Ben de özellikle nemden hiç hoşlanmıyorum hiçBende hiç sevmem yazı ya zaten ağırlaşıyoruz hem sıcak hem ağırlık nem ayh düşündükçe bunaldım
Yok kuzum bak her seferinde söylüyorum yine aynı konuşuyor. Ve mesela bebeğe bi şey alıyorum ya güzel günlerde kullanalım diyor. Hayırdır yani beraber mi büyütcez diyesim geliyor vallahiEn mantıklısı bu her dediklerine he he diyip geçince malesef bir işe yaramıyor daha çok daha çok istiyorlar üste çıkıyorlar bu defa
Kuzum dinlenince geçiyor evet. Doktor bana her gitmem de bol bol dinlen diyor. Ama işte ne kadar olacaksaAmin canım.Anlıyorum seni ben detaylıya girmeden önce ağladım stresten.Şimdide yine kafamda sorular bitmiyor.Çok zor canım şimdi yine banyoda belim ağrıdı bir an dedimki yok yapamıcam banyomu o kadar ağrım oldu şükür uzanınca geçiyor.
Ayyuy gözünaydın kuzumThe çıktım detaylı dan canım, çok şükür previa teşhisi koymadı bana, plesanta ön duvarda riskli bir durum yok dedi,hamd olsun darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun, çok şükür iyi geçti, herşeyi tam, bir eksiği yok dedi,
Kızlar darısı detaylıya girecek kızların başına olsun, sağlıkla hayırla vakitlice kolaylıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi
İstersen çok sık banyoya girme canım. Ben normalde her gün girmeyi severim ama şu kanama olayından sonra 2 3 günde bir yapmaya karar verdim. Sıcak su da bazen iyi gelmiyor ya böyle kanamaya falan. Gerçi senin kanaman oluyor muydu neden yatıyordun hatırlayamadım canımAmin canım.Anlıyorum seni ben detaylıya girmeden önce ağladım stresten.Şimdide yine kafamda sorular bitmiyor.Çok zor canım şimdi yine banyoda belim ağrıdı bir an dedimki yok yapamıcam banyomu o kadar ağrım oldu şükür uzanınca geçiyor.
Çok sevindim canım benim. Darısı bana da inşallahThe çıktım detaylı dan canım, çok şükür previa teşhisi koymadı bana, plesanta ön duvarda riskli bir durum yok dedi,hamd olsun darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun, çok şükür iyi geçti, herşeyi tam, bir eksiği yok dedi,
Kızlar darısı detaylıya girecek kızların başına olsun, sağlıkla hayırla vakitlice kolaylıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi
Bana demiyor bile çünkü bir defa annemi gördü teşekkür etdiki uzaktan gelmiş bana bakmaya ve biliyor hala yanımdaKuzum dinlenince geçiyor evet. Doktor bana her gitmem de bol bol dinlen diyor. Ama işte ne kadar olacaksa
Çok sık girmiyorum canım yarın doktora gidiyorum ondan dedim bu gün yeniden yapayım suyumuda sıcak etmiyorum kesinlikle korkum var.Benim düşüklerim var ve bu gebelikte ufak bir lekelenmeyle hastanede yatdım iğneler fitilim hala devam ediyor doktor izin vermediği için iş yapmaya bana annem bakıyorİstersen çok sık banyoya girme canım. Ben normalde her gün girmeyi severim ama şu kanama olayından sonra 2 3 günde bir yapmaya karar verdim. Sıcak su da bazen iyi gelmiyor ya böyle kanamaya falan. Gerçi senin kanaman oluyor muydu neden yatıyordun hatırlayamadım canım
Kuzum sana zaten yat diyor. Benim çalıştığımı biliyor doktor. Başından konuşmuştuk her detayınıBana demiyor bile çünkü bir defa annemi gördü teşekkür etdiki uzaktan gelmiş bana bakmaya ve biliyor hala yanımda
Aynen öyle biliyor çalışmıyorum bazen diyorum belkide ilk günden yatmasaydım bu kadar kasık ağrım olmazdıKuzum sana zaten yat diyor. Benim çalıştığımı biliyor doktor. Başından konuşmuştuk her detayını
Canım benim saolasinA Asliyokfotokopisivar kuzum hiç sesin çıkmıyor bugün nasılsın?
Benim de sık sık çarpıntım oluyor, doktora gittiğimde sormayı düşünüyorum canim. Özellikle yemek yedikten ve üstüne bir şeyler içtikten sonra oluyorKızlar böyle sanki kalp çarpıntım var ya. Tansiyonumu ölçtüm büyük 130 olmuş. Hiç iş falan yapmadım ama evdeydim bugün
Aaaa çok üzüldüm ya kıyamamCanım benim saolasinya bugün biraz morelim bozuk anca geldim eve de çocukluk arkadaşımın abisinin eşi doğum yaptı doğum parası bir hafta önce evlerine hırsız girdi çalındı şimdi de parayı denklestiremedikleri için hastaneden çıkış yapamamislar benimde yeni haberim oldu annemle koştur koştur gittik hastaneye elimizden gelen maddi yardımı yaptik ama onların o hâli çok etkiledi beni çok şükür ödeme yapıldı, kimse böyle bir durumda kalmasın
Yok kuzum yemeği de yeni yemedim. Evdeydim de. Oturuyorum da. Neden anlamadım yani. Geçmezse acile gitcem ama. İyi hissetmiyorum çünkü kalbim ağzımda sankiBenim de sık sık çarpıntım oluyor, doktora gittiğimde sormayı düşünüyorum canim. Özellikle yemek yedikten ve üstüne bir şeyler içtikten sonra oluyor
Ee sen neden gelemeyeceğini söyleyince ne diyor kvZaten kayınvalidem iki gündür diyor buraya da gel. Ya anlatıyorum anlatıyorum neden gelemeyeceğimi , tekrar söylüyor. Muhtemelen eşime de söylemiştir aynısını. Benim eşim yaşına göre gerçekten olgun bir insan ama söz konusu ailesi olunca böyle saçmalıyor işte
Canım 1 saat yat ya da otur dinlen dinlenik halde yeniden bi ölç eğer hala yüksekse tabi bi bakılsın umarım geçici bir yükselmedirKızlar böyle sanki kalp çarpıntım var ya. Tansiyonumu ölçtüm büyük 130 olmuş. Hiç iş falan yapmadım ama evdeydim bugün
Öyle yaptım kuzum. Yattım şimdi. Eşime de aynen böyle söyledim 1 saat sonra aynıysam gidelim diye. Yoksa çoktan gidecek eşimCanım 1 saat yat ya da otur dinlen dinlenik halde yeniden bi ölç eğer hala yüksekse tabi bi bakılsın umarım geçici bir yükselmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?