Bence biz hepimiz dört dörtlük diğiliz şimdi hatda ilaç kullansak bile ondan kafamı karıştırıp onunda stresini yaşamak istemiyorum..ama enfeksiyonun olsaydı eğer yaptırırdım kaç defa idrar verdim yok çok şükür.Gebelikten sonra vitamin D takip edicemKuzum sağlık ocağına gidip isteyebilirsin kontrol amaçlı
Yaa canım benimEstağfirullah canım olur mu, aklımdan hiç çıkmıyor kionların yeri apayrı, bu dünyada değilse ebedi dünyada büyüyorlar, ve ben onları bazen rüyamda görüyorum
Cnm bn enfeksıyonum ne oldu merak ettgım için gdıp saglık ocagında kndım yaptrdım.Ben hiç test yaptırmıyorum senden doktormu istiyor bu testleri?bana doktor ne istiyorsa genelde onları yaparım.Birde bence sen tatlıyı azalt çünkü tatlı çok etkiliyor malesef
Kesin ondan yükselmiş ama demiri doktor dediyse neden kullanmıyorsunki gebelikte demir ilaç kullansak bile değerler düşüyor.Cnm bn enfeksıyonum ne oldu merak ettgım için gdıp saglık ocagında kndım yaptrdım.
Kan testınıde saglık ocagı gebelıgın başında ve sonunda alıyoruz dedi ama bn crp'yi merak edıyordum, onun için doktor istedi dedim, yaptrdım. Kolestrol zaten gebelıkte yukselebılıyormuşbn tabıkı poğaca, simit, açma, tatlı, bol karbonhidrat tükettgım içinde yukselmiş olabılır
Demiri merak ettım çunku doktor bna ay once hapa başla dedi, bn daha baslamadım, doğuma son 2 ay kala baslamk istıyorum onada
Sen bilirsin kuzum tabi ki. Ben de demire falan özellikle bakılsın istiyorum çünkü kalmayabiliyor bizde de malumBence biz hepimiz dört dörtlük diğiliz şimdi hatda ilaç kullansak bile ondan kafamı karıştırıp onunda stresini yaşamak istemiyorum..ama enfeksiyonun olsaydı eğer yaptırırdım kaç defa idrar verdim yok çok şükür.Gebelikten sonra vitamin D takip edicem
Cnm çok hapa yüklenmk istemıyorum, demirim düşük değildi zten, karaciğer emzimlerını yukselttıgını duydum. Oyuzden istemedım, 2 ay kala kullanıcamKesin ondan yükselmiş ama demiri doktor dediyse neden kullanmıyorsunki gebelikte demir ilaç kullansak bile değerler düşüyor.
Benim ilk hafta biliyorsun demir çok düşüktü o zaman bile ben doktora dedimki serium belki taktırayım ve ya dedim dozu az diğilmi hayır dedi gerek yok sanırım ilaç çok fazla kullandırmak istemedi bana..ondan şimdi zaten kullanıyorum ilacı düşük olsa bile bana bir şey yapmaz.Sen bilirsin kuzum tabi ki. Ben de demire falan özellikle bakılsın istiyorum çünkü kalmayabiliyor bizde de malum
Bir sürü ilacım var benim ya ama ne edeyim mecbur olarak kullanıyorum..yine sen bilirsin canım tabiCnm çok hapa yüklenmk istemıyorum, demirim düşük değildi zten, karaciğer emzimlerını yukselttıgını duydum. Oyuzden istemedım, 2 ay kala kullanıcam
İyi o zaman kuzum sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok zatenBenim ilk hafta biliyorsun demir çok düşüktü o zaman bile ben doktora dedimki serium belki taktırayım ve ya dedim dozu az diğilmi hayır dedi gerek yok sanırım ilaç çok fazla kullandırmak istemedi bana..ondan şimdi zaten kullanıyorum ilacı düşük olsa bile bana bir şey yapmaz.
Ben bu haftasonu vivense mağazasına bakıp bunu almaya karar verdimKızlar ben de 15 aralığı bekliyorum dolap almak için. Malum indirimlerde çok alışveriş yaptım. Dolap alanlar var mı tavsiyeniz varsa çok iyi olur
Vivense kendi ürünlerini üreten bir mağaza değil aslında. Birilerinden alıp kendi satıyor ve hâliyle üstüne fiyat farkı koyuyor. Beğendiğin model sanırım setay mobilya diye bir markanın ürünü. Ordan daha ucuza alabilirsin canım araştırdın mı?Ben bu haftasonu vivense mağazasına bakıp bunu almaya karar verdim
ALGIN MONTESSORİ ÇOCUK ODASI TAKIMI, 3 KAPAKLI FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Bak mesela baktığın ürün trendyolda bile 8 bin daha ucuz fiyatında S smiley faceVivense kendi ürünlerini üreten bir mağaza değil aslında. Birilerinden alıp kendi satıyor ve hâliyle üstüne fiyat farkı koyuyor. Beğendiğin model sanırım setay mobilya diye bir markanın ürünü. Ordan daha ucuza alabilirsin canım araştırdın mı?
Başka yerlere baktınmı sen?ben 45 37 hatda daha ucuzunu bile gördüm mesela benim aldığım başka yerlerde 45 ama ben toplam 26.500 aldım aynı mobilyaBen bu haftasonu vivense mağazasına bakıp bunu almaya karar verdim
ALGIN MONTESSORİ ÇOCUK ODASI TAKIMI, 3 KAPAKLI FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Kuzum ben oda yapmıyorumAy kızlar bazen attığınız ürünlere bakıyorum da fiyatları çok yüksek. Kendimi kötü hissediyorumHepiniz mi zenginsiniz. Allah daha çok versin. Çenem yoruldu. Ben de 2-3 bine dolap pahalı mı olur diyordum fghjkljhg
Valla bende öyle düşündüm bir anlıkAy kızlar bazen attığınız ürünlere bakıyorum da fiyatları çok yüksek. Kendimi kötü hissediyorumHepiniz mi zenginsiniz. Allah daha çok versin. Çenem yoruldu. Ben de 2-3 bine dolap pahalı mı olur diyordum fghjkljhg
BEn de dolap yapmıyorum. Park yatak aldım ve geriye dolap kaldı. Ancak bir kaç tane ürün paylaşılmış görünce gözlerime inanamadımKuzum ben oda yapmıyorumpark yatak zaten aldığımız biliyorsun. Bir de dolap aldım bu kadar
Bişi dicem, çok fazla kustuğun için midende sorun olmuş olabilir. Rennie tablet hamileyken serbest, doktorlar sınırsız kullanabilirsiniz diyorlar. Tavsiyem gün içinde 1-2 tane iç bakalım midenin rahatlaması gerekiyor olabilir.Gece 2 prillam içip yattım kızlar. Sabah da yediğimi kustum yinetansiyon ilacını da içmiştim o da gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?