2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bizim evde tansiyon aleti hala yok . Ama ara ara başıma felaket ağrılar girdiği için artık alayım diyorum bende .. sizler hangisini kullanıyorsunuz ??
Bende şiddetli baş ağrım olduğunda doktora gidip tansiyon baktırdığımda tansiyon yükselince aynı gün eve almıştım canım benim ki bu.

Ya çok şükür canım benim, yiyemedigin içindir canım, kilosu herturlu düzelir inşallah

Amin canım, darısı sana ve diğer bekleyen arkadaşlara olsun, hep güzel haberler duyalım, ben 2 hafta da 1 görüyorum
Yüzünü hiç saklamıyor benim minnoş, güzel güzel pozlar veriyor, seninde öyle olur inşallah

22+6 olmam lazım kuzum. Ama mesela kafa öyle karın bölgesi 21+2 dedi sanırım. 26-27 cm dedi. Geç döllenme 5 gün benim hesabıma göre kuzum ilişkiden yola çıkarak söylüyorum
Cnm sana ve Niqu ya ne oldu boyle, yazışmaları okuyamadım. Cnm bnımde detaylıda her organ aynı haftada değilki
Kafa başka haftada, kol uzunlugu başka. Raporda yazıyor ölçüler.
Bn zaten 3-4 gün gerıdeyim bılıyosun
Hee bu farklar uçurum degıl tabi ya sat haftasında ya da 4-5 gün geride, bu normal.

Ultrasona göre 21+2 de bebişim 420 gr idi. Senle aynı galıba.

Bnde dün 24 kasım okulda etkınlık vardı yoruldum. Ayakta kaldım. Akşam kasıklarda batma, sızlama oldu, aşağı baskı oldu, yattım uyudum erkenden.
Acaba enfeksıyondanmı yoksa normalmi bu ağrılar bilmiyorum. Bebiş her kıpırdadıkça agrı oluyordu. 17 gundur gtmemiştım doktora,eşim hazır evdeyken gideyim dedim.

Gittim, bebişte, plesentada bi sıkıntı yok, karnın yumuşak korkma dedı ama arada sertlesıyor işte. Sat 24+2 bugun ama 4 gun geriden 700 gr olmuş dedi. İdrar tahlılı yaptı ama bısey çıkmadı lokosit düşmüş. Tam detaylı degıldı tahlılı, sadece negatif-pozıtıf seklındeydı degerler.. Hrsey negatıf çıktı, sadece bol su içmiyorsun dedi.

Kafama takılan anestezi olayını konustum tamam genel anestezi yaparız dedi. Haftaya şeker yuklemesıne çagrdı.
Bn istemıyorum hocam dedim, rutin yapılması grek dedi. Pankreas ve karacıgerın güzel çalışıp çalışmadığını da gosterıyor dedi. Bılmıyorum gidermıyım. Çok gerekli gelmıyor acıkçası, oğlumda da yaptırmamştım

Kızlar şekerim çıkmadı şaşırdım ben başka testlerimde sorun yok..nst sancı görüküyor sordum erken doğum korkusu varmı hayır dedi işte dediğin sancıları göstermiş dinlen dedi..suyum için diyet yapıcaksın 1 hafta sonra yine çağırdı hep takipte olucaksın..sordum azala bilirmi diyeti yap azala bilir..başka dedim detaylıda dudakta sorun varsa görülmüyormu görülüyor dedi ama çok ufak sorunlar görülmez işte onu yeme bunu yeme meyveyi az ye..resmen aç kalıcam..kafamda o kadar soru varki..bu su neden fazla en sonda dedi biraz haraket et..dişim için rapor istedim şimdi sancın var diye yapamazsın diş dolğusunu..korkuyorum ya sancım çokalırsa her dediğini bir bir düşünerek kendimi bitirdim

Evet canım, büyük oğlum doğum sonuna kadar hep 1 hafta geriden geliyordu, geç döllenme yedi o da, ama şimdi maşallah tosun gibi
Maşallah kuzum. Benimki de geç döllenme aslında. İlişkiden dolayı biliyorum ben de bunu. İnşallah sağlıcakla devam etsin tansiyon korktuğumuz birşey dedi. Takibe göre rapor da verebilirmiş

Canım stres bebeğini daha da etkiliyor, dediklerini uygula bakalım suyun çokluğu neden olabilir bilmiyorum ama azlığının bazen normal olduğu gibi çokluğu da olabilir belki. Kafana takmamaya çalış bebeğin iyi çok şükür

Çok şükür iyi kuzum bebişin çok şükür benimki de iyi ama işte kilo biraz karıştırdı beni. 22+6 kuzum benim 426 gr

Kuzum nasıl bir diyet ki bu? Allah Allah şeker de çıkmamış nasıl fazla bu su acaba. Bana da bol su iç dedi klasik

Ya deseydi normal ola bilir diye bende şimdi takmazdım demediki.

ya kızlar bu şeker yüklemesi brnce yapılması gerekli bir şey. Bu şeker ailede varsa özellikle yaptırın ama zaten sadece gebelikte çıkabilrn bir ley de olabiliyor yaptırın bence. Çünkü çok tehlikeli Allah korusun eğer şeker varsa ve fark edilmezse sonuclsrı daha kötü olabilir.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…