- 26 Kasım 2022
- 3.461
- 4.615
- 63
Aynen canımO zaman başka bir sıkıntı da yoksa 4 hafta mantıklı senin için de canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımO zaman başka bir sıkıntı da yoksa 4 hafta mantıklı senin için de canım.
Seninki daha iyi çıkmış canımBana da 75 gram verdi canım . 90-120-137 çıktı bi ay sonra da kontrol dedi .
Anladım canım çok zor öyle beslenmek ama edicez yeterki sonuç iyi olsunİki doktora göründüm diğer gittiğim sporcu gibi beslen karbonhidrat ve şekeri kısıtla demişti
Doğru diyorlar ya doğar doğmaz gözler açık tavşan gibi bakıyorlarHahahah çok haklı bir serzenişannemde diyor çocuk doğunca 40 gün var mı yok mu anlamazdik öyle emer uyurdu bunların içine bişey kaçmış gibi zir zir agliyorlar
![]()
Kesinlikle ben de öyle düşündüm sen yazınca. Götüreceğim sabahları hemen bızzzt yapar yanıma alırımAfiyet şifa olsunokula bile goturebilirsin ara öğün olarak cok besleyici
HahahahDoğru diyorlar ya doğar doğmaz gözler açık tavşan gibi bakıyorlar![]()
Canım okudum mesajları da merak ettiğim şu bütün ölçümleri mı 21+2yi gösteriyor yoksa sadece kilosu mu? Ben 24. haftadayken boyu bacak uzunluğu kol boyu karnı baş çevresi hepsi 26yı gösteriyordu ama kilosu 26. haftaya göre zayıftı. Belki vücut yapısı ile de alakalı olabilir, nasıl yorumladıKesinlikle ben de öyle düşündüm sen yazınca. Götüreceğim sabahları hemen bızzzt yapar yanıma alırım
Çok güzel bir şey bu kardeşimin de böyleydi kimse yemesin ama sen yiyebilirsin şekerli şeyler demişti doktoru, tabii doktorun daha iyi yorumlar ama bence iyi bir sonuçKızlar herkesin şeker yüklemesinde yükselmiş beni hiç etkilememiş gibi sonuçlarımda. Açlık 93 1 saat sonra 96 2 saat sonra 73. 75 mg vermişti doktorum ama o kadar bir yükselme olmamasi normal mi
Yaaa ne kadar beceriklisin maşallah çok beğendimKizlaar bebişime battaniye işlemeye başladımbir tane el emeği bir şeyi olsun hatıra olarak saklar belki oğlum diye düşündüm
![]()
Yok kuzum mesela karnı ve kilosu. Kafası haftasında.Canım okudum mesajları da merak ettiğim şu bütün ölçümleri mı 21+2yi gösteriyor yoksa sadece kilosu mu? Ben 24. haftadayken boyu bacak uzunluğu kol boyu karnı baş çevresi hepsi 26yı gösteriyordu ama kilosu 26. haftaya göre zayıftı. Belki vücut yapısı ile de alakalı olabilir, nasıl yorumladı
Yaaaa muhteşemKizlaar bebişime battaniye işlemeye başladımbir tane el emeği bir şeyi olsun hatıra olarak saklar belki oğlum diye düşündüm
![]()
Anladım canım iyi bari bütün ölçümleri haftasından geride değil demek ki bebişin azıcık zayıfmış benim bebeğim gibi ama yemene rağmen böyleyse yapısı ile alakalı olabilir, benim doktorum bu konuda hiç kötü yorum yapmadı seninki de yapmamış hiç üzülme o yüzdenYok kuzum mesela karnı ve kilosu. Kafası haftasında.
Yok kuzum yiyemiyorum ben. Doktor da dedi ki ya yemediğin için ya da tansiyondan. Ama buna karar vermek için takip etcez önce dedi. Şimdi günde 7-8 kez tansiyon ölçeceğim ona göre bakılacak duruma. Ama bu olabilir dedi gelişim geriliği yok dediAnladım canım iyi bari bütün ölçümleri haftasından geride değil demek ki bebişin azıcık zayıfmış benim bebeğim gibi ama yemene rağmen böyleyse yapısı ile alakalı olabilir, benim doktorum bu konuda hiç kötü yorum yapmadı seninki de yapmamış hiç üzülme o yüzden![]()
kuzu tansiyon için sarımsak yemeye çalış güzel düşürüyorYok kuzum yiyemiyorum ben. Doktor da dedi ki ya yemediğin için ya da tansiyondan. Ama buna karar vermek için takip etcez önce dedi. Şimdi günde 7-8 kez tansiyon ölçeceğim ona göre bakılacak duruma. Ama bu olabilir dedi gelişim geriliği yok dedi
Aaaaa. Ama benim midemi çok kötü yapıyor soğan ve sarımsak. Hamilelikle yeni güncelleme bu da malesefkuzu tansiyon için sarımsak yemeye çalış güzel düşürüyor
Ben 5 tam ceviz yiyorum ama her gün değil aklıma geldikçeAvucunuzu çekip atar mısınız ya ne kadar yani avuç ben çok az yiyormuşum![]()