Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sürekli düşünüp durma iyi olacak inşallahMalesef suyum yine fazla çıktı..bana diyor doktor ya şekerden yada yutma sorunu ola bilir bazen diyor genetikte çocukta sorun var hepsi çıkmıyor testlerde bunu deyince bittim ben zaten..nst çekildi testler yapıldı yeniden şekerden kan vericem..ona göre konuşucaz dedi
Amin canım diyete başlarım en kötüsü belki düzelir suyukuzumm sende hiç canını sıkma Rabbim çaresiz dert vermesinDoktorlar kotuyu soylemek zorunda basta banada plasenta previa icin doktor kotu konusmustu dogugmda hayati riskten bahsetmisti sonrada soyluyorum cunku googleda daha kotusu yaziyo okumani istemiyorum o yuzden benden olabilecek seyleri duyman lazim diyodu keske hic olmasa ama sen gonlunu ferah tut hastaneden mutlu cikacaksin Allahin izniyle
Amin canımÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sürekli düşünüp durma iyi olacak inşallah
Bundan bizde var, çocuklara kullanıyorum. Doğru ölçüm yapıyor, gayet memnunumKızlar unutmadan paylaşayım ateş ölçer geldi çalışıyor mu diye baktım ve ben beğendimBebek-Çocuk-Yetişkin olarak ayrılıyor siz seçiyorsunuz ben yetişkinde de bebekte de ölçtüm kendim de 10sn sürüyor ölçmesi evdeki diğer 2 3 dklik ateş ölçer ilede denedim aynı sonuc ama bebekte kullanılacağı için 10sn büyük lüks bence ve önceki ölçülen ateş diğer ölçmede görünüyor bu da güzel bir özellik kötü yani dün ben aldım akşam indirime girdi 85 tl zarardayım ama iadeyle uğraşamam
Çok iyi ateş ölçer ölçümü kolaylığı kesinlikle tavsiye ederim 6 sene önce almistm ilk kızımda çok memnun kullanıyordum ta ki ben temas kısmını dezenfekte edeyim sileyim derken o kısmı cikqrdm elektrik akşamına zar vermiştim bi daha daha uygun olduğu iicj temassız ateş ölçer almstkKızlar unutmadan paylaşayım ateş ölçer geldi çalışıyor mu diye baktım ve ben beğendimBebek-Çocuk-Yetişkin olarak ayrılıyor siz seçiyorsunuz ben yetişkinde de bebekte de ölçtüm kendim de 10sn sürüyor ölçmesi evdeki diğer 2 3 dklik ateş ölçer ilede denedim aynı sonuc ama bebekte kullanılacağı için 10sn büyük lüks bence ve önceki ölçülen ateş diğer ölçmede görünüyor bu da güzel bir özellik kötü yani dün ben aldım akşam indirime girdi 85 tl zarardayım ama iadeyle uğraşamam
Bende bundan aldım dün sipariş vermiştim gelir benimkide hafta içi inşallah bana da doktorum önermiştirKızlar unutmadan paylaşayım ateş ölçer geldi çalışıyor mu diye baktım ve ben beğendimBebek-Çocuk-Yetişkin olarak ayrılıyor siz seçiyorsunuz ben yetişkinde de bebekte de ölçtüm kendim de 10sn sürüyor ölçmesi evdeki diğer 2 3 dklik ateş ölçer ilede denedim aynı sonuc ama bebekte kullanılacağı için 10sn büyük lüks bence ve önceki ölçülen ateş diğer ölçmede görünüyor bu da güzel bir özellik kötü yani dün ben aldım akşam indirime girdi 85 tl zarardayım ama iadeyle uğraşamam
Ya sezaryende falan o suyu nasıl yapıyorlarCanım benim ilk gebeliğimde de suyu fazlaymış ama doktor gebeyken söylemedi hiç doğumda farkettiler. Ne çok suyu varmış dedi doktor ve bunu suyumu patlattığında görmüştü. Tek sıkıntısı doğum biraz zor olmuştu bebek aşağı inmek istememişti bir türlü ve bunu işte suyun çok olmasına bağladılar. Suyumu patlattiktan sonra hemen doğurdum ama. Onun dışında hiçbir sıkıntısı yoktu oğlumun ve doğumunun. Korkma inşallah bir şey olmayacakNiqu
Dişçi de ağıza koyulan hortum varya suyu çeken onun gibi birşeyle cekiyorlar diye biliyorum ameliyat hemsirelerimiz var onlar daha iyi bilir tabiYa sezaryende falan o suyu nasıl yapıyorlar
gerçekten çok yorucu o uyuşmayla uyandım resmen ama olacak o kadar yani sona yaklaşıyoruzAyy resmen uykular zehir olduuu şimdiden yaniiiuyuyamıyorum dön sola elim kolum uyuşuyor sağa dönüyorum yine ayniiii nerdeyse ağlicaktim sinirimden yaaa bu uyuşmalar çok erken değil mi yaaaa nasıl geçicek benim sadece elim ve kolumda oluyor eşimde gece ovalıyordu ellerimi ya kıyamam ama resmen 3 saatlik uykuylayımdır
Maşallah çok iyi olmuş. Ama madem normal doğum yapabilecekse neden sezaryen randevusu vermişti? Arkadaşın mi istemişti canımAy kızlaaaar yakın bir arkadaşıma pazartesi gününe sezeryan için randevu vermişti doktor . Azönce sancıları başlamış hastaneye gittiler hemen. Doğum gerçekleşmiş o kadar duygulandım ki
Evet canım. Arkadaşım kesinlikle normal doğum yapmayacağım diye tutturduMaşallah çok iyi olmuş. Ama madem normal doğum yapabilecekse neden sezaryen randevusu vermişti? Arkadaşın mi istemişti canım
Korkma korkma Allah yardım ediyor bir sekilde olup bitiyor. Anormal bir durum olmadığı müddetçe doğal doğum en güzeli diye düşünüyorum. Ertesi gün pat diye ayaktasin işte, sanki hamile kalan icinden kocaman bebek çıkaran sen değilmissin gibiEvet canım. Arkadaşım kesinlikle normal doğum yapmayacağım diye tutturduya ben normal doğum çok istiyorum ( tabi kızçem de isterse) ama gün yaklaştıkça korkmaya başladım
Zorlayacağım kuzum doktor da dedi, kaliteli ve sağlıklı ye diyeKuzum olur mu sadece meyveyle çocuklar artık 3 ayı geçti. İlk 3 ay anneden çekiyor anne yiyemese bile ama artık büyüdüler vitamin alman lazım besinden hem sana hem çocuğa gidecek artık ona göre düzelt kuzum beslenmeni
Benim de maalesef hala iştahım yokO zaman çok yüksek ihtimalle aynı durum var canım doktor benim diğer kan değerlerime de baktı ve sen aç geziyorsun demişti bende meyve peynir tost gibi şeyler yiyebiliyorum hala düzelmedi iştahım maalesef
Yaa senin ilk bebiş normal doğumdu o zaman. Tecrübeli hamile bulmuşken hemen sorayımKorkma korkma Allah yardım ediyor bir sekilde olup bitiyor. Anormal bir durum olmadığı müddetçe doğal doğum en güzeli diye düşünüyorum. Ertesi gün pat diye ayaktasin işte, sanki hamile kalan icinden kocaman bebek çıkaran sen değilmissin gibinasip olursa gerçekten tekrar normal doğum yapmayı isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?