2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar çıktım. Çok şükür detaylım güzel geçti çok zor baktı çünkü bebek hem çok hareketli hem de sırtı dönüktü zorla döndürdü vs. Uzun sürdü. Ama çok şükür detaylıda hiçbir sorun çıkmadı. Sadece kafama takılan kilosu 22+6 bugün 426 gr çıktı. Ama sorun değil bu dedi. Tansiyondan da olabilir dedi yemediğin için de dedi. Bundan sonra düzenli tansiyon takibi yapacağım.

Cnm çok şukur çok sevındım bebişin iyi olmasına 22+2 ama sen kaç gun gerideydın cnm
Ultrasona göre kaç çıktı

Güzel beslen cnm, dıkkat et, meyve, kuruyemiş, pekmez tahin ye

Bnde doktordan geldım şimdi

Canımm çok sevindimm gözün aydın olsun bak bebiş iyi en önemlisi bence sen güzel bir beslenme ile bebise hemen kiloları aldirirsin hiç kafana takma muz ceviz kaşar çiğ kuruyemiş helva yemeye basla bak bir haftada bile fark eder inşallah zaten en önemlisi bebiş sağlıklı çok şükür

22+6 olmam lazım kuzum. Ama mesela kafa öyle karın bölgesi 21+2 dedi sanırım. 26-27 cm dedi. Geç döllenme 5 gün benim hesabıma göre kuzum ilişkiden yola çıkarak söylüyorum

Çok şükür kuzum. Meyveyi söyledim çok yeme ama ye dedi. Bebeğe kilo aldıracak şeyler yicem. Şu son 2 haftadır hiç iştahım yok benim. Resmen yiyemiyorum. He bir de crp çıkmıştı ya az da olsa ondan da olabilir bu protein kaçağı dedi. İltihap için ilaç verdi tansiyonu da takip etcez günlük

Yaa senin ilk bebiş normal doğumdu o zaman. Tecrübeli hamile bulmuşken hemen sorayım ya ben o an halsizlikten ıkınamazsam falan diye çok korkuyorum bir de heyecandan ya kalbim durursa falan
Ben ikinci günün sonunda doğurmuştum ama halsizlikten ikinamamak gibi bir şey yaşamadım tabiki insan yoruluyor ama bir an önce yavrunu kucağına alma isteği yeniden yeniden güç veriyor insana ve sonunda mutlu son olur yani inşallah bunları düşünmee

Geçmiş olsun canım ya iyi ki gidip baktırmışsın neden olurmuş ki? Preeklemsi olarak geçiyor sanırım adı

Evet kuzum sadece meyve ile olmaz artik hadi inşallah hepsi şifa olsun bebise yedikçe istahinda yerine gelir inşallah. Takip et bakalım inşallah dediğini gibi enfeksiyon kaynaklıdır ve tekrar etmez

Çok sevindim canım gözün aydın..bundan sonra yediklerine daha dikkat edersin inşallah

Çok şükür canım, benim bebeğimde ultrasona göre 2 gün geride, bana da sorun olmadığını söyledi, 21+5 420gr
Bende dikkat edeceğim yediklerime
Bundan sonra daha dikkat ederiz, sağlıkları yerinde olsun yeter ki

Geçmiş olsun canım ya iyi ki gidip baktırmışsın neden olurmuş ki? Preeklemsi olarak geçiyor sanırım adı
Evet kuzum adı o. Tam olarak teşhis koyamayız ama takip etcez dedi
Canım tuz ve yağ tamamen kes bu aşamada bence de bol su içmelisin tansiyon takibi yapmalısın düzenli
Öyle yapcam kuzum sağlıklı yicem. Bol da su içiyorum

Canım benimde bir bebek ile diğeri arasında 3-4 gün oynuyor önemli olan o değil ki önemli olan baş ölçümü ve göbek ölçümleri dona deyinle uyumlu mu değil mi ona bakıyorlar gerisi boş stres yapma boşuna

Bak benim ki 22+6 da 426 gram. Dedi zaten bir hafta 10 gün geri kilosu ama bunu sorun yapmayız dedi

Çok sevindim kızlar bebişlerinizin iyi olmasına benimdr detaylıma son 2 gün pazartesi giricem ve 1 aydır Ayza'mı görmüyorum o kadar özledim ki ne kadar büyümüstür hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah

Ohh Hadi çok şükür canım çok sevindim gözümüz aydın acildeki o doktora da gerçekten söyleyecek şey bulamıyorum doktor olmadan önce insanlara kişilik testi yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…