- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Eveet o da erkekSenin 3. ne olacak canım o da mı erkek
Amin inşallah canım, aklına getirip üzdüysem özür dilerimEveet o da erkek
Benim kızların anne karnında kalbi duruyor, 2 kız kaybettim
Bunu sağlıkla alalım kucağımızahepimiz
Estağfirullah canım olur mu, aklımdan hiç çıkmıyor kiAmin inşallah canım, aklına getirip üzdüysem özür dilerim
Gayet yeter bence de ekstra masraf yapmaya gerek yok canımBizim çocuk odasında şöyle bir dolap var özel yaptırmıştık ilk evlendiğimizde şansımıza bu eve yeni taşındık içine cuk oturduama içi hep stoklarla dolu full montlar kabanlar asılı nevresim takımları dolu ay sonuna kadar inşallah içini boşaltıp temizleyip bebeklere hazır edeceğiz tabi ben yapamicam ama eşimle annem hazırlayacak zaten baya onların eşyaları sığar yeter diye düşünüyorum. Ekstra şifonyere gerek kalmaz şanda bir de çocuk odasında tek kişilik yatağımız var anne evinden alıp kaplatmıştım onu ölçü olarak da büyük 150x200 cm ona da korumalık satılıyor trendyoldan ondan alıp taktıracağım ilerde bebetolar için iyi olur nasipse
Çok güzel canım, gayette yeterBizim çocuk odasında şöyle bir dolap var özel yaptırmıştık ilk evlendiğimizde şansımıza bu eve yeni taşındık içine cuk oturduama içi hep stoklarla dolu full montlar kabanlar asılı nevresim takımları dolu ay sonuna kadar inşallah içini boşaltıp temizleyip bebeklere hazır edeceğiz tabi ben yapamicam ama eşimle annem hazırlayacak zaten baya onların eşyaları sığar yeter diye düşünüyorum. Ekstra şifonyere gerek kalmaz şanda bir de çocuk odasında tek kişilik yatağımız var anne evinden alıp kaplatmıştım onu ölçü olarak da büyük 150x200 cm ona da korumalık satılıyor trendyoldan ondan alıp taktıracağım ilerde bebetolar için iyi olur nasipse
Niqu ile aynısını almışsınız galibaBen şunu aldım canım
Bebek Beşiği Modelleri ve Beşik Fiyatları
Bebek Beşikleri fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Bebek Beşikleri sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.koctas.com.tr
Ben hiç test yaptırmıyorum senden doktormu istiyor bu testleri?bana doktor ne istiyorsa genelde onları yaparım.Birde bence sen tatlıyı azalt çünkü tatlı çok etkiliyor malesefKızlar ben dun sağlık ocagında tahlıl yaptrdım.
İdrarda lokosit bayaa düşmüş hatta sıfırlanmış ama buseferde bakteri yukselmiş 84ve idrarda kan gözüküyor yine, onun dışındaki değerler normal..
Kan değerleri ise crp'ye baktırım dedim 10 çıkmış. Kolestrol yuksek 271.
Birde trigliserid bıraz yuksek
Diğer alt, ast, ferritin, demir, şeker, tsh, kreatinin, alp, calsıyum, magnezyum normal
Muhteşem olmuşAyy benim ilk deneyişim acemiyim amakırlent olcak.
Ben de çabalıyorum yiyorum zorluyorum kendimiAmin canım Amin.Ben çalışıyorum kafamdan çıkartayım hep kendime bunu diyorum sonuçta ben elimden ne geliyorsa hatda fazlasıyla yapıyorum bunu Allah görüyor her şey onun elinde
Kuzum sağlık ocağına gidip isteyebilirsin kontrol amaçlıBen hiç test yaptırmıyorum senden doktormu istiyor bu testleri?bana doktor ne istiyorsa genelde onları yaparım.Birde bence sen tatlıyı azalt çünkü tatlı çok etkiliyor malesef
Amin inşallah hepimizin yavrusu sağsalim vakitlice sağlıkla gelsinÇok güzel canım, gayette yeter
Çok şükür şu günleri gösteren Rabbimesağlıkla gelsin, minnoşlar durabilecekleri kadar dursunlar anne karnında
Bende çocuk odasında şifonyer var, onu boşaltıp bebişe hazırlarız diye düşünüyoruz,yeter bize de, sağlıkla vakitlice hayırla güzellikle gelsin minnoşlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?