2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sürekli düşünüp durma iyi olacak inşallah

Amin canım diyete başlarım en kötüsü belki düzelir suyu

Kızlar unutmadan paylaşayım ateş ölçer geldi çalışıyor mu diye baktım ve ben beğendim Bebek-Çocuk-Yetişkin olarak ayrılıyor siz seçiyorsunuz ben yetişkinde de bebekte de ölçtüm kendim de 10sn sürüyor ölçmesi evdeki diğer 2 3 dklik ateş ölçer ilede denedim aynı sonuc ama bebekte kullanılacağı için 10sn büyük lüks bence ve önceki ölçülen ateş diğer ölçmede görünüyor bu da güzel bir özellik kötü yani dün ben aldım akşam indirime girdi 85 tl zarardayım ama iadeyle uğraşamam

Eklentiler

• IMG_0142.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0139.webp
    23 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0140.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0141.webp
    74,9 KB · Görüntüleme: 56
Bundan bizde var, çocuklara kullanıyorum. Doğru ölçüm yapıyor, gayet memnunum

Çok iyi ateş ölçer ölçümü kolaylığı kesinlikle tavsiye ederim 6 sene önce almistm ilk kızımda çok memnun kullanıyordum ta ki ben temas kısmını dezenfekte edeyim sileyim derken o kısmı cikqrdm elektrik akşamına zar vermiştim bi daha daha uygun olduğu iicj temassız ateş ölçer almstk

Bende bundan aldım dün sipariş vermiştim gelir benimkide hafta içi inşallah bana da doktorum önermiştir

Ya sezaryende falan o suyu nasıl yapıyorlar

gerçekten çok yorucu o uyuşmayla uyandım resmen ama olacak o kadar yani sona yaklaşıyoruz

Ay kızlaaaar yakın bir arkadaşıma pazartesi gününe sezeryan için randevu vermişti doktor . Azönce sancıları başlamış hastaneye gittiler hemen. Doğum gerçekleşmiş o kadar duygulandım ki
Maşallah çok iyi olmuş. Ama madem normal doğum yapabilecekse neden sezaryen randevusu vermişti? Arkadaşın mi istemişti canım

Maşallah çok iyi olmuş. Ama madem normal doğum yapabilecekse neden sezaryen randevusu vermişti? Arkadaşın mi istemişti canım
Evet canım. Arkadaşım kesinlikle normal doğum yapmayacağım diye tutturdu ya ben normal doğum çok istiyorum ( tabi kızçem de isterse) ama gün yaklaştıkça korkmaya başladım

Reactions: The
Evet canım. Arkadaşım kesinlikle normal doğum yapmayacağım diye tutturdu ya ben normal doğum çok istiyorum ( tabi kızçem de isterse) ama gün yaklaştıkça korkmaya başladım
Korkma korkma Allah yardım ediyor bir sekilde olup bitiyor. Anormal bir durum olmadığı müddetçe doğal doğum en güzeli diye düşünüyorum. Ertesi gün pat diye ayaktasin işte, sanki hamile kalan icinden kocaman bebek çıkaran sen değilmissin gibi nasip olursa gerçekten tekrar normal doğum yapmayı isterim

Zorlayacağım kuzum doktor da dedi, kaliteli ve sağlıklı ye diye
O zaman çok yüksek ihtimalle aynı durum var canım doktor benim diğer kan değerlerime de baktı ve sen aç geziyorsun demişti bende meyve peynir tost gibi şeyler yiyebiliyorum hala düzelmedi iştahım maalesef
Benim de maalesef hala iştahım yok

Kızlar birde temassız Ateş ölçer almak istedim ben bu satıcı 100 tl kupon tanımlıyor bu ürüne tükenmediyse girip alın derimm gayet uygun

Eklentiler

• IMG_20231125_142211.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 49
Yaa senin ilk bebiş normal doğumdu o zaman. Tecrübeli hamile bulmuşken hemen sorayım ya ben o an halsizlikten ıkınamazsam falan diye çok korkuyorum bir de heyecandan ya kalbim durursa falan

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…