- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Panik yapma kuzum hiç . Hemen müdahale ederler zaten orada . Sağlıcakla gelirsin evineŞimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldum
Benim kv kp ikilisi de özellikle cuma günleri aranmak istiyor . Ben de alışmasınlar diye 2 yıldır hiçbir cuma aramadımHayır bir de komik olan eşim o kadar alışmış ki anasının huyunu biliyor aradığı gibi telefonu bana veriyor ki hep ben konuşayım yahu kadın seni soruyor konuş diyorum kaçıp gidiyor odadansonra kv diyor ki bizi hiç aramıyorsunuz.. oysaki eşime 2 günde bir anneni ara trip atıyor diyorum tamam diyip geçiştiriyor napayım 35 yaşındaki adamı bağlayıp zorla oturtup mu konuşturayım ama gelin görün ki yine aramadık diye suç bana kalıyor..
geçmiş olsun canım stres de yükseltir kendini biraz sakinleştirmeye çalışŞimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldum
Ayy güzel taktik alıştırmamak önemliBenim kv kp ikilisi de özellikle cuma günleri aranmak istiyor . Ben de alışmasınlar diye 2 yıldır hiçbir cuma aramadım
Panik yapma canım güzel haberlerle gel inşallahŞimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldum
E kuzum baktım çünkü onlarla ilgili olan bir şeyi eşime dert yandığım zaman ‘’ ya onlar öyle değişmiyorlar napayım’’ diyor . Onlar öyleyse ben de böyleyimAyy güzel taktik alıştırmamak önemli
Kuzum gebelikte oluyor çarpıntı tansiyon yoksa bile oluyor malesef yüzüne boynuna soğuk suyla yıka gecicek canımKorku stres anında falan oluyordu kuzum. Ama bugün evdeydim yani birşey de yapmadım ki
Sakin ol canım panik yapınca daha çok kalkıcak doktorun izin verseydi limonlu su günde 1 defa içsen kalkmazŞimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldum
Aslında yüksek değil ama normal günlük tansiyonu düşük seyirde gidiyorsa yüksek gelmiştir arkadaşa130 çok mu yüksek onu da bilmiyorum aslinda şu tansiyondan hiç anlamıyorum inşallah normale döner canım
Haydaa ne oldu yaŞimdi ölçtüm tekrar 135/90. Acile gidiyoruzpanik oldum
Aslında normal tansiyon 12 ye 8130 çok mu yüksek onu da bilmiyorum aslinda şu tansiyondan hiç anlamıyorum inşallah normale döner canım
Çooook güzelmişşşşKızlar bebek arabamız geldiiiiiiölüyorum aşkımdan bayıldım Eki Görüntüle 3340748 Eki Görüntüle 3340750
kuzu nasıl oldunKızlar böyle sanki kalp çarpıntım var ya. Tansiyonumu ölçtüm büyük 130 olmuş. Hiç iş falan yapmadım ama evdeydim bugün
Ne zaman gidiceksin canim doktora tekrarÇok sevindim canım benim. Darısı bana da inşallah
Kızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
Çok şükür canımKızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
Pazar gideceğim nasipse canım. Salı da detaylim var inşallah güzel haberler alırımNe zaman gidiceksin canim doktora tekrar
Bebeğin pozisyonuyla ne alakası var gerçekten saçmalamış. Kaldı ki şu haftada balık gibiler dönüp duruyorlar. Sen panik olduğun için yükseliyor bence, kendini rahatlatmaya çalış canım.Kızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
Acil hep saçmalıyor canım ondan boş ver dediklerini..iyi yaptın kalmadın orda.daha çok stres olucaktın.Evde aletin var ne güzel işte ölç hep takip et ama çok sık sık bakma o bile stres yaratıyor..Gebeyiz tansiyon düşede bilir kalkada bilir..bebiş en önemli iyi çok şükür.Kızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?