2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben bu kadar yesem çöp gibi gezerim etrafta

Benim resmen kurtaricim olmuştu ilk hamileliğimde
Aa gerçekten mi nasıl kullandın anlatabilir misin canım çünkü çok yorum gördüm bazıları çok memnun bazıları işe yaramadığını yazmış mesela ekstra göğüs kremi de almalı mıyız seni bulmuşken tecrübelerini öğrenmek isterim

Reactions: The
Şeker yüklemesine bana da gerek yok dedi doktorum ama benim açlık kan şekerim alt sınırda çıktı o yüzden gerek yok dedi doktorum

Canım ben baya araştırmıştım, gümüş kalkan kullanırken krem kullanılmıyor. Sanırım etkisini azaltıyor çünkü. Ben doğumdan bir süre önce kullanmaya başladım, günde birkaç saat takarak başlamıştım. Zaten bence rahatsızlık veren bir şey değil. Doğumdan sonra da hep takılı durdu, bebeği emzirecegim zaman normal çıkarıp emzirdim geri taktım. Meme uçlarını yumuşak nemli tutup yara olmasını önlüyor. Yani çok şükür yara olmadan atlattım o süreci. Birkaç ay kullandim sanırım. Çevremde herkes deli dehşet yaralar çektiler annem dahil. Yani ben çok faydalandım, inşallah herkes için böyle olur

Ah ah benim.her iki gebeliğim de De ne kullandimsa parçalandı kanadı 1 aylık süreç geçtikten sonra alıştı yoksa 2.5 yaşa kadar emziremezdim bana.ne krem ne kalkan fayda etti edenlere çok seviniyorum açıkçası

Canım kafamdaki soru işaretleri gitti ben de alacağım o zaman çok teşekkür ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…