2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Olmayacak duaya amin diyor işte kendisi gelmeye üşendi demek ki boşver iyiye işaret bu

Bu erkekler bazen neden böyle anlayışsız yahu normalde hamile olmasak zaten gideriz her yere herkesin yanına kaldı şurada 3 ay biraz daha çenelerini sıkıp otursalar hepimiz rahatlayacağız

Reactions: The
Bende 5 li aldım bir 5 li daha alacağım hastaneden çıkarken biz giydirelim diye ama benimkinin iç zıbını yok 10 lular çok gereksiz pahalı ben birde beyaz battaniye aldım
aynen canım katılıyorum, ıc zıbın ebebekte ayrı ıkılı uclu satılıyor gobek dusene kadar yumusacık olsun dersen.

Canım benim , inan bana erkekler bizim kadar ince düşünceli olamıyorlar. Muhtemelen annesi falan bizde de kalın demiştir o da o yüzden öyle diyordur . Ama sen kavga etmeden bunun normal bi kalma olmadığını, şuan için mecburi bir durum olduğunu, aileni sevindirmek için bebeğini riske atmasının ne kadar saçma bir şey olacağını sakince anlatmaya çalış. Erkeklerle bu tür aile temalı konuları kavga ederek konuştuğunda ne yazık ki ailesine itiyoruz malum . Tatlı dille mağduriyetini dile getir .

Bu adamların bu tavrı beni deli ediyor ya ben senin ananda rahat etmek zorunda mıyım ya senle evlendim diye bağrıma basmak zorunda mıyım imkan varsa tabiki kendi annemi isteyeceğim çok net olun delirmelik

Valla canım maalesef ben de fevri biriyim, böyle konularda alttan alamıyorum. Direk gitmeyeceğimi söyledim sert bir şekilde ve aramız soğudu eşimle şu an. Benim eşim ailesine gerçekten ailesine düşkün birisi yani ve benim aileme de öyle çok bayılmıyor. Şu an sürekli orda kalıyor olmam, oglumuzun sürekli annemlerle vakit geçiriyor olması onu muhtemelen huzursuz ediyor. Ama umrumda değil tabiki yine anneme gideceğim

Bu adamların bu tavrı beni deli ediyor ya ben senin ananda rahat etmek zorunda mıyım ya senle evlendim diye bağrıma basmak zorunda mıyım imkan varsa tabiki kendi annemi isteyeceğim çok net olun delirmelik
Gerçekten delirmelik. Dakika başı tuvalete gidiyorum çok su içtiğim için, fitil koyuyorum sürekli. Evleri desen buz gibi. Yani ben kendi annemin gül gibi bakması varken ne diye sıkıntıya gireyim stres olayım ne alaka di mi. Yok gerçekten anlamak çok zor.

İşte bu huzursuzluklarının ana kaynağı hep kendi ailesi maalesef . Kendi ailesinin sorun çıkaracağını hissettiği için tedbirini almaya çalışıyor aklınca . Ama keşke kendi çekirdek ailesinin huzurunu önemseyebilse. Bu erkekler çok geç olgunlaşıyor ya :)

Kuzum de ki hastaneye çok yakın burası kendimi daha güvende hissediyorum. Diğer türlü hep içimde korku olur. Annenlerde de böyle yatarken rahatsız olurum vs. Direk istemiyorum yerine böyle şekilde yaklaş hep

Zaten kayınvalidem iki gündür diyor buraya da gel. Ya anlatıyorum anlatıyorum neden gelemeyeceğimi , tekrar söylüyor. Muhtemelen eşime de söylemiştir aynısını. Benim eşim yaşına göre gerçekten olgun bir insan ama söz konusu ailesi olunca böyle saçmalıyor işte

Dün geldi bana da gerçekten hiç sesi yok çok beğendim:) inşallah kaliteli ve uzun ömürlü bir cihazdır
Amin inşallah kuzum. Ben geçen sene hasta olduğumda öksürmekten nefes alamıyordum. Alerjik rinit de var ben de. Hiç hastaneye gitmem direk bunu kullanırım ben de diyorum

Sen ona güzel güzel konuş ki aranız bozulmasın. Boşver kaynanalar yüzünden ara bozma yani hiç. Ben mesela söylemiyorum bile böyle dedi şöyle dedi diye. Gerek yok

Amin inşallah kuzum. Ben geçen sene hasta olduğumda öksürmekten nefes alamıyordum. Alerjik rinit de var ben de. Hiç hastaneye gitmem direk bunu kullanırım ben de diyorum
Evet aynen acaba içine yağ damlatilabiliyor mu onu merak ettim. Öyle oluyorsa ben isterim ya kendime şöyle nane yağı falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…