Ben geçen hafta başladım yemeye. Aklıma geldikçe midem bulanıyordu etten ama bir gün canım çok istedi. Hadi deneyelim dedik eşimle. Bonfile aldı küçük parça, hani ağzıma sinir falan gelmesin löp et olsun diye. Valla yedim lezzetli de geldi. Ceviz çok sevdiğim halde içim almıyordu kaç aydır ona da bu hafta başladım. Kuru incir içerisine ceviz koyup tüketiyorum şimdi. Geçen hafta yumurta da yemeye başladım her sabah yiyiyorum. Ama ben hiç zorlamadım kendimi. Midem bulanıyorsa yemiyorum. Böylece o yiyecekten tamamen tiksinmenin önüne geçiyorum. Yeşillik tüketiyorum, ev yemeği zaten tüketiyorum her gün farklı farklı. Sabahları peynir tüketiyorum bolca. Gün içinde de yemek yanında yoğurt, ayran, cacık artık o an canım hangini çekiyorsa.
Yoksa akşam yemeği olarak kaç akşam içim almadı diye bir kaç hafta öncesine kadar salatalık havuç kemiriyordum sadece. Senin de yavaş yavaş düzelecek. Kokmuyorsa bir şey minnak minnak ağzına atıp dene. Koca tabağı yeme mesela, ben öyle öyle açtım iştahımı. Eşim yerken çatalın ucundan alıp attım ağzıma, beğenmedimse devam etmedim beğendiysem bir iki çatal daha aldım bıraktım misal. Darısı senin başına inşallah kuzum.