2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çoook geçmiş olsun. Bak ne güzel bebiş iyi. Kendini sakinleştirmeye çalış. Meditasyon falan yap olmadı. Düşünmemeye çalış.

Canım benim nasıl stres oldun öyle 16 ya çıkmış kıyamam sana sen bizim enerciimizsinn sakinleş bakiyim hemen senin yarın detaylin vardi dimi bence sen onu çok stres yaptın bu ara gruptada çok güzel şeyler konusulmadi etkilendin tabi kuzum benim. Benim kızda baş asagi duruyordu doktorum oyun pozisyonunda çok sever bebekler dedi. Sen bı sakinleş gecicek inşallah canimm

Her zamanki gibi acil ve saçmalıkları :) stres yaptıkça yükselmiştir kuzum . Bak eline buz al buzu bileklerine falan sür çok iyi gelcek güven bana :) yarın detaylın var annesiiiii bebişin için no panik :)

Çok sevindim canım benim. Darısı bana da inşallah
Amin canım inşallah darısı sana olsun kuzum dua edeceğim sana
Kızlar böyle sanki kalp çarpıntım var ya. Tansiyonumu ölçtüm büyük 130 olmuş. Hiç iş falan yapmadım ama evdeydim bugün
Canım benim çarpıntım var, genelde yüksek seyrediyor ama tansiyonum düşük çıkıyor, 13 9 olmasını istemiyor benim doktorum
Benim de sık sık çarpıntım oluyor, doktora gittiğimde sormayı düşünüyorum canim. Özellikle yemek yedikten ve üstüne bir şeyler içtikten sonra oluyor
Çarpıntı bende de var, durup dururken bile oluyor, alıştım artık
Canım çok geçmiş olsun, stres panik çok kötü ya benim çarpıntım bugün epey yükseldi detaylı da, doktor rahat ol bak bebeğin çok sağlıklı dedi
İnşallah daha iyi olursun, dinlen yediklerine dikkat et Birraz da sakin kalırsan daha iyi olacaksın inşallah
Ama ya herkeste kendini düşünüyor, boşver, birde senin zaten ikiz gebelik senin daha çok naz yapman gerekir

Canım çok geçmiş olsun, kendi doktorun yorumlasın panik yapma. Inşallah tekrar yaşamazsın böyle bir şey. Bir araştır ama limon tansiyonu düşürüyor ani çıkmalarda bir bardak suya birazcık limon sıkıp içebilirsin. Belirtin sadece çarpıntı mıydı?

Kafa aşağı durmasının nesi normal değilmiş ben yaklaşık bir ay önce ayrıntılıya girdim o zaman baş geliş demişti ve geçen hafta kendi doktorumda da baş geliş görünüyordu ve ikisi de bunu bir sorunmuş gibi söylemedi. Magnezyum da tansiyona iyi geliyor demişti doktorum aklında bulunsun, çok çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun kuzum . Detaylıya gireceksin diye mi stres yaptın. Neden böyle oldu aniden çok az limonlu su içip dinlen haftasonu güzelce.

Kızlar idrarda protein kaçağı varmış kaç olduğunu da söyledi de unuttum. Yarın itibariyle pazar sabaha kadar idrar toplayıp götüreceğim. Bu gebelik zehirlenmesi başlangıcı diye geçiyormuş. Sakin kalmaya çalışıyorum. Ama hastanede hiç kalamadım sakin. Eve geldim duş aldım şimdi 129-90. 14-9 olursa hemen gel dedi doktor

aman kuzu dikkatli ol sakin kalmaya çalış içine sinmediyse başka doktora git
Sakin olmaya çalışıyorum kuzum. Ama doktor daha da gerdi sağolsun. Yarın kendi doktoruma gideceğim olmadı orada çıkıp başkasına daha giderim. İnşallah kötü birşey duymam

Kuzum eşimde dayadı suyu su iç bol bol diye. Tuzlu da yemiyordum halbuki ve en son kahvaltı yapmıştım 2.5 gibi

Bebeğin pozisyonuyla ne alakası var gerçekten saçmalamış. Kaldı ki şu haftada balık gibiler dönüp duruyorlar. Sen panik olduğun için yükseliyor bence, kendini rahatlatmaya çalış canım.
Bence de saçmaladı. Sonra eşim sordu bebek iyi mi diye bebekte anormallik yok dedi. Garip bir doktordu. Evet hastanede hiç sakinleşemedim tir tir titredim korkudan

Reactions: The
Çok şükür iyi kuzum inşallah da iyi olur bilmiyorum neden böyle oldum. Ama hastanede hiç düşmeyeceğini de biliyorum. Çünkü ne zaman orada beklesem benim tansiyonum çıkıyor. Bugün ekstraydı ama tir tir titredim orada yatarken bile

Canım çoook geçmiş olsun. Bak ne güzel bebiş iyi. Kendini sakinleştirmeye çalış. Meditasyon falan yap olmadı. Düşünmemeye çalış.
Sağol kuzum. Allah kimseye yaşatmasın. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama bunun için de tam iyi bir gün değil bugün stresliydim zaten tüm hafta doktora gideceğim diye ama bugün de evdeydim iş bile yapmadım hep yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…