- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Amiiin canım ya doğum yaklaştı diye biriktirip annesine vermiş heran bekleniyordu çünkü doğumu, olacak ya iste hırsız girdi hatta kamera kayıtları falan var ne var ne yok götürmüşAaaa çok üzüldüm ya kıyamamkeşke evde bulundurmasalardı para ay Allah ım güzel günler göstersin herkese hepimize
Tamam diyor haklısın diyor ama sonraki arayışta tekrarEe sen neden gelemeyeceğini söyleyince ne diyor kv
Kuzum takip et bakalım inşallah yediğin biseyden olmuştur hiç bu kadar çıktığı oluyor muyduKızlar böyle sanki kalp çarpıntım var ya. Tansiyonumu ölçtüm büyük 130 olmuş. Hiç iş falan yapmadım ama evdeydim bugün
Amin kuzum amin inşallahAmiiin canım ya doğum yaklaştı diye biriktirip annesine vermiş heran bekleniyordu çünkü doğumu, olacak ya iste hırsız girdi hatta kamera kayıtları falan var ne var ne yok götürmüşçok üzüldüm gerçekten o hastaneden çıkamamak... Allah'ım insallah bebekleriyle bol rızık gönderir onlara
Korku stres anında falan oluyordu kuzum. Ama bugün evdeydim yani birşey de yapmadım kiKuzum takip et bakalım inşallah yediğin biseyden olmuştur hiç bu kadar çıktığı oluyor muydu
Ben çok memnunum ben de var kuzum. Ama şöyle ki bildiğin fırın mantığı. Fark ne dersen fırını önceden ısıtıyorsun bunda gerek yok. Çok az yağla yapabiliyorsun. Bir de temizlemesi daha kolay fırına göre. Ama philips in temizlemesi zormuş. Benim ki xiaomi kolay temizleniyorkızlar şu indirimde airfry alsam mı :)) 2600 philiphs buldum :))
Kuzum benimde bir kez yükselmişti ama 130/90 görmüştük doktora yazdığımda böyle yapmamı istemişti 1 saat dinlendik halden sonra ölçtüm normale döndü sonraki 1 saat yine ölçtüm tam her zamanki gibi 11/7 düşmüştü sonra bir daha da olmadı neden oluyor bilmiyorum durduk yere inşallah seninki de tek seferliktir geçer hemencecikÖyle yaptım kuzum. Yattım şimdi. Eşime de aynen böyle söyledim 1 saat sonra aynıysam gidelim diye. Yoksa çoktan gidecek eşim
Eş ailesinin sizin olan herşeyi bu kadar sahiplenmesi inanılmaz sinir bozucu oluyor benimki de hamile kaldığımı duyunca oğlumuz olsun inşallah falan diye dua ediyoduYok kuzum bak her seferinde söylüyorum yine aynı konuşuyor. Ve mesela bebeğe bi şey alıyorum ya güzel günlerde kullanalım diyor. Hayırdır yani beraber mi büyütcez diyesim geliyor vallahi
Bende öyle sürekli yorgunum uzanmam lazım modundayım . Ne nazlı gelin diceklerBen de yeni yeni mesafe koymuş bulunuyorum. Yani hamilelikle beraber
Kuzum geçmiş olsun . avuç içine buz ya da buzlukta olan herhangi bir şey koysana. Bir süre dursun . Çok işe yarıyor nabzı düşürmede .Yok kuzum yemeği de yeni yemedim. Evdeydim de. Oturuyorum da. Neden anlamadım yani. Geçmezse acile gitcem ama. İyi hissetmiyorum çünkü kalbim ağzımda sanki
Çok çok iyi bulmuşsun kız nerden buldun onukızlar şu indirimde airfry alsam mı :)) 2600 philiphs buldum :))
Bende de xiaomi var hatta bir arkadaşım bir gün baktım direk hazneyi makinaya attı dedim napıyorsun çizilir makinaya atılır mı ben hep öyle yapıyorum dedi bir kere deneyeyim dedim baktım yıkanıyor artık hep hazneyi makinaya atıyorum o an makina çalışacaksa misxiaomi
Aslında çok bir para değil ama maddi durum olmayınca bir lira bile bazen çok gelebiliyor biz annemle ortak 5 bin lira birleştirip verdik çıkış işlemi yapıldı onunla 12 bin liraymis doğumAmin kuzum amin inşallahne kadar bir para gerekiyormuş
Sen yine takipte ol kuzum biliyorsun yüksek tansiyon tehlikeli oluyor gebelikte inşallah bir kerelik biseydir geçmiş olsun kuzumKorku stres anında falan oluyordu kuzum. Ama bugün evdeydim yani birşey de yapmadım ki
Yaa benim kp ve kendi babam da emekli öğretmen. Babamı aradım kp’i aramadım . Niye aramadınız falan deyip trip atarsa da sen zaten özel günleri çok önemsemiyorum diyordun baba derimBenim kv emekli öğretmen az önce kutlamak için aradık neye arıyorsak onu da anlamadım aradan geçmiş 40 seneneyse aramadığımız zaman trip attığı için… bu saate mi kaldı aramanız kutlamanız dedi. Oğlun işten yeni geldi yemek yedik derken beraber aradık anca bu vakit oldu dedim. İçimden de 2 gün önce gece acildeydik sen bizi aradın mı diyesim geldi de neyse eşim üzülür diye sustum yaş aldıkça insan daha çok trip atıyor ne hikmetse
Şimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldumKuzum benimde bir kez yükselmişti ama 130/90 görmüştük doktora yazdığımda böyle yapmamı istemişti 1 saat dinlendik halden sonra ölçtüm normale döndü sonraki 1 saat yine ölçtüm tam her zamanki gibi 11/7 düşmüştü sonra bir daha da olmadı neden oluyor bilmiyorum durduk yere inşallah seninki de tek seferliktir geçer hemencecik
Hayır bir de komik olan eşim o kadar alışmış ki anasının huyunu biliyor aradığı gibi telefonu bana veriyor ki hep ben konuşayım yahu kadın seni soruyor konuş diyorum kaçıp gidiyor odadanBenim kv emekli öğretmen az önce kutlamak için aradık neye arıyorsak onu da anlamadım aradan geçmiş 40 seneneyse aramadığımız zaman trip attığı için… bu saate mi kaldı aramanız kutlamanız dedi. Oğlun işten yeni geldi yemek yedik derken beraber aradık anca bu vakit oldu dedim. İçimden de 2 gün önce gece acildeydik sen bizi aradın mı diyesim geldi de neyse eşim üzülür diye sustum yaş aldıkça insan daha çok trip atıyor ne hikmetse
Git git kuzum Allahın izniyle sağsalim dön inşallah bize de haber etŞimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldum
Canım benim sakin ol inşallah hayirli haberlerle gelŞimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldum
130 çok mu yüksek onu da bilmiyorum aslinda şu tansiyondan hiç anlamıyorum inşallah normale döner canımKızlar böyle sanki kalp çarpıntım var ya. Tansiyonumu ölçtüm büyük 130 olmuş. Hiç iş falan yapmadım ama evdeydim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?