2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aaaa çok üzüldüm ya kıyamam keşke evde bulundurmasalardı para ay Allah ım güzel günler göstersin herkese hepimize
Amiiin canım ya doğum yaklaştı diye biriktirip annesine vermiş heran bekleniyordu çünkü doğumu, olacak ya iste hırsız girdi hatta kamera kayıtları falan var ne var ne yok götürmüş çok üzüldüm gerçekten o hastaneden çıkamamak... Allah'ım insallah bebekleriyle bol rızık gönderir onlara

Amin kuzum amin inşallah ne kadar bir para gerekiyormuş

kızlar şu indirimde airfry alsam mı :)) 2600 philiphs buldum :))
Ben çok memnunum ben de var kuzum. Ama şöyle ki bildiğin fırın mantığı. Fark ne dersen fırını önceden ısıtıyorsun bunda gerek yok. Çok az yağla yapabiliyorsun. Bir de temizlemesi daha kolay fırına göre. Ama philips in temizlemesi zormuş. Benim ki xiaomi kolay temizleniyor

Öyle yaptım kuzum. Yattım şimdi. Eşime de aynen böyle söyledim 1 saat sonra aynıysam gidelim diye. Yoksa çoktan gidecek eşim
Kuzum benimde bir kez yükselmişti ama 130/90 görmüştük doktora yazdığımda böyle yapmamı istemişti 1 saat dinlendik halden sonra ölçtüm normale döndü sonraki 1 saat yine ölçtüm tam her zamanki gibi 11/7 düşmüştü sonra bir daha da olmadı neden oluyor bilmiyorum durduk yere inşallah seninki de tek seferliktir geçer hemencecik

Yok kuzum bak her seferinde söylüyorum yine aynı konuşuyor. Ve mesela bebeğe bi şey alıyorum ya güzel günlerde kullanalım diyor. Hayırdır yani beraber mi büyütcez diyesim geliyor vallahi
Eş ailesinin sizin olan herşeyi bu kadar sahiplenmesi inanılmaz sinir bozucu oluyor benimki de hamile kaldığımı duyunca oğlumuz olsun inşallah falan diye dua ediyodu gerçekten görümcemin bebeğini vermiyordu emzirmiyosun zaten biberona koy ben veririm diye bana aynısını yaparsa deliririm

Ben de yeni yeni mesafe koymuş bulunuyorum. Yani hamilelikle beraber
Bende öyle sürekli yorgunum uzanmam lazım modundayım . Ne nazlı gelin dicekler
Yok kuzum yemeği de yeni yemedim. Evdeydim de. Oturuyorum da. Neden anlamadım yani. Geçmezse acile gitcem ama. İyi hissetmiyorum çünkü kalbim ağzımda sanki
Kuzum geçmiş olsun . avuç içine buz ya da buzlukta olan herhangi bir şey koysana. Bir süre dursun . Çok işe yarıyor nabzı düşürmede .

kızlar şu indirimde airfry alsam mı :)) 2600 philiphs buldum :))
Çok çok iyi bulmuşsun kız nerden buldun onu bende phılıps xxl var ben memnunum. Sadece yıkaması zor geliyor

Bende de xiaomi var hatta bir arkadaşım bir gün baktım direk hazneyi makinaya attı dedim napıyorsun çizilir makinaya atılır mı ben hep öyle yapıyorum dedi bir kere deneyeyim dedim baktım yıkanıyor artık hep hazneyi makinaya atıyorum o an makina çalışacaksa mis

Benim kv emekli öğretmen az önce kutlamak için aradık neye arıyorsak onu da anlamadım aradan geçmiş 40 sene neyse aramadığımız zaman trip attığı için… bu saate mi kaldı aramanız kutlamanız dedi. Oğlun işten yeni geldi yemek yedik derken beraber aradık anca bu vakit oldu dedim. İçimden de 2 gün önce gece acildeydik sen bizi aradın mı diyesim geldi de neyse eşim üzülür diye sustum yaş aldıkça insan daha çok trip atıyor ne hikmetse

Yaa benim kp ve kendi babam da emekli öğretmen. Babamı aradım kp’i aramadım . Niye aramadınız falan deyip trip atarsa da sen zaten özel günleri çok önemsemiyorum diyordun baba derim gerçekten yaşları ilerledikçe aşırı tripleniyorlar ama ya :)

Şimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldum

Hayır bir de komik olan eşim o kadar alışmış ki anasının huyunu biliyor aradığı gibi telefonu bana veriyor ki hep ben konuşayım yahu kadın seni soruyor konuş diyorum kaçıp gidiyor odadan sonra kv diyor ki bizi hiç aramıyorsunuz.. oysaki eşime 2 günde bir anneni ara trip atıyor diyorum tamam diyip geçiştiriyor napayım 35 yaşındaki adamı bağlayıp zorla oturtup mu konuşturayım ama gelin görün ki yine aramadık diye suç bana kalıyor..

Şimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldum
Git git kuzum Allahın izniyle sağsalim dön inşallah bize de haber et yüksek tansiyon düşmüyorsa müdahale gerekebilir gebelikte git yine de görün tabiki geçmiş olsun

Reactions: The
Kızlar böyle sanki kalp çarpıntım var ya. Tansiyonumu ölçtüm büyük 130 olmuş. Hiç iş falan yapmadım ama evdeydim bugün
130 çok mu yüksek onu da bilmiyorum aslinda şu tansiyondan hiç anlamıyorum inşallah normale döner canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…