Ben de alcam kuzum acelesi yok diye almadım ama fiyatı artmışBEn de dolap yapmıyorum. Park yatak aldım ve geriye dolap kaldı. Ancak bir kaç tane ürün paylaşılmış görünce gözlerime inanamadımBu arada Ytaş tan sünger yatak aldım ben park yatak içerisine.
Rennie duo şurup var kuzum doktorum onu vermişti. Yok ya midem almıyor almıyor. Zorla yiyorum anlatamamBişi dicem, çok fazla kustuğun için midende sorun olmuş olabilir. Rennie tablet hamileyken serbest, doktorlar sınırsız kullanabilirsiniz diyorlar. Tavsiyem gün içinde 1-2 tane iç bakalım midenin rahatlaması gerekiyor olabilir.
Kuzum şuan farkettim ki bebişin iç zıbını yokYaa ne güzel olmuş bayıldımmm baya da almışsın kuzum
Ay evet ben 850TL ye aldım. Şimdi baktım fiyatı artmış baya.Ben de alcam kuzum acelesi yok diye almadım ama fiyatı artmışdüştüğü an alırım.
Rennie duo şurup var kuzum doktorum onu vermişti. Yok ya midem almıyor almıyor. Zorla yiyorum anlatamamnar yiyorum mesela kıyma tadı geliyor. İstemiyorum yani
Aminnn amin ben de diliyorum. Doğurunca yine böyle olsun. Ama şimdi değilAy evet ben 850TL ye aldım. Şimdi baktım fiyatı artmış baya.
Valla yürekten diliyorum ağız tadının değişmesini. İştahının gelmesini. Yapacak bişi yok. Kuş kadar yiyeceksin ama sürekli yiyeceksin. Bir oturuşta tam öğün yapmayacaksın o zaman. Gittin geldin ağzına sadece bir lokma atacaksın.
İŞte her hamilelik kişiye özel resmen. Hatta aynı kişinin yaşadığı her hamilelik bile birbirinden farklıymış öyle diyorlar. Olmuşla ölmüşe çare yok. Üzülüp stres olup sadece psikolojini kötü etkilersin. Çok şükür bir şeyler yiyebiliyorsun bir şekilde. Dediğim gibi oturup bir tabak yeme. Zorlama. Gördüğün gibi kusuyorsun. Belki de 2 hafta sonra çok daha iyi hissedeceksin belli de olmuyor bu durum. İnşallah öyle olur.Aminnn amin ben de diliyorum. Doğurunca yine böyle olsun. Ama şimdi değilailede böyle olan kimse yok bir ben
Amin amin inşallahİŞte her hamilelik kişiye özel resmen. Hatta aynı kişinin yaşadığı her hamilelik bile birbirinden farklıymış öyle diyorlar. Olmuşla ölmüşe çare yok. Üzülüp stres olup sadece psikolojini kötü etkilersin. Çok şükür bir şeyler yiyebiliyorsun bir şekilde. Dediğim gibi oturup bir tabak yeme. Zorlama. Gördüğün gibi kusuyorsun. Belki de 2 hafta sonra çok daha iyi hissedeceksin belli de olmuyor bu durum. İnşallah öyle olur.
Evet ben zıbın çok alacağım sürekli kakası taşabilirmiş falan üstü pislenir eder hemen yıka kurut ütüle aynı gün olmayabilir o yüzden almak gerek :)Kuzum şuan farkettim ki bebişin iç zıbını yokonu alıcam bi :) yaa kısa kollu 0-3 ay alalım bolca dimi. Onlar çok kirleniyormuş sonuçta .
Kuzum hangisinden alacaksın. Bende senin gibi düşünüyorum . Aldığında benimle de link paylaşır mısın. Hem uygun hem kullanışlı bir şey arıyorumEvet ben zıbın çok alacağım sürekli kakası taşabilirmiş falan üstü pislenir eder hemen yıka kurut ütüle aynı gün olmayabilir o yüzden almak gerek :)
Evet doğru baktım canım setay mobilya Koçtaş ta satıyor , gözümle bir göreyim istedim mağazada , Muğla da oturduğum için çok alternatif yok görmeden internetten almak istemedimVivense kendi ürünlerini üreten bir mağaza değil aslında. Birilerinden alıp kendi satıyor ve hâliyle üstüne fiyat farkı koyuyor. Beğendiğin model sanırım setay mobilya diye bir markanın ürünü. Ordan daha ucuza alabilirsin canım araştırdın mı?
Tamam kuzum 15 aralıktan sonra inşallah kalan kıyafetleri toplu alacağım link atarımKuzum hangisinden alacaksın. Bende senin gibi düşünüyorum . Aldığında benimle de link paylaşır mısın. Hem uygun hem kullanışlı bir şey arıyorum
Ay kızlar bazen attığınız ürünlere bakıyorum da fiyatları çok yüksek. Kendimi kötü hissediyorumHepiniz mi zenginsiniz. Allah daha çok versin. Çenem yoruldu. Ben de 2-3 bine dolap pahalı mı olur diyordum fghjkljhg
Bir gözümle göreyim olmazsa sitesinden sipariş veririm Muğla’ya teslimat durumuna göre canımBak mesela baktığın ürün trendyolda bile 8 bin daha ucuz fiyatında S smiley face
Bnada buraya atılan ürünlerın fıyatları çok pahalı geliyorAy kızlar bazen attığınız ürünlere bakıyorum da fiyatları çok yüksek. Kendimi kötü hissediyorumHepiniz mi zenginsiniz. Allah daha çok versin. Çenem yoruldu. Ben de 2-3 bine dolap pahalı mı olur diyordum fghjkljhg
Bir bakayım benKızlar civilde ve e bebek de çok indirim var koyafet ihtiyacı olanlar bakabilir bencebaya bi indirim var
bizimki sata göre 11 mart ultrasonda 9 mart yazıyor benim doğum günüm 8 mart inşallah durur o zamana kadar da hep şubatta doğuracakmışım gibi geliyor bi de dün gece doğumun başladığını gördüm rüyamda garip oldumBana 16 Mart hep yazıyor ultrasonda bakalım hayırlısıyla zamanında kucağımıza alak
Yaa ne güzel aynı günde olursa süper olurbizimki sata göre 11 mart ultrasonda 9 mart yazıyor benim doğum günüm 8 mart inşallah durur o zamana kadar da hep şubatta doğuracakmışım gibi geliyor bi de dün gece doğumun başladığını gördüm rüyamda garip oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?