2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim kv kp ikilisi de özellikle cuma günleri aranmak istiyor . Ben de alışmasınlar diye 2 yıldır hiçbir cuma aramadım

130 çok mu yüksek onu da bilmiyorum aslinda şu tansiyondan hiç anlamıyorum inşallah normale döner canım
Aslında yüksek değil ama normal günlük tansiyonu düşük seyirde gidiyorsa yüksek gelmiştir arkadaşa
Rabbim şifasını versin insaAllah

Reactions: The
130 çok mu yüksek onu da bilmiyorum aslinda şu tansiyondan hiç anlamıyorum inşallah normale döner canım
Aslında normal tansiyon 12 ye 8

Ancak normalde düşük ise çok ve birden bu kadar yükske gördü ise belki paniklemiştir. 13-9 çok hafif minik yüksek ama içi rahatlar gitsin bakalım ne diyecekler.

Kızlar tek tek etiketleyemedim. Geldim ki panikten tansiyon daha yüksek 16lara çıktı . Sakinleştiremiyorum kendimi. Duymadan rahatlayamayacağımı da biliyorum. Sonra çok şükür duydum 13e geri düştü. Yine de istemediğimiz bir tansiyon dedi. Yatış verip tansiyon takibi önerdi ama ben burada daha çok stres olduğum için evde kendim ölçmek istedim. İmza karşılığı tamam dedi 14-9 olursa beklemeden geliyorsun dedi. Kalsam daha kötü olacağım için kalamıyorum. Tir tir titredim görene kadar zaten. Bir de kafa aşağı duruyor normal değil bu tarzı konuştu ama bence oralarda biraz saçmaladı. Stresten dönmüştür belki falan diyor. Yeri iyi aşkında diyor. Garip bir doktorda. Çok gerildim. Yarın kendi doktoruma gideceğim zaten. Tüm kan idrar tahlillerime de bakıldı

aman kuzu dikkatli ol sakin kalmaya çalış içine sinmediyse başka doktora git

Çok şükür canım Bebek pozisyon değiştirebilir onu kafana takıp kendini kötü düşüncelere şartlama bebek ters diye doğum olacak diye bir durum yok saçmalamış. Ama tansiyon için sakin kalıp dinlenmen gerek panik nabzı ve tansiyonu daha da arttırır. Sürekli de ölçme o da panikletir 1 saatte bir ölç not al. Tuz yeme şuan bol bol su iç. Kalp çarpıntısı yapmamaya çalış nabız artarsa tansiyonda artar çünkü. Yatar pozisyonda dinlen. Ölçüm yaparken de aynı koldan yaparak ölçümünü al oturur vaziyette ölç, ölçüm bitene kadar konuşmadan hareketsiz kalarak ölçümü tamamlamanı tavsiye ederim

Bebeğin pozisyonuyla ne alakası var gerçekten saçmalamış. Kaldı ki şu haftada balık gibiler dönüp duruyorlar. Sen panik olduğun için yükseliyor bence, kendini rahatlatmaya çalış canım.

Acil hep saçmalıyor canım ondan boş ver dediklerini..iyi yaptın kalmadın orda.daha çok stres olucaktın.Evde aletin var ne güzel işte ölç hep takip et ama çok sık sık bakma o bile stres yaratıyor..Gebeyiz tansiyon düşede bilir kalkada bilir..bebiş en önemli iyi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…