2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben istisna günler hariç böyle yaptım. Normalde de aralıklı oruçla yapıyordum zaten. Makarna pilav ekmek yemedim sadece 2,5 kilo aldım 23+4 teyim. Gerçekten çok işe yarıyor.

Çıldırtacaklar sen kalk Bitlis’ten Samsun’a git Samsun’da kv doğur keşke senin fikrini alsaymış önce bakalım doğumu yapacak Cansu’nun bundan haberi var mı

Canııım güzel haberlerle gelmene çok sevindim bizim bebişimizde de kalpte ekojen odaklar izlendi detaylıda. Ama aynı şekilde bizim doktorumuz da ‘kalsiyum birikintisi’ olabiliyor ve detaylıda da bu şekilde görünüyor, kalp ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum, doğumdan sonra çocuk kardiyolojisine gidebilirsiniz dedi . Eşimle ben de avukatım ama ona rağmen hiç amniyosentez bile önermedi dün kontrolde sordum geçmiş mi o ekojen odaklar diye. Yok hayır geçmemiş zaten o geçecek bir şey değil , çoğunlukla bir hastalık belirtisi de olmuyor diye tekrarladı. İnşallah bir problem yoktur minnaklarımızda

Çıldırtacaklar sen kalk Bitlis’ten Samsun’a git Samsun’da kv doğur keşke senin fikrini alsaymış önce bakalım doğumu yapacak Cansu’nun bundan haberi var mı
en başında başladı demeye Samsun’a getirir oğlum seni diye. O zamandan beri diyorum ki anneme giderim öyle bir durum olacaksa. Yok anlamıyor kadın keşke annemler de taşınsaydı Samsun’a ya bi taşınamadılar gitti taşınsalardı düşünürdüm vallahi ama mümkün değil kv yanında istemem. Ben onlarla yazın napcam diye düşünüyorum şimdiden

Canımm çok sevindim, rahatladım inşallah buradaki herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeklerine

Kuzucum kv’ler istediği cevabı duyasıya kadar aynı konuyu tekrar tekrar açmayı severler. Benimki de öyle. Boşver . Sonuç olacak sen nerede istersen orada doğum yapacaksın nasılsa :)

Kızlar yazan oldu mu bilmiyorum hm member üyelerine özel kendi sitesinde tüm ürünlerde sepette %20 indirim var ben bir şeyler kaptım biraz bazı istediklerim de tükenmiş tükenmeden almak istediklerinizi alın isterseniz

Ayyy ne aldın kuzum bir takım hariç bi şey alamadım çok indirimli ürün de göremedim

Kuzucum kv’ler istediği cevabı duyasıya kadar aynı konuyu tekrar tekrar açmayı severler. Benimki de öyle. Boşver . Sonuç olacak sen nerede istersen orada doğum yapacaksın nasılsa :)
Gerçekten öyleler ama o cevabı ona vermeyeceğim istediği kadar beklesin. Ben neden yanında doğurayım ya oldu canım. İlla uçağa binip gideceksem İstanbul’a tek seferde gidiyor Samsun aktarmalı bir de buradan. Kadın gerçekten düşünmüyor düşünmeden de konuşuyor

cok tesekkur ederım canımm,ekojenık kardıyak fokus degıl mı? ınsallah canım saglıcakla kucaklarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…