2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar ben şeker yüklemesi istememiştim. O zaman önce açlık şekerine, karnını doyurunca da tokluk şekerine bakarız demişti doktorum . Sonuçlar gayet güzel dedi ama şimdi e nabızdan baktım, açlık şekerim tokluk şekerimden daha yüksek. Çok saçma değil mi🤣

Kızlar ben şeker yüklemesi istememiştim. O zaman önce açlık şekerine, karnını doyurunca da tokluk şekerine bakarız demişti doktorum . Sonuçlar gayet güzel dedi ama şimdi e nabızdan baktım, açlık şekerim tokluk şekerimden daha yüksek. Çok saçma değil mi🤣
Canım kaç çıkmış değerler benim mesela açlık 78 çıkmış, doktor bir yorumda bulunmadı 🙄

Ben de öyle . Ama sabahın köründe çocuğum uyanacagi için keyifle oturamiyorum😁
Yaaa ben bir de 3 saatlik uykuylayim ama akşam bir enerji geliyor aynı zamanda bebişime de geliyor ikimiz de uyumuyorux yani sanki annee uyuma der gibi tekme atıyor 🙈😂😂

• Komik
Reactions: The
Yaaa ben bir de 3 saatlik uykuylayim ama akşam bir enerji geliyor aynı zamanda bebişime de geliyor ikimiz de uyumuyorux yani sanki annee uyuma der gibi tekme atıyor 🙈😂😂
Belki de uyu artık diye atıyordur ne dersin 😂

Kızlar şeker yüklemesi zamanında olanlara sesleniyorum yani 24+ haftadaki gebe arkadaşlarım, doktorunuz şeker yüklemesinden sonra bir sonraki muayene için kaçıncı haftada gelmenizi istedi
Benim doktorum rutin olarak 3 haftada 1 görmek istiyor canım. Bu geçtiğimiz salı şeker yüklemem yapıldı. Öncesinde de 3 hafta önce kontrolüm olmuştu. Yine 3 hafta sonra olacak

😂😂Dersim var okulda ondan kalktım ama galiba gitmicem
Belki yumurta yeme stresinden artmıştır birazdan tekrar ölçcem
Kuzum yiyemiyorsan şöyle dene , çünkü bende çok zorlanarak yiyordum böyle alıştım anca. Üstüne zeytinyağı ve limon sıkıyoruz . Tuz karabiber ekiyoruz . Zaten yumurta yumurtalıktan çıkıyor 😇😂

Kuzum yiyemiyorsan şöyle dene , çünkü bende çok zorlanarak yiyordum böyle alıştım anca. Üstüne zeytinyağı ve limon sıkıyoruz . Tuz karabiber ekiyoruz . Zaten yumurta yumurtalıktan çıkıyor 😇😂
Offf bu yumurta neden faydalı ya hiç anlamıyorum 😂😂😂 denim öyle. Tuzsuz tabi 😂 neyse şükür düştü şimdi 🙏 124-65 olmuş

Offf bu yumurta neden faydalı ya hiç anlamıyorum 😂😂😂 denim öyle. Tuzsuz tabi 😂 neyse şükür düştü şimdi 🙏 124-65 olmuş
Oh şükür kuzum 😍 Hahahah tuz ekleticem bir de ayyy ayılamadım demek ki hala 😂 kız o kadar güzel yağmur yağıyor ki dışarıda tam uyku havası. Ama zerre uykum yok şaka gibi. Yatakta dönüyorum sürekli 😂 ama zorlucam kendimi uyucam ya. Yoksa yarın çok pişman olurum😂

Oh şükür kuzum 😍 Hahahah tuz ekleticem bir de ayyy ayılamadım demek ki hala 😂 kız o kadar güzel yağmur yağıyor ki dışarıda tam uyku havası. Ama zerre uykum yok şaka gibi. Yatakta dönüyorum sürekli 😂 ama zorlucam kendimi uyucam ya. Yoksa yarın çok pişman olurum😂
Burada da yağmur yağıyor tam tam uyku havası. Sonra böyle battaniye altında film havası 🥰❤️ yağmurda evde olmak çok güzel bence ❤️❤️ zorla kuzum zorla. Benim minnoş da uyanık tekmeler atıyor 😂

Back
X