- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.424
- 248
Ay ben de artık asla yatamıyorum. 1 dk bile yatamıyorum. Adeta nefes alamıyorum çok değişikKuzum kan akışıyla alakalı bir açıklaması var ama okuyup okuyup unutuyorumbir de ben rahatsız oluyorum yatamıyorum öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de artık asla yatamıyorum. 1 dk bile yatamıyorum. Adeta nefes alamıyorum çok değişikKuzum kan akışıyla alakalı bir açıklaması var ama okuyup okuyup unutuyorumbir de ben rahatsız oluyorum yatamıyorum öyle
Anladım, bi dr . da gebeler nasıl isterlerse yatabilirler diyordu ama ben de sağ tarafımda rahat edemiyorum, ilk hamileliğimde sola yatamazdım, bebeğin duruşuyla da alakalı olabilirKuzum kan akışıyla alakalı bir açıklaması var ama okuyup okuyup unutuyorumbir de ben rahatsız oluyorum yatamıyorum öyle
Ben uzun zamandır yatamıyorum. Evet vallahi çok değişik bir baskı oluyor korkuyorumAy ben de artık asla yatamıyorum. 1 dk bile yatamıyorum. Adeta nefes alamıyorum çok değişik
Genelde sola yatma öneriliyor kuzum. Ama ben sol ve sağ a yatıyorum. Sebebini bilen arkadaşlar daha iyi açıklar. Ben okuyorum ve unutuyorumAnladım, bi dr . da gebeler nasıl isterlerse yatabilirler diyordu ama ben de sağ tarafımda rahat edemiyorum, ilk hamileliğimde sola yatamazdım, bebeğin duruşuyla da alakalı olabilir
Maşallah kuzum
Genelde sola yatma öneriliyor kuzum. Ama ben sol ve sağ a yatıyorum. Sebebini bilen arkadaşlar daha iyi açıklar. Ben okuyorum ve unutuyorum![]()
22+5 olduk balım iç karnım darmıs bayaMaşallah kuzumsen kaç haftalıksın
Ben bu videoyu gördükten sonra çok rahatım istediğim gibi uyuyorum döne döne yüz üstü uyuynca ağrı oluyor zaten
Maşallah kuzum nasıl güzel büyümüşKızlar benim de kontrolüm vardı şükür hersy yolunda bebisim 1kg 47 grm olmuş boyu da 33 cm filn dedi çok emin değilim 26 hastalığım 27 haftalık gelişimi şükür bir sknti yok ama çok sakindi uyuyordu yüzünü net gördük ama![]()
Aynen düz beni de zorluyor bebekler de hemen tepki gösteriyor gibi düz yatınca sola yatmaktan uyuşuyorum arada düzelip tekrar sola dönüyorum kan akışı için daha sağlıklı demişti perinatologAy ben de artık asla yatamıyorum. 1 dk bile yatamıyorum. Adeta nefes alamıyorum çok değişik
MaşAllah evet genişmiş karnın22+5 olduk balım iç karnım darmıs baya Eki Görüntüle 3345030
MaşAllah canım ben sana dedim bak ilaçla düzelicek diyeAyyy kızlar maşallah diyeyim tansiyonum güzelhatta günler sonra böyle düşük diyebilirim
eğer tansiyonum böyle ilaçla düzenli olursa bir sorun da olmayacak inşallah
ip bana iyi geldi galiba
![]()
O bebeğe çok şarkın sürekli etrafında geziyorOyyy maşallahkediyi de yerim
![]()
Amin amin kuzum bir de devamlı olsun inşallahMaşAllah canım ben sana dedim bak ilaçla düzelicek diyeDarısı bana olsun
![]()