2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Malesef suyum yine fazla çıktı..bana diyor doktor ya şekerden yada yutma sorunu ola bilir bazen diyor genetikte çocukta sorun var hepsi çıkmıyor testlerde bunu deyince bittim ben zaten..nst çekildi testler yapıldı yeniden şekerden kan vericem..ona göre konuşucaz dedi

Eklentiler

• IMG20231125093507.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 55
Geçmiş olsun cnm inşallah önemli birsey değildir inşallah önlemi alınacak birsydr bebis iyidir dua edelim iyi düşünelim iyi olun cnm

Henüz hapşurunca kaçırma olayına geçmedim ama kusarken bende de oluyordu

Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alacaksın
Ben fırsat buldukça gelip mesajları okuyup giderdim ne oldu sizlere böyle bu hafta sonu herkes güzelce dinlensin stres yapmayalım Allah hepimize güzel bir hamilelik ve doğum süreci nasip etsin

Ayy resmen uykular zehir olduuu şimdiden yaniii uyuyamıyorum dön sola elim kolum uyuşuyor sağa dönüyorum yine ayniiii nerdeyse ağlicaktim sinirimden yaaa bu uyuşmalar çok erken değil mi yaaaa nasıl geçicek benim sadece elim ve kolumda oluyor eşimde gece ovalıyordu ellerimi ya kıyamam ama resmen 3 saatlik uykuylayımdır

Günlük pedde kullanmak istemiyorum enfeksiyon yapıyor diyorlar napicam dışarda bilmiyorum fitil akiyor ya evet oda sinir bozucu bende bir hafta mantar için kullandım sabahları akıntı yapıyor
Ben günlük ped kullanıyorum canım. Sık sık değiştirdikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yada günlük pedin üzerine kağıt peçete de katlayıp koyabilirsin

Ayyyy şu an bu yorumun bana ilaç gibi geldi. Kaç çıkmıştı kuzum sonucun? Benim 0.9 çıkmış baktık e nabızdan da. Tabi doktoruma soracağım. Acildeki doktora hiç güvenmedim

Reactions: The
İnşallah hiçbir şey çıkmayacak kuzum

İçini ferah tut canım inşallah bir şey çıkmayacak. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ayyyy şu an bu yorumun bana ilaç gibi geldi. Kaç çıkmıştı kuzum sonucun? Benim 0.9 çıkmış baktık e nabızdan da. Tabi doktoruma soracağım. Acildeki doktora hiç güvenmedim
Güvenme zaten ve onun yorumuna göre de hareket etme canım. Gerçekten bunu defalarca yaşadım, felaket tellalı gibiler hiç iyisine denk gelmedim resmen.

0.7 çıkmış benimde şimdi e nabızdan baktım birde YouTube da Kağan Kocatepe var onu da dinlemiştim oda beslenmeden demişti çok üzerinde durmadılar doktorlar inşallah senin de böyle ciddi olmayan bir şeydir canım benim

Kızlar bizim evde tansiyon aleti hala yok . Ama ara ara başıma felaket ağrılar girdiği için artık alayım diyorum bende .. sizler hangisini kullanıyorsunuz ??

Reactions: The
Bana da 14-9 olursa gel dedi kuzum. Ben zaten giderken büyük 135di küçüğü hatırlamıyorum da

Sisiyor maalesef ay doğumdan bir gün sonra aynaya bakınca kendimi nasıl güzel hissetmiştim. Ay yüzüm incecik olmuş diye

Amin kuzum amin inşallah inşallah bugün doktorum rahatlatır. Olmadı beni sevk edeceklermiş Van a Diyarbakır a ya da Erzurum a
Canım Diyarbakır iyi sağlık konusunda, inşallah hiç gerek kalmazda, olursa da gözetim altında hiç birşey olmaz Allahın izniyle gönlünü ferah tutmaya çalış, tansiyon stres sıkıntı yaptıkça daha da yükseliyor, benimde çarpıntım oluyor, dün detaylı da doktor da dedi hemen fark etti çarpıntıyı, detaylı dan sonra yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz
Rabbim güzel sonuçlar çıkarsn canım, inşallah hiç birşey çıkmayacak
Grubumuza gerçekten nazar değdi sanırım kızlar Allah'ın izniyle hepimiz sağ salim kucağımıza alacağız inşallah
Haklısın hemen maşallahlarımızı koyalım
Hepimiz güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…