• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ama biliyormusun şimdi yaz giyimleri indirimde erken giyimlerini bitirirsem yazlık alırım ben şimdiden🥰🌷
Haklısın kuzum öyle aslında ama karar veremiyorum. Belki küçük doğar çok kilo almaz vs vs gibi erkenler olduğu için. Zıbınları aldım ay ay sonuçta o hep giyilecek birşey diye

Kızlar ben yenidoğan 3 ay kotami doldurmusum ahahah size başarılar dilerim iyiki indirmisim ben artık 6-9 ay devam 😄😄

Eklentiler

• IMG_20231205_235231.webp
    IMG_20231205_235231.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 124
Haklısın kuzum öyle aslında ama karar veremiyorum. Belki küçük doğar çok kilo almaz vs vs gibi erkenler olduğu için. Zıbınları aldım ay ay sonuçta o hep giyilecek birşey diye
Evet orasıda var ama merak etme kiloları en sonda alıcaklar hızlıca hatda 2500 doğulanlar bile toparlanıyor doğulunca

Sağlıklı olsunlar da takmıcam vallahi kiloyu 🙏 sıkıntılı birşey duymayayım inşallah 🙏 tek korkum o
Amin canım Amin.Ben çalışıyorum kafamdan çıkartayım hep kendime bunu diyorum sonuçta ben elimden ne geliyorsa hatda fazlasıyla yapıyorum bunu Allah görüyor her şey onun elinde🙌🏻🙌🏻

Back
X