2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
The çıktım detaylı dan canım, çok şükür previa teşhisi koymadı bana, plesanta ön duvarda riskli bir durum yok dedi,hamd olsun darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun, çok şükür iyi geçti, herşeyi tam, bir eksiği yok dedi,
Kızlar darısı detaylıya girecek kızların başına olsun, sağlıkla hayırla vakitlice kolaylıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi

En mantıklısı bu her dediklerine he he diyip geçince malesef bir işe yaramıyor daha çok daha çok istiyorlar üste çıkıyorlar bu defa
Yok kuzum bak her seferinde söylüyorum yine aynı konuşuyor. Ve mesela bebeğe bi şey alıyorum ya güzel günlerde kullanalım diyor. Hayırdır yani beraber mi büyütcez diyesim geliyor vallahi

Kuzum dinlenince geçiyor evet. Doktor bana her gitmem de bol bol dinlen diyor. Ama işte ne kadar olacaksa

Ayyuy gözünaydın kuzum yarın da ben gireceğim inşallah

İstersen çok sık banyoya girme canım. Ben normalde her gün girmeyi severim ama şu kanama olayından sonra 2 3 günde bir yapmaya karar verdim. Sıcak su da bazen iyi gelmiyor ya böyle kanamaya falan. Gerçi senin kanaman oluyor muydu neden yatıyordun hatırlayamadım canım

Çok sevindim canım benim. Darısı bana da inşallah

Çok sık girmiyorum canım yarın doktora gidiyorum ondan dedim bu gün yeniden yapayım suyumuda sıcak etmiyorum kesinlikle korkum var.Benim düşüklerim var ve bu gebelikte ufak bir lekelenmeyle hastanede yatdım iğneler fitilim hala devam ediyor doktor izin vermediği için iş yapmaya bana annem bakıyor

Reactions: The
Kızlar böyle sanki kalp çarpıntım var ya. Tansiyonumu ölçtüm büyük 130 olmuş. Hiç iş falan yapmadım ama evdeydim bugün

A Asliyokfotokopisivar kuzum hiç sesin çıkmıyor bugün nasılsın?
Canım benim saolasin ya bugün biraz morelim bozuk anca geldim eve de çocukluk arkadaşımın abisinin eşi doğum yaptı doğum parası bir hafta önce evlerine hırsız girdi çalındı şimdi de parayı denklestiremedikleri için hastaneden çıkış yapamamislar benimde yeni haberim oldu annemle koştur koştur gittik hastaneye elimizden gelen maddi yardımı yaptik ama onların o hâli çok etkiledi beni çok şükür ödeme yapıldı, kimse böyle bir durumda kalmasın

Kızlar böyle sanki kalp çarpıntım var ya. Tansiyonumu ölçtüm büyük 130 olmuş. Hiç iş falan yapmadım ama evdeydim bugün
Benim de sık sık çarpıntım oluyor, doktora gittiğimde sormayı düşünüyorum canim. Özellikle yemek yedikten ve üstüne bir şeyler içtikten sonra oluyor

Aaaa çok üzüldüm ya kıyamam keşke evde bulundurmasalardı para ay Allah ım güzel günler göstersin herkese hepimize

Benim de sık sık çarpıntım oluyor, doktora gittiğimde sormayı düşünüyorum canim. Özellikle yemek yedikten ve üstüne bir şeyler içtikten sonra oluyor
Yok kuzum yemeği de yeni yemedim. Evdeydim de. Oturuyorum da. Neden anlamadım yani. Geçmezse acile gitcem ama. İyi hissetmiyorum çünkü kalbim ağzımda sanki

Ee sen neden gelemeyeceğini söyleyince ne diyor kv

Canım 1 saat yat ya da otur dinlen dinlenik halde yeniden bi ölç eğer hala yüksekse tabi bi bakılsın umarım geçici bir yükselmedir

Canım 1 saat yat ya da otur dinlen dinlenik halde yeniden bi ölç eğer hala yüksekse tabi bi bakılsın umarım geçici bir yükselmedir
Öyle yaptım kuzum. Yattım şimdi. Eşime de aynen böyle söyledim 1 saat sonra aynıysam gidelim diye. Yoksa çoktan gidecek eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…