- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Yok kuzum yarık dudak zaten detaylı da tespit ediliyor olsaydı soylerdi doktorun bebeğin su yutma problemi olsaydı da mesane de idrar goremezdi detaylı da mesanede su gördüğüne göre çocuk su yutuyor görmese mutlaka ama mutlaka söylerdi çünkü amniyotik sıvı bebeğin idrarından oluşuyor bebek çişini yapıyor geri yutuyor o yuttuğunu tekrar idrar olarak çıkarıyorBenim ilaclarım var yukarda yazdım acaba diyorum yarım dudakmı yutma sorunumu çocuğum yaşıyor ve ya vardısa detaylıda görünmüyormu..hepsi temiz çıkmıştı çünkü.Nst çekildi ben hep diyorum ya zor yürüyüyorum demekki doktor ondan istemiş ama cevabları bilmiyorum.Şeker ilk defa yaptırdim
Öylemi okuyunca hemen ağladımYarık dudak detaylida tespit ediliyor kuzum sen demistin zaten yüzünü de gördük diye detaylida üst damak dudak alt damak dudak inceleniyor
Yani doktor olmuş ama insan değil hiçbiri. Hamile be karşında ağlayıp titreyen birini sakinleştirmek yerine neden böyle yaparsın kiGüvenme zaten ve onun yorumuna göre de hareket etme canım. Gerçekten bunu defalarca yaşadım, felaket tellalı gibiler hiç iyisine denk gelmedim resmen.
En kötü sonuçlarını alır bir perinatoga gider birde ondan bir görüş alırsın.Bilmiyorum canım sözünü dedi sonra bana diyor bak oğlun gülüyor hiç cocuguma bakamadım bile..o zaman ben fetal yaptırınca hiç öyle konuşmuyordu ver diyordu kesin cevab alıcan diyordu temiz çıkıncada rahatlamiştım
İnşallah kuzum0.7 çıkmış benimde şimdi e nabızdan baktım birde YouTube da Kağan Kocatepe var onu da dinlemiştim oda beslenmeden demişti çok üzerinde durmadılar doktorlar inşallah senin de böyle ciddi olmayan bir şeydir canım benim
İnşallah Diyarbakır a gerek kalmaz kuzumCanım Diyarbakır iyi sağlık konusunda, inşallah hiç gerek kalmazda, olursa da gözetim altında hiç birşey olmaz Allahın izniyle gönlünü ferah tutmaya çalış, tansiyon stres sıkıntı yaptıkça daha da yükseliyor, benimde çarpıntım oluyor, dün detaylı da doktor da dedi hemen fark etti çarpıntıyı, detaylı dan sonra yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz
Rabbim güzel sonuçlar çıkarsn canım, inşallah hiç birşey çıkmayacak
Haklısın hemen maşallahlarımızı koyalım
Hepimiz güzel haberler alalım
Oyle tabi kuzum google yazip okuma sakin orda herseyi cok abartiyolarAmin inşallah kuzum inşallah12 buçukta. Sonuçlarımı ona da göstercem bakalım ne diyecek. Olmadı çevre illere giderim
İnşallah doktor da sorun yok desin de rahatlayayımAz kaldı, ohh düşmüş çok şükür bence gayet iyisiniz kuzum sen sadece panik ve stresten böyle oldun bebisinde keyfi yerinde maşallah tekmelesin de annesine iyiyim desin
Canım sen dedin ya sürekli meyve yiyorum onu mutlaka soyle doktoruna meyvede çok şeker var belki ondan olmustur arkadasin dedigini gibi beslenme şeklini düzelt kuzumİnşallah kuzuminşallah seninki gibi bir yorum yapar. Ama dün bu değerler ölçüldüğünde pek de bi şey yememiştim sadece kahvaltı
Tamam kuzum söylicem. Ama bana diğer doktorum demişti ki yemek yiyemiyorum diye tamam meyve ye yeter demiştiCanım sen dedin ya sürekli meyve yiyorum onu mutlaka soyle doktoruna meyvede çok şeker var belki ondan olmustur arkadasin dedigini gibi beslenme şeklini düzelt kuzum
Bencede görerdi doktor şimdi yine resmini verdi dudaklarına dikkatlı bakıyorum insanlar boşunamı detaylıya giriyorYok kuzum yarık dudak zaten detaylı da tespit ediliyor olsaydı soylerdi doktorun bebeğin su yutma problemi olsaydı da mesane de idrar goremezdi detaylı da mesanede su gördüğüne göre çocuk su yutuyor görmese mutlaka ama mutlaka söylerdi çünkü amniyotik sıvı bebeğin idrarından oluşuyor bebek çişini yapıyor geri yutuyor o yuttuğunu tekrar idrar olarak çıkarıyor
Sende rahatla kuzum bebeğin gayet iyi Allah'ın izniyle boşuna strese girmeÖylemi okuyunca hemen ağladımeşim o kadar rahat bana diyor bir şeyi yok çocuğun
En kötü sonuçlarını alır bir perinatoga gider birde ondan bir görüş alırsın.
Tamam kızlar şimdi yine kan vericem sonra yine beklicem merak ediyorum cevabları bitirdi beni doktor sözüyleSende rahatla kuzum bebeğin gayet iyi Allah'ın izniyle boşuna strese girme
Kuzum olur mu sadece meyveyle çocuklar artık 3 ayı geçti. İlk 3 ay anneden çekiyor anne yiyemese bile ama artık büyüdüler vitamin alman lazım besinden hem sana hem çocuğa gidecek artık ona göre düzelt kuzum beslenmeniTamam kuzum söylicem. Ama bana diğer doktorum demişti ki yemek yiyemiyorum diye tamam meyve ye yeter demişti
Omron öneririm güvenli ölçüm yapıyor ,1 seneden fazla bizde var annemlere alırken bizde de bulunsun ihtiyaç olur diye almıştım,memnunlarKızlar bizim evde tansiyon aleti hala yok . Ama ara ara başıma felaket ağrılar girdiği için artık alayım diyorum bende .. sizler hangisini kullanıyorsunuz ??
O zaman çok yüksek ihtimalle aynı durum var canım doktor benim diğer kan değerlerime de baktı ve sen aç geziyorsun demişti bende meyve peynir tost gibi şeyler yiyebiliyorum hala düzelmedi iştahım maalesefİnşallah kuzuminşallah seninki gibi bir yorum yapar. Ama dün bu değerler ölçüldüğünde pek de bi şey yememiştim sadece kahvaltı
geçmiş olsun canımKızlar idrarda protein kaçağı varmışkaç olduğunu da söyledi de unuttum. Yarın itibariyle pazar sabaha kadar idrar toplayıp götüreceğim. Bu gebelik zehirlenmesi başlangıcı diye geçiyormuş. Sakin kalmaya çalışıyorum. Ama hastanede hiç kalamadım sakin. Eve geldim duş aldım şimdi 129-90. 14-9 olursa hemen gel dedi doktor
kuzumm sende hiç canını sıkma Rabbim çaresiz dert vermesinTamam kızlar şimdi yine kan vericem sonra yine beklicem merak ediyorum cevabları bitirdi beni doktor sözüyle
Ben zaten canım sezeryan istiyorum yeterki sıkıntı bir tek bu olsun..benim kardeşiminde suyu fazlaydı kendi doğurdu sadece kızında tansiyon oldu tedaviyle geçti gitti sağlam kızı var şimdi MaşAllahCanım benim ilk gebeliğimde de suyu fazlaymış ama doktor gebeyken söylemedi hiç doğumda farkettiler. Ne çok suyu varmış dedi doktor ve bunu suyumu patlattığında görmüştü. Tek sıkıntısı doğum biraz zor olmuştu bebek aşağı inmek istememişti bir türlü ve bunu işte suyun çok olmasına bağladılar. Suyumu patlattiktan sonra hemen doğurdum ama. Onun dışında hiçbir sıkıntısı yoktu oğlumun ve doğumunun. Korkma inşallah bir şey olmayacakNiqu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?