2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İçine sineni al kuzum. Bir doktor kontrolünden sonra(yani yarın ) en yakın bebek mağazasında bak bence bu mesela çok hafif ve sürüşü çok rahat. Bence önemli özellik bunlar
Yarın güzel haberle çıkayım doktordan çıkıb bakmaya düşünüyorum ağrım fazla olmasa yoksa hiç gezemiyorum

Yarın güzel haberle çıkayım doktordan çıkıb bakmaya düşünüyorum ağrım fazla olmasa yoksa hiç gezemiyorum
Kuzum ben de çok gezemiyleum bakma okula gidiyorum ama eve gelince gör bir de sen beni. Belimin ağrısına mahvoluyorum. Okulda da minimum hareket etmeye çalışıyorum.

İnşallah güzel haberler alalım vallahi çok gerginim

gul gıbı bakar yazınca yazmak ıstedım, kesınlıkle haklısın canım. ben de her zaman derım kı, annem en sevdıgım yemeklerı yapar , camasırlarımı yıkar katlar dolaba koyar, alısverıse cıkarır, bunaldıysam pıknıge gıdelım der ayagımı rahatca uzatarak yatarım bısey olsa en ıyı dr a goturur, derim. bunları esım de gorur hak verır. sen memlekete gıdınce cok daha morallısın yuzune bı ısık gelır der. kv ler ıyıler laf sokma yoktur yedım mı ıctım mı sorarlar orda cok eglenırız benım saglıgım yerındeyse ama su durumda ınsan ıncelik bekliyor daha cok anlayıs beklıyor acıkcası, rahatsızsam esım yapar işlerimi, oyuzden kasım tatılınde gıdemem dedım.
somestr da 7aylık olucaz sanırım , bana cıcek gıbı bakarlarsa gıderım dedım, bunları guzelce soyluyorum o da herseyın farkında oldugu ıcın.

sadece mantıgına oturtmaya calısıyorum kendı aıleme gıderken de burun kıvırmasın dıye. tartıssak bıle yıne hamıleyız bızım dedıgımız olur ama kızlar sonra bu konustuklarımız hep akıllarında kalır , akıllı olalım.

evet seçtiğimiz kelimeler çok önemli ben diye değil de biz diye konuşursak daha güzel anlıyorlar bence

Ayyy ne alaka ya ne alaka eski sevgili anlatmak. Ay biri şu kv leri durdursun lütfen yani bıktık
Kv terörü ilk evlenirken hamileyken ve lohusayken zirveye ulaşıyor ilk evlenirken akıllı olup sınır çizersen bir nebze şanslı oluyorsun benim gibi s.lak olup gerçekten annen gibi görüp saygı duyarsan da böyle cinnet geçirtiyorlar ben onu anladım şuan

Ben de yeni yeni mesafe koymuş bulunuyorum. Yani hamilelikle beraber

Ben de yeni yeni mesafe koymuş bulunuyorum. Yani hamilelikle beraber
Hamilelikte iyice koymazsan çocuklarımızı kendi çocukları sanıp bize vermeyecekler gerçekten bütün kvlerde o potansiyel var doğurup onlara verecez onlar bebe bakacak biz hizmet edecez şimdiden uzaklasmakta fayda var ben şimdiden kıskanıyorum yavrumu veremem kimseye

Ben her dk lafımı söylüyorum mesela bana bırakır çıkarsınız dedi hayır dedim direk ben nereye o oraya. Yalnız bırakmam diyorum

Amin canım.Anlıyorum seni ben detaylıya girmeden önce ağladım stresten.Şimdide yine kafamda sorular bitmiyor.Çok zor canım şimdi yine banyoda belim ağrıdı bir an dedimki yok yapamıcam banyomu o kadar ağrım oldu şükür uzanınca geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…