2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok kuzum yarık dudak zaten detaylı da tespit ediliyor olsaydı soylerdi doktorun bebeğin su yutma problemi olsaydı da mesane de idrar goremezdi detaylı da mesanede su gördüğüne göre çocuk su yutuyor görmese mutlaka ama mutlaka söylerdi çünkü amniyotik sıvı bebeğin idrarından oluşuyor bebek çişini yapıyor geri yutuyor o yuttuğunu tekrar idrar olarak çıkarıyor

Güvenme zaten ve onun yorumuna göre de hareket etme canım. Gerçekten bunu defalarca yaşadım, felaket tellalı gibiler hiç iyisine denk gelmedim resmen.
Yani doktor olmuş ama insan değil hiçbiri. Hamile be karşında ağlayıp titreyen birini sakinleştirmek yerine neden böyle yaparsın ki

Reactions: The
En kötü sonuçlarını alır bir perinatoga gider birde ondan bir görüş alırsın.

İnşallah kuzum inşallah seninki gibi bir yorum yapar. Ama dün bu değerler ölçüldüğünde pek de bi şey yememiştim sadece kahvaltı

İnşallah Diyarbakır a gerek kalmaz kuzum bakalım doktor ne diyecek

İnşallah kuzum inşallah seninki gibi bir yorum yapar. Ama dün bu değerler ölçüldüğünde pek de bi şey yememiştim sadece kahvaltı
Canım sen dedin ya sürekli meyve yiyorum onu mutlaka soyle doktoruna meyvede çok şeker var belki ondan olmustur arkadasin dedigini gibi beslenme şeklini düzelt kuzum

Bencede görerdi doktor şimdi yine resmini verdi dudaklarına dikkatlı bakıyorum insanlar boşunamı detaylıya giriyor

Tamam kuzum söylicem. Ama bana diğer doktorum demişti ki yemek yiyemiyorum diye tamam meyve ye yeter demişti
Kuzum olur mu sadece meyveyle çocuklar artık 3 ayı geçti. İlk 3 ay anneden çekiyor anne yiyemese bile ama artık büyüdüler vitamin alman lazım besinden hem sana hem çocuğa gidecek artık ona göre düzelt kuzum beslenmeni

Kızlar bizim evde tansiyon aleti hala yok . Ama ara ara başıma felaket ağrılar girdiği için artık alayım diyorum bende .. sizler hangisini kullanıyorsunuz ??
Omron öneririm güvenli ölçüm yapıyor ,1 seneden fazla bizde var annemlere alırken bizde de bulunsun ihtiyaç olur diye almıştım,memnunlar

O zaman çok yüksek ihtimalle aynı durum var canım doktor benim diğer kan değerlerime de baktı ve sen aç geziyorsun demişti bende meyve peynir tost gibi şeyler yiyebiliyorum hala düzelmedi iştahım maalesef

Canım benim ilk gebeliğimde de suyu fazlaymış ama doktor gebeyken söylemedi hiç doğumda farkettiler. Ne çok suyu varmış dedi doktor ve bunu suyumu patlattığında görmüştü. Tek sıkıntısı doğum biraz zor olmuştu bebek aşağı inmek istememişti bir türlü ve bunu işte suyun çok olmasına bağladılar. Suyumu patlattiktan sonra hemen doğurdum ama. Onun dışında hiçbir sıkıntısı yoktu oğlumun ve doğumunun. Korkma inşallah bir şey olmayacak Niqu

geçmiş olsun canım

Tamam kızlar şimdi yine kan vericem sonra yine beklicem merak ediyorum cevabları bitirdi beni doktor sözüyle
kuzumm sende hiç canını sıkma Rabbim çaresiz dert vermesin Doktorlar kotuyu soylemek zorunda basta banada plasenta previa icin doktor kotu konusmustu dogugmda hayati riskten bahsetmisti sonrada soyluyorum cunku googleda daha kotusu yaziyo okumani istemiyorum o yuzden benden olabilecek seyleri duyman lazim diyodu keske hic olmasa ama sen gonlunu ferah tut hastaneden mutlu cikacaksin Allahin izniyle

Ben zaten canım sezeryan istiyorum yeterki sıkıntı bir tek bu olsun..benim kardeşiminde suyu fazlaydı kendi doğurdu sadece kızında tansiyon oldu tedaviyle geçti gitti sağlam kızı var şimdi MaşAllah

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…