2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben dun sağlık ocagında tahlıl yaptrdım.
İdrarda lokosit bayaa düşmüş hatta sıfırlanmış ama buseferde bakteri yukselmiş 84ve idrarda kan gözüküyor yine, onun dışındaki değerler normal..

Kan değerleri ise crp'ye baktırım dedim 10 çıkmış. Kolestrol yuksek 271.
Birde trigliserid bıraz yuksek

Diğer alt, ast, ferritin, demir, şeker, tsh, kreatinin, alp, calsıyum, magnezyum normal

Kızlar bu gece çok zorlandım Dün öğlen 2.30da yediğim yemek bende bir şişkinlik yaptı öyle böyle değil değişik bir şey veya fazla da yemedim 1 kase çorba yarım tabak taze fasulye ekmeksiz o saatten beride adam akıllı bir şey girmedi ağzıma gece 2 de kalktım çıkarttım biraz öyle rahatladım uyumuşum bugün de tekrarlarsa doktora gideceğim bakalım

Bizim çocuk odasında şöyle bir dolap var özel yaptırmıştık ilk evlendiğimizde şansımıza bu eve yeni taşındık içine cuk oturdu ama içi hep stoklarla dolu full montlar kabanlar asılı nevresim takımları dolu ay sonuna kadar inşallah içini boşaltıp temizleyip bebeklere hazır edeceğiz tabi ben yapamicam ama eşimle annem hazırlayacak zaten baya onların eşyaları sığar yeter diye düşünüyorum. Ekstra şifonyere gerek kalmaz şanda bir de çocuk odasında tek kişilik yatağımız var anne evinden alıp kaplatmıştım onu ölçü olarak da büyük 150x200 cm ona da korumalık satılıyor trendyoldan ondan alıp taktıracağım ilerde bebetolar için iyi olur nasipse

Eklentiler

• 91a04a8a-bcb7-4275-bad2-9a98168bfd16.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 95
Gayet yeter bence de ekstra masraf yapmaya gerek yok canım

Çok güzel canım, gayette yeter
Çok şükür şu günleri gösteren Rabbime sağlıkla gelsin, minnoşlar durabilecekleri kadar dursunlar anne karnında
Bende çocuk odasında şifonyer var, onu boşaltıp bebişe hazırlarız diye düşünüyoruz,yeter bize de, sağlıkla vakitlice hayırla güzellikle gelsin minnoşlarımız

Ben hiç test yaptırmıyorum senden doktormu istiyor bu testleri?bana doktor ne istiyorsa genelde onları yaparım.Birde bence sen tatlıyı azalt çünkü tatlı çok etkiliyor malesef

Amin canım Amin.Ben çalışıyorum kafamdan çıkartayım hep kendime bunu diyorum sonuçta ben elimden ne geliyorsa hatda fazlasıyla yapıyorum bunu Allah görüyor her şey onun elinde
Ben de çabalıyorum yiyorum zorluyorum kendimi

Ben hiç test yaptırmıyorum senden doktormu istiyor bu testleri?bana doktor ne istiyorsa genelde onları yaparım.Birde bence sen tatlıyı azalt çünkü tatlı çok etkiliyor malesef
Kuzum sağlık ocağına gidip isteyebilirsin kontrol amaçlı

Amin inşallah hepimizin yavrusu sağsalim vakitlice sağlıkla gelsin zaten minicik kıyafetleri yeter bence de canım sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…