2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok bende istemem tabi çatlasın ama bence erken benim için Allah nasip etsin daha ileri haftalara düşünüyorum

Geçen ay mart annesi olacağımı düşünüyordum gruba adapte etmiştim kendimi ama kimyasal gebelik geçirdim üzülmüştüm baya. Hiç düşünmemiştim bu ay şok oldum görünce. Nisan annesi oluyorum galba. Buradan da paylaşmak istedim. 2 kimyasal gebelikten sonra yine korktum ama. Battan 1 gün sonra 1058 Bhcg görünce biraz rahatladım inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi herkese sevgiler

Son düzenleme:
Saçı hiç yağlanmayan var mı? 1 hafta da yıkamasam saçlarım hep temiz bi arkadaşım hamilelerin saçı yağlanmaz dedi ama başka biri saçma olur mu öyle şey diyor.

Aaaa çok güzelmiş bu. Ayrıntılı inceleyip acil birkaç makyaj malzemesi alacağım. Cildim çok sivilcelendi benim iyice çirkinleştim gibi geliyor
Hamilelikte güzelleşir deniliyor ben çirkinleştim hayatımda Çıkarmadığım kadar sivilce çıkarıyorum ama yine de sadece cerave nemlendirici sürüyorum bebeklere zararı olmasın diye. Bir de kızlar tüylenmesi aşırı artan var mı kol köklerim çok belirginleşti resmen kumraldan simsiyah oldu tüyler bile koyulaşmaya başladı benim internette normal olabilir diyor sizde oldu mu alnım bile tüylenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…