2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum sağlık ocağına gidip isteyebilirsin kontrol amaçlı
Bence biz hepimiz dört dörtlük diğiliz şimdi hatda ilaç kullansak bile ondan kafamı karıştırıp onunda stresini yaşamak istemiyorum..ama enfeksiyonun olsaydı eğer yaptırırdım kaç defa idrar verdim yok çok şükür.Gebelikten sonra vitamin D takip edicem

Ben hiç test yaptırmıyorum senden doktormu istiyor bu testleri?bana doktor ne istiyorsa genelde onları yaparım.Birde bence sen tatlıyı azalt çünkü tatlı çok etkiliyor malesef
Cnm bn enfeksıyonum ne oldu merak ettgım için gdıp saglık ocagında kndım yaptrdım.

Kan testınıde saglık ocagı gebelıgın başında ve sonunda alıyoruz dedi ama bn crp'yi merak edıyordum, onun için doktor istedi dedim, yaptrdım. Kolestrol zaten gebelıkte yukselebılıyormuşbn tabıkı poğaca, simit, açma, tatlı, bol karbonhidrat tükettgım içinde yukselmiş olabılır
Demiri merak ettım çunku doktor bna ay once hapa başla dedi, bn daha baslamadım, doğuma son 2 ay kala baslamk istıyorum onada

Kesin ondan yükselmiş ama demiri doktor dediyse neden kullanmıyorsunki gebelikte demir ilaç kullansak bile değerler düşüyor.

Kızlar ben de 15 aralığı bekliyorum dolap almak için. Malum indirimlerde çok alışveriş yaptım. Dolap alanlar var mı tavsiyeniz varsa çok iyi olur

Sen bilirsin kuzum tabi ki. Ben de demire falan özellikle bakılsın istiyorum çünkü kalmayabiliyor bizde de malum

Kesin ondan yükselmiş ama demiri doktor dediyse neden kullanmıyorsunki gebelikte demir ilaç kullansak bile değerler düşüyor.
Cnm çok hapa yüklenmk istemıyorum, demirim düşük değildi zten, karaciğer emzimlerını yukselttıgını duydum. Oyuzden istemedım, 2 ay kala kullanıcam

Sen bilirsin kuzum tabi ki. Ben de demire falan özellikle bakılsın istiyorum çünkü kalmayabiliyor bizde de malum
Benim ilk hafta biliyorsun demir çok düşüktü o zaman bile ben doktora dedimki serium belki taktırayım ve ya dedim dozu az diğilmi hayır dedi gerek yok sanırım ilaç çok fazla kullandırmak istemedi bana..ondan şimdi zaten kullanıyorum ilacı düşük olsa bile bana bir şey yapmaz.

Cnm çok hapa yüklenmk istemıyorum, demirim düşük değildi zten, karaciğer emzimlerını yukselttıgını duydum. Oyuzden istemedım, 2 ay kala kullanıcam
Bir sürü ilacım var benim ya ama ne edeyim mecbur olarak kullanıyorum..yine sen bilirsin canım tabi

İyi o zaman kuzum sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok zaten

Vivense kendi ürünlerini üreten bir mağaza değil aslında. Birilerinden alıp kendi satıyor ve hâliyle üstüne fiyat farkı koyuyor. Beğendiğin model sanırım setay mobilya diye bir markanın ürünü. Ordan daha ucuza alabilirsin canım araştırdın mı?

Bak mesela baktığın ürün trendyolda bile 8 bin daha ucuz fiyatında S smiley face

Ay kızlar bazen attığınız ürünlere bakıyorum da fiyatları çok yüksek. Kendimi kötü hissediyorum Hepiniz mi zenginsiniz. Allah daha çok versin. Çenem yoruldu. Ben de 2-3 bine dolap pahalı mı olur diyordum fghjkljhg

Kuzum ben oda yapmıyorum park yatak zaten aldığımız biliyorsun. Bir de dolap aldım bu kadar

Valla bende öyle düşündüm bir anlıkben bir mobilya almak için bu ağrılarla hep gezdim hepsi bana pahalı geliyor zar zor bulduk

Kuzum ben oda yapmıyorum park yatak zaten aldığımız biliyorsun. Bir de dolap aldım bu kadar
BEn de dolap yapmıyorum. Park yatak aldım ve geriye dolap kaldı. Ancak bir kaç tane ürün paylaşılmış görünce gözlerime inanamadım Bu arada Ytaş tan sünger yatak aldım ben park yatak içerisine.

Gece 2 prillam içip yattım kızlar. Sabah da yediğimi kustum yine tansiyon ilacını da içmiştim o da gitti
Bişi dicem, çok fazla kustuğun için midende sorun olmuş olabilir. Rennie tablet hamileyken serbest, doktorlar sınırsız kullanabilirsiniz diyorlar. Tavsiyem gün içinde 1-2 tane iç bakalım midenin rahatlaması gerekiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…