyoloji heyetine 2 kez girdik, rahat ol, bir sürü doktor oluyor, bakıyorlar bebeğe, yalnızca kalbine bakıyorlar. Amniyosentezi öneriyorlar ( bence zorluyorlar). Ben asla ama asla yaptırmayacağımı söyledim. Beni 12. haftada korkutan, sözleriyle inciten doktor, Recep beyin eşi, o yüzden ben Çapa'ya gitmedim, Recep beyi tanımıyorum , muhakkak ki insanoğlu farklı olabilir. İyi biridir. Bilinen biri zaten kendisi. Ben de detaylı için farklı bir doktora gideceğim bu sebeple.

Kalbinde olan delik için endişelenme lütfen. Benim delik var dendi, parlaklık dediler, damar sorunu dendi, her 2 haftada bir başka bir şey diyorlar. Artık, takdir-i ilahi diyorum, tevekkül ediyorum, teslimiyetim tam. Sen de lütfen üzülme, kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin. Heyetin inşallah güzel geçer, güzel dualarım seninle

Öyle söyledim zaten hem uzak dedim hem de yolculuk yapmak istemiyorum dedim yani ne gerek var. Bana diyor bu süreçte çok canım sıkılacak belli ki. Ya beni strese sokmayim diye uğraşmıyor da saçma sapan laflar söylüyor, gerçekten üzgünüm

Olur tabi çok güzelmiş, benimki de tamamen beyaz değil
5li aldım ,10li alır mıyım bilmiorum, bı battaniye alırım açık renk sanırım

Eki Görüntüle 3340635
Bende 5 li aldım bir 5 li daha alacağım hastaneden çıkarken biz giydirelim diye ama benimkinin iç zıbını yok 10 lular çok gereksiz pahalı ben birde beyaz battaniye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…