2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Şifa olsun kuzulara
Avakadoooo :) sabahları mutlaka yarım avakadoyu ezip içine yarım limon sıkıp birazcık tuz ekip ekmeğin üstüne sürüyorum çok güzle oluyor
Ben birazda karabiber ekliyorum
Ekmeğe sürmeden yiyorum ben şifa olsun

Avakadoooo :) sabahları mutlaka yarım avakadoyu ezip içine yarım limon sıkıp birazcık tuz ekip ekmeğin üstüne sürüyorum çok güzle oluyor
Ben avokado ve yumurta haşlamasını ezip ekmeğe sürüp yiyorum ya da avokado ve peyniri ezip ekmeğe sürüyorum sade limonlayıp yiyemiyorum

İkiz hamişler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ben sadece demir kullanıyorum feroglobin ama yeterli gelmiyor gibi hissediyorum.

Şifa olsun kuzulara

Ben birazda karabiber ekliyorum
Ekmeğe sürmeden yiyorum ben şifa olsun

Ayy hepimizin bebişlerine şifa olsuuun

Ben avokado ve yumurta haşlamasını ezip ekmeğe sürüp yiyorum ya da avokado ve peyniri ezip ekmeğe sürüyorum sade limonlayıp yiyemiyorum
Limonla daha hafif geliyor bana ayy acıktım bak yine

Ooo süpersin bebise löp löp et olsun

Cnm walla yanlış anlama ama bunlar bna göre dıyet yemeği sen bnim kahvaltımı, arada yedıklerımı, meyve tabagımı, bak örnek pazar günü menüm.

Bugun kahvaltıda aklına gelcek çoğu sey, soğanlı yumurta, pekmez, kaşar, salatalık, peynir, kaymak, kızartma vs.

Öğlen yemek yapamadım lahmacun ayran soyledık, 2 lahmacun, akşam üstü ceviz, kuruyemiş ve çay demledim, arasan 2 saat sonea 1 elma 2 muz 1 mandalina..
Tatlısız asla olmaz 2 dilim revani

Çokta sağlıklı şeyler degıl bazıları ama dayanamıyorum işte her gun Bi çıkolata.
2-3 güne bir cips, biskuvı..

Kızlar gümüş göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz sizce almalı mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…