- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Canım çoook geçmiş olsun. Bak ne güzel bebiş iyi. Kendini sakinleştirmeye çalış. Meditasyon falan yap olmadı. Düşünmemeye çalış.Kızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
Çok Geçmiş olsun canım, inşallah geçici biseydirŞimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldum
Canım benim nasıl stres oldun öyle 16 ya çıkmış kıyamam sanaKızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
Her zamanki gibi acil ve saçmalıkları :) stres yaptıkça yükselmiştir kuzum . Bak eline buz al buzu bileklerine falan sür çok iyi gelcek güven bana :) yarın detaylın var annesiiiii bebişin için no panik :)Kızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
Amin canım inşallah darısı sana olsun kuzum dua edeceğim sanaÇok sevindim canım benim. Darısı bana da inşallah
Canım benim çarpıntım var, genelde yüksek seyrediyor ama tansiyonum düşük çıkıyor, 13 9 olmasını istemiyor benim doktorumKızlar böyle sanki kalp çarpıntım var ya. Tansiyonumu ölçtüm büyük 130 olmuş. Hiç iş falan yapmadım ama evdeydim bugün
Çarpıntı bende de var, durup dururken bile oluyor, alıştım artıkBenim de sık sık çarpıntım oluyor, doktora gittiğimde sormayı düşünüyorum canim. Özellikle yemek yedikten ve üstüne bir şeyler içtikten sonra oluyor
Canım çok geçmiş olsun, stres panik çok kötü ya benim çarpıntım bugün epey yükseldi detaylı da, doktor rahat ol bak bebeğin çok sağlıklı dediKızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
Ama ya herkeste kendini düşünüyor, boşver, birde senin zaten ikiz gebelik senin daha çok naz yapman gerekirBenim kv emekli öğretmen az önce kutlamak için aradık neye arıyorsak onu da anlamadım aradan geçmiş 40 seneneyse aramadığımız zaman trip attığı için… bu saate mi kaldı aramanız kutlamanız dedi. Oğlun işten yeni geldi yemek yedik derken beraber aradık anca bu vakit oldu dedim. İçimden de 2 gün önce gece acildeydik sen bizi aradın mı diyesim geldi de neyse eşim üzülür diye sustum yaş aldıkça insan daha çok trip atıyor ne hikmetse
Canım çok geçmiş olsun, kendi doktorun yorumlasın panik yapma. Inşallah tekrar yaşamazsın böyle bir şey. Bir araştır ama limon tansiyonu düşürüyor ani çıkmalarda bir bardak suya birazcık limon sıkıp içebilirsin. Belirtin sadece çarpıntı mıydı?Kızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
Kafa aşağı durmasının nesi normal değilmiş ben yaklaşık bir ay önce ayrıntılıya girdim o zaman baş geliş demişti ve geçen hafta kendi doktorumda da baş geliş görünüyordu ve ikisi de bunu bir sorunmuş gibi söylemedi. Magnezyum da tansiyona iyi geliyor demişti doktorum aklında bulunsun, çok çok geçmiş olsunKızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
Çok geçmiş olsun kuzum . Detaylıya gireceksin diye mi stres yaptın. Neden böyle oldu anidenKızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
Sakin olmaya çalışıyorum kuzum. Ama doktor daha da gerdi sağolsun. Yarın kendi doktoruma gideceğim olmadı orada çıkıp başkasına daha giderim. İnşallah kötü birşey duymamaman kuzu dikkatli ol sakin kalmaya çalış içine sinmediyse başka doktora git
Kuzum eşimde dayadı suyu su iç bol bol diye. Tuzlu da yemiyordum halbuki ve en son kahvaltı yapmıştım 2.5 gibiÇok şükür canımBebek pozisyon değiştirebilir onu kafana takıp kendini kötü düşüncelere şartlama bebek ters diye doğum olacak diye bir durum yok saçmalamış. Ama tansiyon için sakin kalıp dinlenmen gerek panik nabzı ve tansiyonu daha da arttırır. Sürekli de ölçme o da panikletir 1 saatte bir ölç not al. Tuz yeme şuan bol bol su iç. Kalp çarpıntısı yapmamaya çalış nabız artarsa tansiyonda artar çünkü. Yatar pozisyonda dinlen. Ölçüm yaparken de aynı koldan yaparak ölçümünü al oturur vaziyette ölç, ölçüm bitene kadar konuşmadan hareketsiz kalarak ölçümü tamamlamanı tavsiye ederim
Bence de saçmaladı. Sonra eşim sordu bebek iyi mi diye bebekte anormallik yok dedi. Garip bir doktordu. Evet hastanede hiç sakinleşemedim tir tir titredim korkudanBebeğin pozisyonuyla ne alakası var gerçekten saçmalamış. Kaldı ki şu haftada balık gibiler dönüp duruyorlar. Sen panik olduğun için yükseliyor bence, kendini rahatlatmaya çalış canım.
Çok şükür iyi kuzum inşallah da iyi olurAcil hep saçmalıyor canım ondan boş ver dediklerini..iyi yaptın kalmadın orda.daha çok stres olucaktın.Evde aletin var ne güzel işte ölç hep takip et ama çok sık sık bakma o bile stres yaratıyor..Gebeyiz tansiyon düşede bilir kalkada bilir..bebiş en önemli iyi çok şükür.
Sağol kuzum. Allah kimseye yaşatmasın. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama bunun için de tam iyi bir gün değil bugünCanım çoook geçmiş olsun. Bak ne güzel bebiş iyi. Kendini sakinleştirmeye çalış. Meditasyon falan yap olmadı. Düşünmemeye çalış.
Canım benimde akşamları özellikle şişiyor ve uyuşuyor ben yüzük falan çıkardım hepKızlar ödemi başlayanlar var mı? Ellerim davul gibi olmuş da merak ettim erken mi başladı acaba diye
Teşekkürler kuzum, inşallahÇok Geçmiş olsun canım, inşallah geçici biseydir
sabahları özellikle çokşişiyorum ben de yaKızlar ödemi başlayanlar var mı? Ellerim davul gibi olmuş da merak ettim erken mi başladı acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?