Ben istisna günler hariç böyle yaptım. Normalde de aralıklı oruçla yapıyordum zaten. Makarna pilav ekmek yemedim sadece 2,5 kilo aldım 23+4 teyim. Gerçekten çok işe yarıyor.Aynen kahvaltıyı olabildiğince öğlene doğru ertelemek fayda sağlıyor gerçekten. Ben de öyle yapıyorum. Normal hayatımda zaten aralıklı oruç yapıyordum. Şimdi de akşam erken yiyip kahvaltıyı öğlene çekmeye çalışıyorum.
Teşekkürler kuzumGrubumuzun güzel öğretmenlerigününüz kutlu olsun , iyi ki varsınız
Olur tabi çok güzelmişYa benim hemşrelere verecek olduğum hastane çıkış seti tamamen beyaz değil. Ama yine de olur sanırım dimiiiOrganik Dreams 10'lu Zıbın Set fiyatı
Çok güzel kuzum bu takımYa benim hemşrelere verecek olduğum hastane çıkış seti tamamen beyaz değil. Ama yine de olur sanırım dimiiiOrganik Dreams 10'lu Zıbın Set fiyatı
Amin kuzum inşallahOoh güzel haberlerle gel kuzummbenim 3 hafta var daha eskilere bakip duruyorum
Daha ne kadar tadım kaçar dedim, biraz daha kaçtı higmşfrltatlım hiç kilo almayan hatta kas yapam 9 ay full gezen taşıyıcı anneyle bebeğini taşımayan anneler de var :) onlar 0 kilo ile kapatıyorlar :))
Ben ilk oğlumda anne yanını kullandım bu markanın çok kaliteli ürünleri gerçektenFiyatı iyiymiş ben kanz aldım 2500e. Ama bence alınabilir hepsi aynıdır diye düşünüyorum
Olur tabi çok güzelmiş, benimki de tamamen beyaz değil
5li aldım ,10li alır mıyım bilmiorum, bı battaniye alırım açık renk sanırım
Ay bu da çok şirin . İnşallah giydikleri günü de görürüz sağlıkla
Eki Görüntüle 3340635
Sağol kuzumÇok güzel kuzum bu takım
Ben de duydum kuzum. Yoyko alacaktım ben sonra kanz indirimdeydi onu aldımBen ilk oğlumda anne yanını kullandım bu markanın çok kaliteli ürünleri gerçekten
Çıldırtacaklar sen kalk Bitlis’ten Samsun’a git Samsun’da kv doğur keşke senin fikrini alsaymış önce bakalım doğumu yapacak Cansu’nun bundan haberi var mıKızlar kv diyo ki yine ve yine Samsun’da medikalde hemşireyle konuşmuş yardım eder misin doğuma diye. Dedim ben orada doğurmayacağım ki. İlla gitçek olsam İstanbul a anneme giderim. Kadına 100 kez söyle 101.yi tekrar söyle. Deli ediyor beni
Canııım güzel haberlerle gelmene çok sevindimKizlar Kayseri'de prof Mehmet Tayyar A gittim, haftasında çıktı 21+5, 440 gram dedi, ölçülerine normal Aralık'ta dedi, kalpte iki beyaz odak gördü ve eşim hocam tam olarak ne deyince kireçlenme gibi dusunun dedi, büyük çoğunluğu geçici, hiçbir sıkıntı görmüyorum eksta tarama için dedi,
Hatta eşim avukat, siz bilirsiniz dedi biz fetal DNA ve amniyosentezi söylemek zorundayız yasal olarak dedi yoksa tazminat davası açıyorlar dedi. benim torunumda da vardı , geçti dedi, muskuler değildi ismi farklı bı isimdi kizlar ama bunlarin geçici olduğunu söyledi, içiniz rahat etsin başka bı Dr A göndermedi ,
Biz herşey yolunda olursa bizi şüpheye düşüren birşey olmazsa doğana kadar, doğduktan sonra çocuk kardoyoljiye gideriz dedik.
Güzelliklere gelecek olursakoglumuz tıpkı annesi dedi eşime üzülmeyin 2. Size benzer dedi güldük hep.
Goz kapaklarini açtı kapattı, ayaklarını alnına kadar degdiriyordubiz yandık dedik
Plesanta, boy kilo, suyu, rahim uzunlugu çok şükür yolunda
Doya doya öpüp kokladigimiz günlerde gelsin inşallah güzel anneler
Çıldırtacaklar sen kalk Bitlis’ten Samsun’a git Samsun’da kv doğur keşke senin fikrini alsaymış önce bakalım doğumu yapacak Cansu’nun bundan haberi var mı
Canımm çok sevindim,Kızlar selam bir süredir yoktum merak edip etiketlemişsiniz teşekkür ederimneler konuştunuz bakamadım biz iyiyiz suyumuz düzeldi olması gerektiği gibi gelişimi de devam ediyor iki haftada bir çapada iki haftada bir kendi doktorumuzda sıkı kontrolle devam ediyoruz tansiyonum da ilaçlar sayesinde normal seviyelerde
Kuzucum kv’ler istediği cevabı duyasıya kadar aynı konuyu tekrar tekrar açmayı severler. Benimki de öyle. Boşver . Sonuç olacak sen nerede istersen orada doğum yapacaksın nasılsa :)Kızlar kv diyo ki yine ve yine Samsun’da medikalde hemşireyle konuşmuş yardım eder misin doğuma diye. Dedim ben orada doğurmayacağım ki. İlla gitçek olsam İstanbul a anneme giderim. Kadına 100 kez söyle 101.yi tekrar söyle. Deli ediyor beni
Ayyy ne aldın kuzum bir takım hariç bi şey alamadımKızlar yazan oldu mu bilmiyorum hm member üyelerine özel kendi sitesinde tüm ürünlerde sepette %20 indirim var ben bir şeyler kaptım biraz bazı istediklerim de tükenmiş tükenmeden almak istediklerinizi alın isterseniz
Gerçekten öyleler ama o cevabı ona vermeyeceğimKuzucum kv’ler istediği cevabı duyasıya kadar aynı konuyu tekrar tekrar açmayı severler. Benimki de öyle. Boşver . Sonuç olacak sen nerede istersen orada doğum yapacaksın nasılsa :)
cok tesekkur ederım canımm,ekojenık kardıyak fokus degıl mı? ınsallah canım saglıcakla kucaklarızCanııım güzel haberlerle gelmene çok sevindimbizim bebişimizde de kalpte ekojen odaklar izlendi detaylıda. Ama aynı şekilde bizim doktorumuz da ‘kalsiyum birikintisi’ olabiliyor ve detaylıda da bu şekilde görünüyor, kalp ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum, doğumdan sonra çocuk kardiyolojisine gidebilirsiniz dedi . Eşimle ben de avukatım ama ona rağmen hiç amniyosentez bile önermedi dün kontrolde sordum geçmiş mi o ekojen odaklar diye. Yok hayır geçmemiş zaten o geçecek bir şey değil , çoğunlukla bir hastalık belirtisi de olmuyor diye tekrarladı. İnşallah bir problem yoktur minnaklarımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?