2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bizim evde tansiyon aleti hala yok . Ama ara ara başıma felaket ağrılar girdiği için artık alayım diyorum bende .. sizler hangisini kullanıyorsunuz ??
Evet, evet almakta fayda var, ben omron kullanıyorum canım, eşim medikalciden danışıp almış

12 buçukta kuzum. En son 128-78 çıktı şükür minnoşum da tekme atıyor iyi inşallah doktor beni rahatlatsın inşallah
Az kaldı, ohh düşmüş çok şükür bence gayet iyisiniz kuzum sen sadece panik ve stresten böyle oldun bebisinde keyfi yerinde maşallah tekmelesin de annesine iyiyim desin

Canım mecbur hareketsiz kaldığınızdan şeker çıkmış da olabilir , düzenli diyet ile düzeltirsin inşallah, kötüyü düşünüp yorma kendini inşallah , açlık seker kaç çıktı ?

Canım dur bakalım moralini bozma şimdilik şeker diye düşün. Allah korusun diğerini aklına bile getirme. Sakin kalmaya çalış. Gerçekten nazar değdi ya neler oluyor böyle çok üzülüyorum
Şeker sonuçlarına göre doktor hareket eder hemen diğer olasılıkları hiç hiç düşünme.
Komşumun oğlunun da hamilelikte suyu fazlaymış ne şeker nede çocukta sorun yok gayet sağlıklı bir oğlu var.

Kuzum gebelik şekeri var diye neden çocukta genetik sorun olsun sen üzme kendini biseyi yoktur kuzunun benim görümcemde su ikizi vardı eskiler öyle der çok çok fazla suyla doğum yaptı hatta suyu geldiğinde odadan çek çekle kaç tur temizlediler göl oldu oda, sapa sağlam çocuk yani bence alakası yok... Nst neden çektiler kuzum? Sen daha önce şeker yüklemesi yaptırdın mi ilk mi yaptiriyorsun

Reactions: The
Canım mecbur hareketsiz kaldığınızdan şeker çıkmış da olabilir , düzenli diyet ile düzeltirsin inşallah, kötüyü düşünüp yorma kendini inşallah , açlık seker kaç çıktı ?
Bu kadar kan verdim hatda yine vericem cevablarını bilmiyorum hepsini doktor söylicek.Beni şeker çok düşündürmüyor bana dedi çocukta genetik sorunda ola bilir yutma sorunundan dolayı su fazla ola bilir..ama en son dedi cevablardan sonra konuşucaz.

Benim kendi epilepsi ilaclarım var nöroloji doktorum dedi ola bilir çok nadir ama oluyor yarım dudak doğula bilir şimdi diyorum eğer öyleyse detaylıda görünmeye bilirmi şimdi doktorumada sorucam..çünkü fetal temiz detaylı temiz..şekeri umrumda bile diğil

Bende Furkan Kayabaşıoglu mu ne o doktorda görmüştüm adam çizmeyle girdi doğuma su çok fazla diye bebekte gayet saglikliydi bu doktorlara ne oluyor bilmiyorum felaket tellalı gibiler kaç gündür

Kuzum neden böyle hamile kadınları daha çok korkutuyor bu doktorlar ya hepsi psikopata bağlamış gibi manyak mi ne bunlar.. benim etrafımda kaç kişi fazla su olayi yaşadı hepsinin çocuğu sapa sağlam doktorum eğitimde söyledi fazla su olması sadece normal doğumda bebek için zorlayici dedi şekerden kaynakliysa da ona göre zaten ilacını ve diyetini vericek

Benim ilaclarım var yukarda yazdım acaba diyorum yarım dudakmı yutma sorunumu çocuğum yaşıyor ve ya vardısa detaylıda görünmüyormu..hepsi temiz çıkmıştı çünkü.Nst çekildi ben hep diyorum ya zor yürüyüyorum demekki doktor ondan istemiş ama cevabları bilmiyorum.Şeker ilk defa yaptırdim

Yarık dudak detaylida tespit ediliyor kuzum sen demistin zaten yüzünü de gördük diye detaylida üst damak dudak alt damak dudak inceleniyor

Bende Furkan Kayabaşıoglu mu ne o doktorda görmüştüm adam çizmeyle girdi doğuma su çok fazla diye bebekte gayet saglikliydi bu doktorlara ne oluyor bilmiyorum felaket tellalı gibiler kaç gündür
Evet evet benim görümcemde de öyle oldu herkes şoka girdi doktor suyu odada açtığına pişman oldu

Reactions: The
Bilmiyorum canım sözünü dedi sonra bana diyor bak oğlun gülüyor hiç cocuguma bakamadım bile..o zaman ben fetal yaptırınca hiç öyle konuşmuyordu ver diyordu kesin cevab alıcan diyordu temiz çıkıncada rahatlamiştım

Canım doktorun neden böyle genetik ihtimalini söylemiş illaki korkutacaklar ya. Sen sakince sonuçlarını bekle hiçbişeyi düşünme. Sonuçların temiz çıkacak Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…