Geçmiş olsun cnm inşallah önemli birsey değildir inşallah önlemi alınacak birsydr bebis iyidir dua edelim iyi düşünelim iyi olun cnmMalesef suyum yine fazla çıktı..bana diyor doktor ya şekerden yada yutma sorunu ola bilir bazen diyor genetikte çocukta sorun var hepsi çıkmıyor testlerde bunu deyince bittim ben zaten..nst çekildi testler yapıldı yeniden şekerden kan vericem..ona göre konuşucaz dedi
Henüz hapşurunca kaçırma olayına geçmedim ama kusarken bende de oluyorduT tweeetyyy cansuuaaa takım pjamami giydimm ama bu sefer içine bişey giymedimmegersem ben kat kat giydim diye rahat edememisim ohh tiril tiril oldu tam dedim oo ben artık böyle dolaşırım kocam gelsin görsün hapsurdum ve altıma kacirdim asdhagahdh bünye hiç bir türlü şık olmayı kaldırmıyor Buarada ben artık hapsurunca altıma kacirmaya başladım lütfen yalnız değilsin diyiiinnn iyice babanneye bağladım
Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alacaksınMalesef suyum yine fazla çıktı..bana diyor doktor ya şekerden yada yutma sorunu ola bilir bazen diyor genetikte çocukta sorun var hepsi çıkmıyor testlerde bunu deyince bittim ben zaten..nst çekildi testler yapıldı yeniden şekerden kan vericem..ona göre konuşucaz dedi
12 buçukta kuzum. En son 128-78 çıktı şükürSaat kacta kontrolün canım, tekrar ölçtün mü sabah kalkinca tansiyon ne durumda
Ben günlük ped kullanıyorum canım. Sık sık değiştirdikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yada günlük pedin üzerine kağıt peçete de katlayıp koyabilirsinGünlük pedde kullanmak istemiyorum enfeksiyon yapıyor diyorlar napicam dışarda bilmiyorumfitil akiyor ya evet oda sinir bozucu bende bir hafta mantar için kullandım sabahları akıntı yapıyor
İnşallah kuzum inşallah rahatlamış çıkarım. Kötü birşey denince sakinleşemiyorum daCanım nşallah bugün detaylidan çok çok mutlu çıkarsın, sen yine de cihaz da varmış takip et canım tansiyonunu, bı iki kere yükselmeyle zararı olmaz ama takiple canım.
Ayyyy şu an bu yorumun bana ilaç gibi geldi. Kaç çıkmıştı kuzum sonucun? Benim 0.9 çıkmış baktık e nabızdan da. Tabi doktoruma soracağım. Acildeki doktora hiç güvenmedim
Amin amin amin kuzum
İnşallah hiçbir şey çıkmayacak kuzumMalesef suyum yine fazla çıktı..bana diyor doktor ya şekerden yada yutma sorunu ola bilir bazen diyor genetikte çocukta sorun var hepsi çıkmıyor testlerde bunu deyince bittim ben zaten..nst çekildi testler yapıldı yeniden şekerden kan vericem..ona göre konuşucaz dedi
İçini ferah tut canım inşallah bir şey çıkmayacak. Güzel haberlerini bekliyoruzMalesef suyum yine fazla çıktı..bana diyor doktor ya şekerden yada yutma sorunu ola bilir bazen diyor genetikte çocukta sorun var hepsi çıkmıyor testlerde bunu deyince bittim ben zaten..nst çekildi testler yapıldı yeniden şekerden kan vericem..ona göre konuşucaz dedi
Güvenme zaten ve onun yorumuna göre de hareket etme canım. Gerçekten bunu defalarca yaşadım, felaket tellalı gibiler hiç iyisine denk gelmedim resmen.Ayyyy şu an bu yorumun bana ilaç gibi geldi. Kaç çıkmıştı kuzum sonucun? Benim 0.9 çıkmış baktık e nabızdan da. Tabi doktoruma soracağım. Acildeki doktora hiç güvenmedim
0.7 çıkmış benimde şimdi e nabızdan baktım birde YouTube da Kağan Kocatepe var onu da dinlemiştim oda beslenmeden demişti çok üzerinde durmadılar doktorlar inşallah senin de böyle ciddi olmayan bir şeydir canım benimAyyyy şu an bu yorumun bana ilaç gibi geldi. Kaç çıkmıştı kuzum sonucun? Benim 0.9 çıkmış baktık e nabızdan da. Tabi doktoruma soracağım. Acildeki doktora hiç güvenmedim
dn bize diyodu ki sizde detaylıyı bekliyosunuz wjclspdkfm bende dedim yelekle o aynı sey değil biz dğnyanın masrafını yapıcazHahahaha allahimm bu bir mucize olmalı
Bende de yok yaa. Alsam iyi olacakKızlar bizim evde tansiyon aleti hala yok . Ama ara ara başıma felaket ağrılar girdiği için artık alayım diyorum bende .. sizler hangisini kullanıyorsunuz ??
Bana da 14-9 olursa gel dedi kuzum. Ben zaten giderken büyük 135di küçüğü hatırlamıyorum da
Sisiyor maalesefay doğumdan bir gün sonra aynaya bakınca kendimi nasıl güzel hissetmiştim. Ay yüzüm incecik olmuş diye
Canım Diyarbakır iyi sağlık konusunda, inşallah hiç gerek kalmazda, olursa da gözetim altında hiç birşey olmaz Allahın izniyle gönlünü ferah tutmaya çalış, tansiyon stres sıkıntı yaptıkça daha da yükseliyor, benimde çarpıntım oluyor, dün detaylı da doktor da dedi hemen fark etti çarpıntıyı, detaylı dan sonra yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyoruzAmin kuzum amin inşallahinşallah bugün doktorum rahatlatır. Olmadı beni sevk edeceklermiş Van a Diyarbakır a ya da Erzurum a
Rabbim güzel sonuçlar çıkarsn canım, inşallah hiç birşey çıkmayacakMalesef suyum yine fazla çıktı..bana diyor doktor ya şekerden yada yutma sorunu ola bilir bazen diyor genetikte çocukta sorun var hepsi çıkmıyor testlerde bunu deyince bittim ben zaten..nst çekildi testler yapıldı yeniden şekerden kan vericem..ona göre konuşucaz dedi
Haklısın hemen maşallahlarımızı koyalımGrubumuza gerçekten nazar değdi sanırımkızlar Allah'ın izniyle hepimiz sağ salim kucağımıza alacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?