Onu hiç bilmiyorum kuzum. Serum fizyolojik kullanıyorlar içinde ama. Belki YouTube da falan öyle videolar da vardırEvet aynen acaba içine yağ damlatilabiliyor mu onu merak ettim. Öyle oluyorsa ben isterim ya kendime şöyle nane yağı falan :)
Çok kötü grip oldum. Dünden beri başım boğazım çok ağrıyor. İlerledi gibi
Güzel günlerde kullan kuzum çok güzelKızlar bebek arabamız geldiiiiiiölüyorum aşkımdan bayıldım Eki Görüntüle 3340748 Eki Görüntüle 3340750
Ben benimkine söyledim dümdüz ben istemiyorum lohusalık döneminde de istemiyorum benim stres olmamam bebek için daha önemli diye tamam dedi bebeği düşünüyorsa ses etmeyecek o da benimde var öyle bir tanıdık kadın annesinde ne kadar kalırsa arkasından kendi annesine götürüyor o kadar da orda kalıyorGerçekten delirmelik. Dakika başı tuvalete gidiyorum çok su içtiğim için, fitil koyuyorum sürekli. Evleri desen buz gibi. Yani ben kendi annemin gül gibi bakması varken ne diye sıkıntıya gireyim stres olayım ne alaka di mi. Yok gerçekten anlamak çok zor.
Ne güzel işte beğendiğin iyi olduTeşekkür ederim kuzumbayıldım ben arabaya ve çok hafif sürüşü resmen kayıyor eşim de çok beğendi. Tek elle açılıp kapanıyor
İçine sineni al kuzum. Bir doktor kontrolünden sonra(yani yarın ) en yakın bebek mağazasında bak benceNe güzel işte beğendiğin iyi oldudarısı bana olsun ben hala bilmiyorum nasıl bir araba alıcam ama ben oda yaptığım için çok pahalı istemiyorum
Evet evet alacağım hem daha sıcak tutar burası çok soğuk oluyor martta nisanda kar kış oluraynen canım katılıyorum, ıc zıbın ebebekte ayrı ıkılı uclu satılıyor gobek dusene kadar yumusacık olsun dersen.
Kuzum sen nerdesinEvet evet alacağım hem daha sıcak tutar burası çok soğuk oluyor martta nisanda kar kış olur
bayıldımm canım harıka guzel gunlerde kullan ınsallahKızlar bebek arabamız geldiiiiiiölüyorum aşkımdan bayıldım Eki Görüntüle 3340748 Eki Görüntüle 3340750
evet burası da martta serın olur nısanda duzelır ıns, sen nerdesın ben urgupteyım:)Evet evet alacağım hem daha sıcak tutar burası çok soğuk oluyor martta nisanda kar kış olur
Amin amin kuzum inşallahbayıldımm canım harıka guzel gunlerde kullan ınsallah
Valla ses etse de bir şey değişmez anca kendi huzurumuzu bozar, onu da kendi bilirBen benimkine söyledim dümdüz ben istemiyorum lohusalık döneminde de istemiyorum benim stres olmamam bebek için daha önemli diye tamam dedi bebeği düşünüyorsa ses etmeyecek o da benimde var öyle bir tanıdık kadın annesinde ne kadar kalırsa arkasından kendi annesine götürüyor o kadar da orda kalıyor
9. haftadayken kv ile yazlıktaydım enfeksiyon geçirdim apar topar hastaneye kaldırıldım perinatolojide yattım haliyle o da yanımda kaldı. İinsan ne olursa olsun kendi annesini istiyor yanında ben ne nazlanabilrim başkasına ne de işimi yaptırabilirim. 5 gün kaldı dedim anne işte annem geliyor yanımda kalmaya sen eve geç dinlen helak oldun falan diye inat etti gitmeyeceğim ben bakarım sana annen gelsin geri dönsün dedi. hani ne güzel diye bakabilirsiniz ama bu hastane sürecinde bana bininci defa eşimin eski sevgililerini anlattı alttan attan laflar takıldı falan. üstüne eve gitmek istediğimi defalarca söylememe rağmen kendi evine götürmek için bin defa ısrar etti. o süreçten sonra eşime olanları anlattım ve çok net bir şekilde kırıldığımı çok konnuşmak istemediğimi bu süreçte sadece kendi annemi istediğimi söyledim. o saatten sonra sadece çınar için bir şey aldığında mesaj atıyor çok konuşmuyorum.Gerçekten delirmelik. Dakika başı tuvalete gidiyorum çok su içtiğim için, fitil koyuyorum sürekli. Evleri desen buz gibi. Yani ben kendi annemin gül gibi bakması varken ne diye sıkıntıya gireyim stres olayım ne alaka di mi. Yok gerçekten anlamak çok zor.
Sen kesinlikle haklısın kuzum. Benim eşim de kendince sana çok iyi bakarlar der eminim ama tabi ki ben rahat edemem dedikten sonra da bozulmaz yani. Sen naif konuşValla ses etse de bir şey değişmez anca kendi huzurumuzu bozar, onu da kendi biliriş çıkışı sürekli annemlere gelmek gücüne gidiyor, sürekli vakit geçirmek istemiyor annemlerle. Ee arada bir uğrayınca da çocuğu falan da özlüyor haliyle. Onun derdi bu ama umrumda değil açıkçası. Kendi huzurumu ve bebeğimi düşüneceğim
KahramanmaraştayimKuzum sen nerdesin
Ayyy ne alaka ya ne alaka eski sevgili anlatmak. Ay biri şu kv leri durdursun lütfen yani bıktık9. haftadayken kv ile yazlıktaydım enfeksiyon geçirdim apar topar hastaneye kaldırıldım perinatolojide yattım haliyle o da yanımda kaldı. İinsan ne olursa olsun kendi annesini istiyor yanında ben ne nazlanabilrim başkasına ne de işimi yaptırabilirim. 5 gün kaldı dedim anne işte annem geliyor yanımda kalmaya sen eve geç dinlen helak oldun falan diye inat etti gitmeyeceğim ben bakarım sana annen gelsin geri dönsün dedi. hani ne güzel diye bakabilirsiniz ama bu hastane sürecinde bana bininci defa eşimin eski sevgililerini anlattı alttan attan laflar takıldı falan. üstüne eve gitmek istediğimi defalarca söylememe rağmen kendi evine götürmek için bin defa ısrar etti. o süreçten sonra eşime olanları anlattım ve çok net bir şekilde kırıldığımı çok konnuşmak istemediğimi bu süreçte sadece kendi annemi istediğimi söyledim. o saatten sonra sadece çınar için bir şey aldığında mesaj atıyor çok konuşmuyorum.
Ben maraştayimevet burası da martta serın olur nısanda duzelır ıns, sen nerdesın ben urgupteyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?